ako je tebi dobro da jedno kolo bude odlican drugo truba onda okItalia je napisao/la:pacovi gdje ste bili prolso kolo? a?.. znate ko pacovi iz rupe izletiti kada odigra lose, a kada igra odlicno bjezite u rupe.. sutite, ne javljate se molim vas..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
los je bio samo ovo zadnje kolovuvu_zzz je napisao/la:ako je tebi dobro da jedno kolo bude odlican drugo truba onda okItalia je napisao/la:pacovi gdje ste bili prolso kolo? a?.. znate ko pacovi iz rupe izletiti kada odigra lose, a kada igra odlicno bjezite u rupe.. sutite, ne javljate se molim vas..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
izjava Chillienija: Igraci nisu imali pravi stav/pritup premi igri. NIsu shvatili tekmu za ozbiljno, zato je pali
Eh sad, meni nije jedna stvar jasna. Takvih tekmi je bili mali milion prosle sezone. Pa hebote do kad ce nam prosipati takvu suplju pricu posle jedne bijedne i jadne prestave. Ako je ovo istina sto kaze, onda to sve govori koliko se neporfesionalno odnose prvenstveno prema svom poslu i klubu. Ja bih pojedine ili vecinu natjerao da gledaju tekme Juventusa iz *90-tih, pa da vide kakav je tada pristup igri bio. Mnogi bi toga naucili. Ako vise nisu shvatili za ozibljno, onda jednostavno nek spakuju kofere i zdravo. Licno u toj kategoriji bi i njega svrstao, zajedno sa Amaurijem, Legrom...Marchisio je tu negdje na granici.
Ovi novi sto su dosli, odma bi trebali prihvatiti taj famozni "oziljan pristup igri", inace ako nece odma ih na lejto vratiti odakle su dosli, ha ya...nema vise nikakvog smisla !!
Eh sad, meni nije jedna stvar jasna. Takvih tekmi je bili mali milion prosle sezone. Pa hebote do kad ce nam prosipati takvu suplju pricu posle jedne bijedne i jadne prestave. Ako je ovo istina sto kaze, onda to sve govori koliko se neporfesionalno odnose prvenstveno prema svom poslu i klubu. Ja bih pojedine ili vecinu natjerao da gledaju tekme Juventusa iz *90-tih, pa da vide kakav je tada pristup igri bio. Mnogi bi toga naucili. Ako vise nisu shvatili za ozibljno, onda jednostavno nek spakuju kofere i zdravo. Licno u toj kategoriji bi i njega svrstao, zajedno sa Amaurijem, Legrom...Marchisio je tu negdje na granici.
Ovi novi sto su dosli, odma bi trebali prihvatiti taj famozni "oziljan pristup igri", inace ako nece odma ih na lejto vratiti odakle su dosli, ha ya...nema vise nikakvog smisla !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemogu se ja ljutiti na svoj tim pa makar gubili svaku tekmu
http://soundcloud.com/janwayne1/juventu ... -juve-juve
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JuveSissoko
- Kontakt:
bilo bi lijepo da i mi danas pobijedimo,da ne zaboravimo kako 3 boda izgledaju 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cagliari nekako klub koji se specijalizova za remije. Ne znam, ali bice tesko.JuveSissoko je napisao/la:bilo bi lijepo da i mi danas pobijedimo,da ne zaboravimo kako 3 boda izgledaju
- King Kenny
- Kontakt:
hahahahaha..........i kod vas slicna situacija...bice ba boljeJuveSissoko je napisao/la:bilo bi lijepo da i mi danas pobijedimo,da ne zaboravimo kako 3 boda izgledaju
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Moj Marotta pa gdje su ti oci bile. Napoli nama uvali Quag a oni sebi dovedu ovakvog Cavanija. Co'jek trpa li golove trpa.. 
jos kaze Cavani da je kao mali navijao za Juve i da su mu idoli bili Trezeguet i Del Piero.. ali eto, ne zalim se na Quagliu.. vise nam on treba, nego Edison..
- JuveSissoko
- Kontakt:
Del Piero je bio idol i mnogima koji nisu nesto naklonjeni Juventusu,lik je bas uzor mnogima,heh sam Ronaldinho mu se divi 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
jasko_juve
- Kontakt:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pavel Nedved se vratio u Juve!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
demir44 je napisao/la:Lijepa akcija Calgiarija,odbrana 0 (slovima NULA)
Napad jos jaca NULA. A Trezegol i dalje trpa
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 26 sep 2010, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
definitivno kad igra juve treba igrat vise od 3 gola 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
uvijeknevjernik je napisao/la:definitivno kad igra juve treba igrat vise od 3 gola
- VolimLiverpool
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.