Safet Sušić - Pape

cole-ch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la cole-ch » 26 sep 2010, 01:48

@denizmare :D

ma ja sa postom uopste nisam isao da pokazem ko koliko ima zvezda..,da li bih ima planetarne zvezde koji igraju u manc.j, celzi, inter ili ne..., hteo sam reci da manje vise BiH ima solidan sastav i da sa malo znanja i logisticke podrske treba i mora otici na neko takmicenje.

gde ti vidis da neko ocekuje da bih bude prva u grupi?
ovde je rec o tome da bih nema igre, nema rezultata, taktike.., igraci su izgubili identitet dolaskom safeta...i da se safet treba povuci sa funkcije, jer su sledece kvalifikacije tek krajem 2012, tj., nakon EP. gubi se vreme, zivci, generaciji solidnih igraca prolazi vreme...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 sep 2010, 02:02

bolesnik s juga je napisao/la:treba sušića hitno otjerat
MA kakvi hitno..........i prije. :lol:
BosnaE

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 26 sep 2010, 02:10

legenda reala je napisao/la:
Slovačka,Grčka i Slovenija nemaju zvjezde oni su podređeni kolektivu jedino Slovaci možda imaju Hamšika i Skrtela,ali ove ostale reprezentacije sigurno imaju više kvalitetnih igrača od nas a i više ih igra u jakim timovima .
Hrvatska:Modrić,Srna,Olić,Kranjčar,Pranjić,Čorluka,Petrić,Rakitić
Rusija:Aršavin,Pavljučenko,Biljadetinov,Akinfejev,Zhirkov
Turska:Altintop,Arda,Kahveči,Tuncaj,
Srbija:Stanković,Vidić,Ivanović,Krasić,Kolarov,Tošić
Bugarska:Berbatov,Božinov,Martin Petrov,Stilijan Petrov
Češka:Rosicki,Baroš,Čech,Plašil,Jankulovski
Uporedi timove ovih gore igrača i timove naših igrača mi nemamo ni jednog igrača u nekom velikom evropskom timu i proćiće i ove kvalifikacije i na kraju će se reći malo nam je falilo ali u septembru su nove kvalifikacije i to je naša šansa a mi znamo da se nećemo nikad nigdje plasirati.
Momak ili ti mene za*ebavas ili pak pojma nemas sa fudbalom?!

Gore boldirani igraci su ili osrednji ili potroseni kao ku**oni... i onog ostatka nema zvezde velicine Edin Dzeko!
Edin Dzeko je vec pre dve godine bio bolji napadac od Berbatova, a Olica, Petrica, Barosa, Pavljucenka ili Petrova porediti sa njim je u najmanju ruku smesno.
Ima tu extra igraca koje si pobrojao, ali daleko da se svet otima za njima ili pak da nas svake subote svojim potezima ostavljaju bez daha.

Poenta nije u poredjenju, ne sa Srbijom ili Slo, nego ne i sa Luksemburgom.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 26 sep 2010, 02:32

ne želim da dižem Džeka (koji je najtraženiji naš igrač) u nebo, ali ne "ugurati"takvog igrača u šansu barem 2-3 puta na utakmici je pravo umjeće. To je Pape uspio.
Ćiro je često znao reći nešto u ovom stilu "važno je da se mi odbranimo, a u napadu ćemo imati sigurno 2-3 prilike" I tako je bilo na svakoj utakmici. Sa Papeto msmo svaku tekmu protiv profesionalaca primili najmanje po jedan gol, a prave šanse se mogu prebrojati na prste jedne ruke.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 02:40

szlaja je napisao/la:Samo fakat jos ne mogu da vjerujem da ovdje neki ljudi misle da je Safet kvalitetan selektor. E to ne mogu nikako shvatit... Nikad u ovoj drzavi nece biti napretka...
Ni ja ne mogu da shvatim da pokraj eto nekvalitetnog selektora guras neke koji u biti ni bajramski turnir ne mogu osvojiti.
Sjah'o Murta da uzjase Kurta.
@Dog poselamio te Ibricic. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 02:50

calcio je napisao/la:legendo, moze li jedno pitanje? zasto tvoj Real vec godinama ne moze proci u cetvrtfinale Lige prvaka? Nije provokacija nego po tvojoj bi logici trebali igrati najmanje u finalu svake godine.
Nisam ja ništa rekao samo ovi gore govore kako smo mi svjetska velesila a ovi drugi nevaljaju ,a ti mi reci jel bolje imati igrača u prvoj postavi Mančestera ili Eksišehispora .

A Real godinama samo dovodi napadače ,a nema zadnjeg veznog ni štopera ,ove sezone imaju sjajne zadnje vezne pa možda i prođu dalje u ligi prvaka .
Ovaj moram replicirati,da **** rak raka.
Igrac prve postave Ekisehirspora je bolje cuvao recimo napadace Gane od onog iz
prve postave Manchestera
I tu je pocetak kraja. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 26 sep 2010, 03:30

cole-ch je napisao/la:
kurdt je napisao/la:@Saban je apsolutno u pravu mi osim Dzeke nemamo nekog ekstra dobrog igraca ostalo je sve srednja zalost
Ako je Saban u pravu onda si i ti u pravu...

Koga ima Slovacka, Slovenija, Svajcarska, Turska, Hrvatska, Rusija, Srbija, Rumunija, Bugarska, Ceska, pa, Grcka...?!
Svaki tim, ali svaki, ima jednog do dvojice extra igraca (da ih je vise ne bi funkcionisalo), svi su drugi "srednja zalost".., i sve i jedan gore navedeni tim je ucestvovao i ucestvovace, a BiH je daleko ponajvise iz baznih problema i nekriticne (anemicne) mase/navijaca!
Eto, to je ono sto sam pricao, nemoj bolan nikad vise da diskutujes sa velikim ljudima o fudbalu, bar ne dok ne saznas osnovno...Cuj koga imaju ovi gori...Mozda jedno dvije do tri reprezentaciju se samo donekle mogu porediti sa nama po igrackom kadru (ako nisu bolji, nisu losiji) ali su u drugim segmentima koji su i te kako bitni od nas milion svjetlosnih godina ispred.
Za ove druge sto si nabrojao "il' si lud, il' ti noge smrde". Pa bolan, evo npr. Srbija je bolja od nas na 9 pozicija od jedanaest u timu, Hrvatska tu negdje takodje...Ja svakakoga svijeta majko moja.
Sta ste navalili ko hijene pustite Susica da radi na miru, da ovu nasu prilicno tanku reprezentaciju pokusa ustimati sto je bolje moguce. Covjek je pobjedio koga je trebalo pobjediti, izgubio od onoga od koga je svako normalan ocekivao da ce se izgubiti...u prijateljskim pobjedio time koji je na neki nacin bio hit svjetskog prvenstva i samo splet nesretnih okolnosti sprijecio je taj tim da ne bude medju cetiri na svijetu...izgubio je takodje od trece reprezentacije svijeta i od Svedjana koji su bolji od nas. Nista senzacionalno niti neocekivano, koji vam je moj? Pa da smo mi neko, da imamo nekakvoga izbora na pretek pa hajde, ko ne voli dovesti dokazanog svjetskog strucnjaka...da se nije pojavio Susic...bilo bi opet ja Prljic, ja Muzurovic, ja Musovic, mozda i Barbarez da se uci na reprezentaciji kad ga vec Hamburg nece za drugog pomocnika. Ni ja sam ne smatram Susica neki expertom, ima mu se za sto prigovoriti, ali bas toliko omalovazavati, pa i vrijedjati jednu fudbalsku velicinu...to mi ne idi u glavu - nikako.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 26 sep 2010, 04:14

Saban je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
kurdt je napisao/la:@Saban je apsolutno u pravu mi osim Dzeke nemamo nekog ekstra dobrog igraca ostalo je sve srednja zalost
Ako je Saban u pravu onda si i ti u pravu...

Koga ima Slovacka, Slovenija, Svajcarska, Turska, Hrvatska, Rusija, Srbija, Rumunija, Bugarska, Ceska, pa, Grcka...?!
Svaki tim, ali svaki, ima jednog do dvojice extra igraca (da ih je vise ne bi funkcionisalo), svi su drugi "srednja zalost".., i sve i jedan gore navedeni tim je ucestvovao i ucestvovace, a BiH je daleko ponajvise iz baznih problema i nekriticne (anemicne) mase/navijaca!
Eto, to je ono sto sam pricao, nemoj bolan nikad vise da diskutujes sa velikim ljudima o fudbalu, bar ne dok ne saznas osnovno...Cuj koga imaju ovi gori...Mozda jedno dvije do tri reprezentaciju se samo donekle mogu porediti sa nama po igrackom kadru (ako nisu bolji, nisu losiji) ali su u drugim segmentima koji su i te kako bitni od nas milion svjetlosnih godina ispred.
Za ove druge sto si nabrojao "il' si lud, il' ti noge smrde". Pa bolan, evo npr. Srbija je bolja od nas na 9 pozicija od jedanaest u timu, Hrvatska tu negdje takodje...Ja svakakoga svijeta majko moja.
Sta ste navalili ko hijene pustite Susica da radi na miru, da ovu nasu prilicno tanku reprezentaciju pokusa ustimati sto je bolje moguce. Covjek je pobjedio koga je trebalo pobjediti, izgubio od onoga od koga je svako normalan ocekivao da ce se izgubiti...u prijateljskim pobjedio time koji je na neki nacin bio hit svjetskog prvenstva i samo splet nesretnih okolnosti sprijecio je taj tim da ne bude medju cetiri na svijetu...izgubio je takodje od trece reprezentacije svijeta i od Svedjana koji su bolji od nas. Nista senzacionalno niti neocekivano, koji vam je moj? Pa da smo mi neko, da imamo nekakvoga izbora na pretek pa hajde, ko ne voli dovesti dokazanog svjetskog strucnjaka...da se nije pojavio Susic...bilo bi opet ja Prljic, ja Muzurovic, ja Musovic, mozda i Barbarez da se uci na reprezentaciji kad ga vec Hamburg nece za drugog pomocnika. Ni ja sam ne smatram Susica neki expertom, ima mu se za sto prigovoriti, ali bas toliko omalovazavati, pa i vrijedjati jednu fudbalsku velicinu...to mi ne idi u glavu - nikako.
Fudbal nije košarka da se gleda po pozicijama ko je bolji. Previše je to timski sport da bi individualci tako lahko došli do izražaja kao u košarci. Ekipa je već bila uštimana, on je samo trebao da na onaj sistem nadogradi nešto novo. Mijenjam igre sa 3 odbranbena igrača na 4 poremetio je sve što se radilo zadnje 2-3 godine i što je bilo više nego uspješno. Nije važno što smo izgubili od Francuza nego NAČIN na koji smo izgubili. Ta fudbalska veličina nije se udostojila da se izvine 20 000 ljudi koji su došli iz svih krajeva BiH na OČAJNOJ igri. Razmijem nije svako komunikativan, ali valjda se nekakav red zna.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 sep 2010, 17:50

A da se izvinuo,rekli bi,sta se ima izvinjavat,sto nije napustio selektorsku poziciju,ajde bogati...
Rotor Volgograd...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 sep 2010, 18:05

Pitanje za 1 000 000 KM !!! Mozete li navesti bar jednog BH trenera koji je losiji od Safeta Susica ???
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 18:06

szlaja je napisao/la:Pitanje za 1 000 000 KM !!! Mozete li navesti bar jednog BH trenera koji je losiji od Safeta Susica ???
Brko from Njemacka. :lol:
Daj pare,''monumentalno'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 sep 2010, 19:20

szlaja je napisao/la:Pitanje za 1 000 000 KM !!! Mozete li navesti bar jednog BH trenera koji je losiji od Safeta Susica ???
Muzur i Mušović garant.Sad će reći vidi koliko je imao bodova pa koga je pobijedio ,ali brate i od koga smo gubili sa njima(kad se sjetim Moldavije) itd..... Ode lova časkom jarane.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 sep 2010, 19:30

Ni Hadzija se nije dobro pokazao. Nije nista bolji od Susica, ali svima je sad Safet trn u oku. Svi ostali su zlatni i sve strucnjaci,...bem ti nas mentalitet.

Znaci malo si se zeznuo kad si postavio pitanje. Ima ih i te kako ih ima. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:58

Adinjo je napisao/la:Ni Hadzija se nije dobro pokazao. Nije nista bolji od Susica, ali svima je sad Safet trn u oku. Svi ostali su zlatni i sve strucnjaci,...bem ti nas mentalitet.

Znaci malo si se zeznuo kad si postavio pitanje. Ima ih i te kako ih ima. :mrgreen:
Izgubio bi lovu ko' Tyson. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 sep 2010, 20:30

hehe, nisam ni ocekivao od drugih odgovore. Sreca manjina vas je. Jos nikako ne shvatam, jedina opcija da bi vas shvatio je da mozda niste gledali prethodnih 5-6 utakmica. Najblaze receno, povracalo mi se, stid me bilo, ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 20:34

szlaja je napisao/la:hehe, nisam ni ocekivao od drugih odgovore. Sreca manjina vas je. Jos nikako ne shvatam, jedina opcija da bi vas shvatio je da mozda niste gledali prethodnih 5-6 utakmica. Najblaze receno, povracalo mi se, stid me bilo, ...
Mislis vecina ih nije procitala tvoju ponudu.
I gace bi izgubio. :lol:
P.S Ti si tako pisao i prije bilo kakvih utakmica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2010, 21:21

cole-ch je napisao/la:
Slovačka,Grčka i Slovenija nemaju zvjezde oni su podređeni kolektivu jedino Slovaci možda imaju Hamšika i Skrtela,ali ove ostale reprezentacije sigurno imaju više kvalitetnih igrača od nas a i više ih igra u jakim timovima .
Hrvatska:Modrić,Srna,Olić,Kranjčar,Pranjić,Čorluka,Petrić,Rakitić
Rusija:Aršavin,Pavljučenko,Biljadetinov,Akinfejev,Zhirkov
Turska:Altintop,Arda,Kahveči,Tuncaj,
Srbija:Stanković,Vidić,Ivanović,Krasić,Kolarov,Tošić
Bugarska:Berbatov,Božinov,Martin Petrov,Stilijan Petrov
Češka:Rosicki,Baroš,Čech,Plašil,Jankulovski
Uporedi timove ovih gore igrača i timove naših igrača mi nemamo ni jednog igrača u nekom velikom evropskom timu i proćiće i ove kvalifikacije i na kraju će se reći malo nam je falilo ali u septembru su nove kvalifikacije i to je naša šansa a mi znamo da se nećemo nikad nigdje plasirati.
Momak ili ti mene za*ebavas ili pak pojma nemas sa fudbalom?!

Gore boldirani igraci su ili osrednji ili potroseni kao ku**oni... i onog ostatka nema zvezde velicine Edin Dzeko!
Edin Dzeko je vec pre dve godine bio bolji napadac od Berbatova, a Olica, Petrica, Barosa, Pavljucenka ili Petrova porediti sa njim je u najmanju ruku smesno.
Ima tu extra igraca koje si pobrojao, ali daleko da se svet otima za njima ili pak da nas svake subote svojim potezima ostavljaju bez daha.

Poenta nije u poredjenju, ne sa Srbijom ili Slo, nego ne i sa Luksemburgom.
e jbg ti sad pobroja sve pa od ovih tvojih navedenih tako reći potrošenih u tu grupu ne možeš nikako staviti ovakve igrače
Olić,Kranjčar,Čorluka,Biljadetinov,Stanković,Kolarov,Tošić,Božinov,Baroš,Plašil,Jankulovski pa ovakva bi ekipa sa jednim još golmanom ''poderala'' našu repku nažalost ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 sep 2010, 21:39

harishp je napisao/la:
szlaja je napisao/la:hehe, nisam ni ocekivao od drugih odgovore. Sreca manjina vas je. Jos nikako ne shvatam, jedina opcija da bi vas shvatio je da mozda niste gledali prethodnih 5-6 utakmica. Najblaze receno, povracalo mi se, stid me bilo, ...
Mislis vecina ih nije procitala tvoju ponudu.
I gace bi izgubio. :lol:
P.S Ti si tako pisao i prije bilo kakvih utakmica.
Trebas da mi cestitas, kako sam pretpostavio tako se i desilo... nazalost.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 21:42

Jest, a guras druge koji kako rekoh ni za bajramskog turnira nisu. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 sep 2010, 21:46

harishp je napisao/la:Jest, a guras druge koji kako rekoh ni za bajramskog turnira nisu. :roll:
OK nek bude kako ti kazes. A mozel jedna molba? Da nam sad ovdje pred svima priznas da Safet nema veze sa trenerskim/selektorskim poslom. Moze?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.