GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Dinamo je osvojio titulu koju nitko nije zelio. Zadnja kola u HNL-u su izgledala kao da se Dinamo, Rijeka i Hajduk bore tko moze biti losiji. Dinamo je u zadnjih pet kola bio bolji samo od Istre i Cibalije, ali i to gusto. Rijeka je od sve tri ekipe najbolje izgledala u toj zavrsnici, ali se ipak dovoljno potrudila da ne osvoji naslov. Mogu do kraja biti izjednaceni s Dinamom, ali je Dinamo prvak zbog vise datih golova u gostima u medjusobnim utakmicama.
Cudna, losa, turbulentna, rekao bih cak i ocajna sezona u HNL-u, pogotovo na proljece. Napisao bih sad kilometarsku analizu, ali nemam volje to sve jos jednom prozivjeti. Osvojena je titula koja nikome ne znaci, tu je samo da se moze zamazati sve ono lose. Ostalo je jos finale Kupa, to je ta jedna utakmica s kojom bi mogli malo ublaziti lose igre u ligi. Taj Kup mi u ovom trenutku djeluje kao bitniji trofej nego HNL, u HNL-u su se svi trudili da ga ne osvoje.
Cudna, losa, turbulentna, rekao bih cak i ocajna sezona u HNL-u, pogotovo na proljece. Napisao bih sad kilometarsku analizu, ali nemam volje to sve jos jednom prozivjeti. Osvojena je titula koja nikome ne znaci, tu je samo da se moze zamazati sve ono lose. Ostalo je jos finale Kupa, to je ta jedna utakmica s kojom bi mogli malo ublaziti lose igre u ligi. Taj Kup mi u ovom trenutku djeluje kao bitniji trofej nego HNL, u HNL-u su se svi trudili da ga ne osvoje.

Ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahha
Jesu li ovo najveći debili u povijesti svemira?
Na osjeckom sudu podignuta razina sigurnosti zbog Mamiceve nedavne izjave da ce popiti otrov kao Praljak ako ga osude @RTLDanas @vijestihr
Lazes
Dogodi se i najboljima...
Dogodi se i najboljima...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- gerdmuller
- Kontakt:
Yebi se Zdravko,s tobom je gotovo 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Najveci hrvatski sin, poslije TitaSiamoNoi je napisao/la:Na osjeckom sudu podignuta razina sigurnosti zbog Mamiceve nedavne izjave da ce popiti otrov kao Praljak ako ga osude @RTLDanas @vijestihr
Kad bi se ubio sve bih mu oprostio, svaku kunu. Oprostio bih mu i Andersona Costu, prodaju djece, oprostio bih mu Krunu Jurcica i Antu Cacica o jednom trosku. Samo neka ide, neka Bogu proda vjeru, kao sto je po ovom gresnom svijetu eskimima prodavao led.
Stuttgart potvrdio: Borna Sosa potpisao je do 2023. godine. Borna Sosa napušta Dinamo nakon samo jedne dobro odigrane sezone u Dinamu. Njemački je bundesligaš potvrdio da je mladi lijevi bek potpisao ugovor do 2023. godine, a nagađa se da je cijena osam milijuna eura.
- Sosa je potpisao do 2023. godine. Borna je vrlo zanimljiv igrač za budućnost, ali bit će nam važan i iduće sezone. Jedan je od najtalentiranijih bekova u Europi - izjavio je sportski direktor Michael Reschke, dodavši kako su pojačanja za novu sezonu i Pablo Maffeo iz Manchester Cityja, te Marc-Oliver Kempf iz Freiburga.
Sosa (20) odlazi iz Dinama za, nagađa se, osam milijuna eura.
U svom novom klubu Borna će nositi dres s brojem 24.
- Čuo sam puno dobroga o Stuttgartu od Josipa Brekala i jedva čekam da vidim nove suigrače, zaigram u Bundesligi i upoznam se s navijačima Stuttgarta. Grad već djelomično i poznajem jer sam dolazio u posjet Brekalu kad je bio u Stuttgartu - rekao je Sosa za službenu stranicu kluba.

Sretno Borna!
- Sosa je potpisao do 2023. godine. Borna je vrlo zanimljiv igrač za budućnost, ali bit će nam važan i iduće sezone. Jedan je od najtalentiranijih bekova u Europi - izjavio je sportski direktor Michael Reschke, dodavši kako su pojačanja za novu sezonu i Pablo Maffeo iz Manchester Cityja, te Marc-Oliver Kempf iz Freiburga.
Sosa (20) odlazi iz Dinama za, nagađa se, osam milijuna eura.
U svom novom klubu Borna će nositi dres s brojem 24.
- Čuo sam puno dobroga o Stuttgartu od Josipa Brekala i jedva čekam da vidim nove suigrače, zaigram u Bundesligi i upoznam se s navijačima Stuttgarta. Grad već djelomično i poznajem jer sam dolazio u posjet Brekalu kad je bio u Stuttgartu - rekao je Sosa za službenu stranicu kluba.

Sretno Borna!
OplakoNije mu prvi put da sam sebe upuca u nogu
Uprava GNK Dinamo postigla je dogovor s gospodinom Nenadom Bjelicom koji će preuzeti funkciju glavnog trenera prve momčadi!
Službeno predstavljanje novog trenera modrog kluba bit će u srijedu, 16. svibnja, u 12 sati, u dvorani za konferencije na stadionu Maksimir.
Nenad Bjelica svoju je nogometnu karijeru započeo u rodnom Osijeku odakle je 1993. otišao u španjolski Albacete. Kasnije je igrao u Real Betisu, Las Palmasu, Kaiserslauternu, Admiru i FC Kärnten. Također je nastupio u devet navrata za reprezentaciju Hrvatske, zadnji nastup odigrao je na Europskom prvenstvu 2004. protiv Francuske (2:2).
Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom poslu, u austrijskom klubu Kärntenu (2007.-2009.). U Austriji je još trenirao FC Lustenau (2009.), WAC (2010.-2013). te Austriju Beč (2013.-2014.) s kojom se plasirao u grupnu fazu UEFA Lige prvaka. U Italiji je dvije sezone vodio drugoligaša Speziju, a od 2016. do 2018. obnašao je dužnost trenera u poljskom Lechu iz Poznana s kojim je do završnice sezone bio u borbi za titulu.
Službeno predstavljanje novog trenera modrog kluba bit će u srijedu, 16. svibnja, u 12 sati, u dvorani za konferencije na stadionu Maksimir.
Nenad Bjelica svoju je nogometnu karijeru započeo u rodnom Osijeku odakle je 1993. otišao u španjolski Albacete. Kasnije je igrao u Real Betisu, Las Palmasu, Kaiserslauternu, Admiru i FC Kärnten. Također je nastupio u devet navrata za reprezentaciju Hrvatske, zadnji nastup odigrao je na Europskom prvenstvu 2004. protiv Francuske (2:2).
Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom poslu, u austrijskom klubu Kärntenu (2007.-2009.). U Austriji je još trenirao FC Lustenau (2009.), WAC (2010.-2013). te Austriju Beč (2013.-2014.) s kojom se plasirao u grupnu fazu UEFA Lige prvaka. U Italiji je dvije sezone vodio drugoligaša Speziju, a od 2016. do 2018. obnašao je dužnost trenera u poljskom Lechu iz Poznana s kojim je do završnice sezone bio u borbi za titulu.

Oblijepljen grad slikama lopova da svi znaju tko su i šta su
Zbog toga, ali i mnogih ranijih istupa zaslužili su da ih bude sram izaći iz kuće, jer su navodno papiri sa njihovim likom pozicionirani u njihovu susjedstvu, pa neka im bude neugodno kada ga susjedi zaustave na cesti i priupitaju je li istina da je sudjelovao u pljački kluba za koji navijaju i zašto je to napravio.
Predsjednik Uprave GNK Dinamo Igor Kodžoman, potpredsjednik kluba Tomislav Svetina i predsjednik nadzornog odbora Miroslav Rožić održali su u petak, 18. svibnja, press konferenciju o stavu kluba prema inicijativi dijela članstva Dinama na temu zaustavljanja procesa preoblikovanja kluba.
- Prvi put javno progovaramo o zahtjevima koji se pojavljuju u medijskom prostoru. Nismo željeli odgovarati na svaki istup udruge naših članova iz jednostavnog razloga jer kad su nam dostavili zahtjev rekli smo da ćemo u primjerenom i zakonskom roku predviđenom statutu odgovoriti. U njihovom medijskom istupanju pojavljuje se čitav niz dezinformacija, neistina i laži. Bili smo prvi put pozvani od jedne institucije da možemo odgovoriti na upite i zahtjeve i u konačnici jučer na Gradskom odboru za kulturu, obrazovanje i sport bila je tema i usvajanje zaključka. Sudbina tog zaključka je objavljena, kao takav nije prošao. Argumenti koji smo mi iznijeli bili su činjenice - izjavio je Tomislav Svetina i nadodao:
- Ne radi se ovdje je li netko pobijedio ili izgubio, puno bitnije da se razgovara, da pokušamo zajednički doći do nekih zaključaka. Ovo prepucavanje iscrpljuje i jednu i drugu stranu u kojoj jedino Dinamo može izgubiti. U smiraj ove sezone trebamo pričati o naslovu, koji ne doživljavamo s euforijom i zanosom zbog rezultata. Ali činjenica je da smo prvaci u turbulentnoj sezoni, bili smo najbolji ove sezone i zato smo prvaci. Treba se pričati kako u srijedu osvojiti duplu krunu i dati satisfakciju plavoj obitelji u sezoni koja je bila iscrpljujuća.

- Prvi put javno progovaramo o zahtjevima koji se pojavljuju u medijskom prostoru. Nismo željeli odgovarati na svaki istup udruge naših članova iz jednostavnog razloga jer kad su nam dostavili zahtjev rekli smo da ćemo u primjerenom i zakonskom roku predviđenom statutu odgovoriti. U njihovom medijskom istupanju pojavljuje se čitav niz dezinformacija, neistina i laži. Bili smo prvi put pozvani od jedne institucije da možemo odgovoriti na upite i zahtjeve i u konačnici jučer na Gradskom odboru za kulturu, obrazovanje i sport bila je tema i usvajanje zaključka. Sudbina tog zaključka je objavljena, kao takav nije prošao. Argumenti koji smo mi iznijeli bili su činjenice - izjavio je Tomislav Svetina i nadodao:
- Ne radi se ovdje je li netko pobijedio ili izgubio, puno bitnije da se razgovara, da pokušamo zajednički doći do nekih zaključaka. Ovo prepucavanje iscrpljuje i jednu i drugu stranu u kojoj jedino Dinamo može izgubiti. U smiraj ove sezone trebamo pričati o naslovu, koji ne doživljavamo s euforijom i zanosom zbog rezultata. Ali činjenica je da smo prvaci u turbulentnoj sezoni, bili smo najbolji ove sezone i zato smo prvaci. Treba se pričati kako u srijedu osvojiti duplu krunu i dati satisfakciju plavoj obitelji u sezoni koja je bila iscrpljujuća.
Nakon Sose,ode i Coric.I to ne za iznos o kojem laprdaju Tattini novinari posto je Roma iznos objavila na svojem webu
Transferi sve manji i manji,a nakon sto ode i Benkovic ovo ljeto za prodat nece ostat praktički nitko.Ključ u bravu sve je bliže
U međuvremenu odbijen zahtjev za privatizaciju kluba zbog "neusklađenosti s odredbama Zakona o udrugama"
Sutra pak slijedi:

Pazi kako je propao Psihopat:

Transferi sve manji i manji,a nakon sto ode i Benkovic ovo ljeto za prodat nece ostat praktički nitko.Ključ u bravu sve je bliže
U međuvremenu odbijen zahtjev za privatizaciju kluba zbog "neusklađenosti s odredbama Zakona o udrugama"
Drugim riječima izmišljen popis članova klubaOsnovna primjedba za uskraćivanje suglasnosti je izostanak osobnog identifikacijskog broja (OIB-a) u popisa članova čime je spomenuto Povjerenstvo utvrdilo da popis članova Dinama nije usklađen s odredbama članka 12. stavka 4. Zakona o udrugama, a koji je sastavni dio Elaborata.
Idući korak udruge "Dinamo - to smo mi" je zahtjev za nadoknadu štete klubu zbog sudskih procesa u Osijeku.
Sutra pak slijedi:

Pazi kako je propao Psihopat:
IdemoPresuda Mamiću iduću srijedu, Uskok zatražio bezuvjetnu zatvorsku kaznu
Jasno je da je Zdravko Mamić potpuno privatizirao NK Dinamo, te da je ove radnje poduzimao kako bi pravio protupravnu korist sebi i članovima svoje obitelji, a na štetu NK Dinama
Uskok je u ponedjeljak predložio da se bivši čelnik NK Dinama Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši "Dinamov" direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar proglase krivim za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 miljuna kuna neobračunatog poreza i prireza i osude po zakonu na bezuvjetne zatvorske kazne. Presuda će biti izrečena iduću srijedu, 6. lipnja, u 12.00 sati.
6 milijuna eura za Corica je premija. On zna vise nego sto pokazuje, al prodaje ga ono sto pokazuje, a pokazuje da je umazeno i bahato deriste. To je igrac koji je mogao otici za 30 milijuna u ovom danasnjem ludilu s cijenama, ali nema taj u glavi. Ako se ne sredi odmah prvu sezonu u Romi zavrsit ce ko Halilovic po posudbma u ispodprosjecnim klubovima.
Sto se Mamica tice. Lik ja mazohist zeljan paznje vise nego sto je zeljan para. Da je imalo normalniji davno bi s tim parama utekao negdje odakle ga nece isporuciti. Ali ne, daj jos, jos i jos. Jos se dokazuj i na sudu. Imam osjecaj da je Zoki otisao iz kluba da se izvuce iz svega ovog, ali ga stari drzi pa je i njega sad sve stiglo. Al mislim da ce Zdravka jako brzo prekinuti, ne djeluje mi da se dobro drzi, a Zoki ce se nagodit.
Sto se Mamica tice. Lik ja mazohist zeljan paznje vise nego sto je zeljan para. Da je imalo normalniji davno bi s tim parama utekao negdje odakle ga nece isporuciti. Ali ne, daj jos, jos i jos. Jos se dokazuj i na sudu. Imam osjecaj da je Zoki otisao iz kluba da se izvuce iz svega ovog, ali ga stari drzi pa je i njega sad sve stiglo. Al mislim da ce Zdravka jako brzo prekinuti, ne djeluje mi da se dobro drzi, a Zoki ce se nagodit.
Da.Nisu njemu pare nikad bile dovoljne nego je htio pažnju i da bude najjaci,najveci i legenda kluba.Na to je uvijek patio.A bit će upamcen kao najveci ološ i najgori djelatnik u povijesni kluba.
U Dinamo je stigao Emir Dilaver!
U utorak, 29. svibnja, 27-godišnji stoper rodom iz Tomislavgrada potpisao je četverogodišnji ugovor s modrim klubom, a u Dinamo stiže iz poljskog prvoligaša Lech Poznan. Dilaver je karijeru započeo u austrijskom klubu Austria Beč gdje je kroz mlađe kategorije stigao do prve momčadi.
Od 2014. do 2017. nosio je dres mađarskog Ferencvarosa, da bi na ljeto 2017. potpisao ugovor s Lechom. Slovi kao jedan od vrhunskih stopera na ovim prostorima, a već je ranije upoznao trenera Nenada Bjelicu koji je vodio dva njegova kluba - Austriju Beč i Lech iz Poznana.
Dilaver je do sada osvojio i nekoliko trofeja s klubovima čije je nosio dresove do ovog trenutka, a to su naslov prvaka Austrije (Austija Beč 2012/13.), tri puta Kup Mađarske (Ferencvaros 2014/15., 2015/16., 2016/17.) i naslov prvaka Mađarske (Ferencvaros 2015/16.).
- Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu - rekao je nakon potpisivanja ugovora Dilaver.
Sretno Emir!!!

U utorak, 29. svibnja, 27-godišnji stoper rodom iz Tomislavgrada potpisao je četverogodišnji ugovor s modrim klubom, a u Dinamo stiže iz poljskog prvoligaša Lech Poznan. Dilaver je karijeru započeo u austrijskom klubu Austria Beč gdje je kroz mlađe kategorije stigao do prve momčadi.
Od 2014. do 2017. nosio je dres mađarskog Ferencvarosa, da bi na ljeto 2017. potpisao ugovor s Lechom. Slovi kao jedan od vrhunskih stopera na ovim prostorima, a već je ranije upoznao trenera Nenada Bjelicu koji je vodio dva njegova kluba - Austriju Beč i Lech iz Poznana.
Dilaver je do sada osvojio i nekoliko trofeja s klubovima čije je nosio dresove do ovog trenutka, a to su naslov prvaka Austrije (Austija Beč 2012/13.), tri puta Kup Mađarske (Ferencvaros 2014/15., 2015/16., 2016/17.) i naslov prvaka Mađarske (Ferencvaros 2015/16.).
- Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu - rekao je nakon potpisivanja ugovora Dilaver.
Sretno Emir!!!
Djeluje mi taj Dilaver gradjom kao pravi stoper. Nisam ga nikad gledao, ali vidim da je u Lechu odigrao skoro sve utakmice i svega dva puta je bio zamijenjen. Negdje procitah da je najbolji stoper lige, ali ne znam koliko u tome ima istine. Nadam se da ce biti pravo pojacanje.
Sto se tice novih pojacanja, nadam se da ce opustosit Lokomotivu prvo, pa tek onda dalje. Lovro Majer je igrac kojeg se mora dovesti. Ivan Sunjic se vraca s posudbe ako se ne varam, a za Lokomotivu je odigrao jako dobru sezonu. Po meni bolji igrac od Doumbije kojeg se treba rijesiti.
I ako se vec treba eksperimentirat, volio bih vidjeti kapetana Shkendije u dresu Dinama. Mislim da ne bi bio skup. Ferhan Hasani, ofanzivni vezni, 27 nastupa, 22 gola, 15 asistencija. U Europi 8 nastupa, 3 gola, 4 asistencije. Igrao ranije za Wolfsburg i Brondby. Statistika djeluje impozantno cak i za Makedonsku ligu, a vidimo da je bio dobar i u Europi. Ima 27 godina i moze pruziti jos jako puno.
Sto se tice novih pojacanja, nadam se da ce opustosit Lokomotivu prvo, pa tek onda dalje. Lovro Majer je igrac kojeg se mora dovesti. Ivan Sunjic se vraca s posudbe ako se ne varam, a za Lokomotivu je odigrao jako dobru sezonu. Po meni bolji igrac od Doumbije kojeg se treba rijesiti.
I ako se vec treba eksperimentirat, volio bih vidjeti kapetana Shkendije u dresu Dinama. Mislim da ne bi bio skup. Ferhan Hasani, ofanzivni vezni, 27 nastupa, 22 gola, 15 asistencija. U Europi 8 nastupa, 3 gola, 4 asistencije. Igrao ranije za Wolfsburg i Brondby. Statistika djeluje impozantno cak i za Makedonsku ligu, a vidimo da je bio dobar i u Europi. Ima 27 godina i moze pruziti jos jako puno.
Nisam siguran, ali taj je jednom već bio pred potpisom za Dinamo prije 3-4 sezone.Signore je napisao/la:Djeluje mi taj Dilaver gradjom kao pravi stoper. Nisam ga nikad gledao, ali vidim da je u Lechu odigrao skoro sve utakmice i svega dva puta je bio zamijenjen. Negdje procitah da je najbolji stoper lige, ali ne znam koliko u tome ima istine. Nadam se da ce biti pravo pojacanje.
it's football day
Trebao je doci iz Wolfsburga, ali je pao lijecnicki.
Tad se nesto izjalovilo pa je Hasani otisao u Brondby.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
NEKOLIKO osoba privedeno je u Zagrebu i Zadru zbog sumnje u preprodaju većih količina marihuane te kokaina, a kako se neslužbeno doznaje, među njima su neka poznata lica s navijačke scene. Jučer smo iz navijačkih krugova primili neslužbenu informaciju kako zagrebačka policija pretražuje stanove i automobile pojedinih pripadnika frakcije Bad Blue Boysa, aktivne u borbi protiv "okupacije" kluba od strane Zdravka Mamića, kao i da su pretražili prostore u kojima se navijači okupljaju u Zagrebu.
Odvjetnik Davorin Karačić, koji često zastupa pripadnike Bad Blue Boysa, Indexu je jutros odbio dati izjavu i prekinuo je telefonsku vezu.
Borci za pravdu i istinu...

Odvjetnik Davorin Karačić, koji često zastupa pripadnike Bad Blue Boysa, Indexu je jutros odbio dati izjavu i prekinuo je telefonsku vezu.
Kod: Označi sve
https://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/zbog-dilanja-velike-kolicine-droge-uhiceni-neki-od-poznatijih-bad-blue-boysa/2001227.aspxRe: GNK Dinamo Zagreb
Jedno je jasno nakon ove presice. Mrtav je ovo čovjek.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.