FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2018, 18:54

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ni Dilaver , ni Velic. Navodno Fajic sutra na pregovore dolazi...
Nemoj da te ranim
Unisti me pos'o i Ramazan. Ne stignem ti ni odgovoriti. Izgleda da mi je zakazao izvor informacija :mrgreen: na svu srecu haha
A moglo je biti

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 maj 2018, 19:04

Petak dolazim aBd u Sarajevo. onda cu vise znati ko dolazi i ko tacno ide.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2018, 19:17

To Zuka

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 30 maj 2018, 19:31

MortemHz je napisao/la:Koševo / Počeli radovi na obnovi reflektorske rasvjete na stadionu Asim Ferhatović Hase

slika

U okviru modernizacije infrastrukture na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu, u toku je realizacija projekta pojačanja rasvjete na reflektorima na stadionu.

Tim povodom su predstavnici Općine Centar predvođeni savjetnikom općinskog
načelnika Bećirom Sirovinom, danas održali sastanak na stadionu na Koševu sa
predstavnicima Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo, kao nadzora projekta, i
izvođačem radova.

Sastanku je također prisustvovala i Jasmina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju koji rukovodi, u ime Općine Centar kao vlasnika, stadionom zajedno sa svojim saradnicima, kao i vijećnica Općinskog vijeća Centar Senada Bosno.

Ovom prilikom su predstavnici iz Općine Centar informisani da su tokom dana
započeli radovi na demontaži reflektora na jednom od rasvjetnih stubova sa
pregledom elektroinstalacija.
"Utvrđenom dinamikom radova pojačanje reflektorske rasvjete na stadionu treba biti završeno do sredine juna ove godine, nakon čega će predstavnici UEFA-e doći u inspekciju prije održavanja prve po rasporedu međunarodne utakmice sredinom jula. S obzirom da se radovi izvode do 60 metara visine na metalnim stubovima, nestabilno vrijeme praćeno padavinama i grmljavinom može usporiti radove i odgoditi krajnji zadati rok", navode u saopćenju iz Općine Centar.

Do sada je u realizaciji ovog projekta od početka marta ove godine, kada je načelnik
Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić potpisao ugovor sa direktorom firme „SES“ d.o.o.
Sarajevo Ibrahimom Dedovićem, kao izvođača radova, završena izrada idejnog, te
glavnog izvedbenog projekta.

Također je iz inostranstva naručen potreban materijal za rad kojeg čine rasvjetna tijela i dva razvodna elektro ormara. Naručena oprema će biti dostavljena početkom juna ove godine, nakon čega će započeti njena ugradnja.

Kako je javnost upoznata projekat modernizacije infrastrukture na stadionu na
Koševu s ciljem ispunjavanja kriterija, koje propisuju FIFA i UEFA, za održavanje
međunarodnih utakmica zajedničkim sredstvima finansiraju Općina Centar i Vlada
Kantona Sarajevo, koji su izdvojili po 500.000 KM za ovu namjenu, saopćeno je iz Općine Centar.
Sta milion za reflektore, kakvo je ovo ogradjivanje, a teren nista majku im lopovsku.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 maj 2018, 19:36

HordashBistrik je napisao/la:Hadzic je pravi izbor za sportskog direktora. Vidim smeta pojedincima pretpostavlajm Totiju i Panteliji koji vise nece ocijukati sa Ihtijarevicem, i predlagati mu viberom pojacanja...
Jos jedna dobra stvar, povratak momaka na sjever.
Faruk je nesto najbolje sto se desilo klubu u posljednjih 5 godina. Ustat pa rec faruk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 maj 2018, 19:40

dynamodresden1 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Koševo / Počeli radovi na obnovi reflektorske rasvjete na stadionu Asim Ferhatović Hase

slika

U okviru modernizacije infrastrukture na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu, u toku je realizacija projekta pojačanja rasvjete na reflektorima na stadionu.

Tim povodom su predstavnici Općine Centar predvođeni savjetnikom općinskog
načelnika Bećirom Sirovinom, danas održali sastanak na stadionu na Koševu sa
predstavnicima Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo, kao nadzora projekta, i
izvođačem radova.

Sastanku je također prisustvovala i Jasmina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju koji rukovodi, u ime Općine Centar kao vlasnika, stadionom zajedno sa svojim saradnicima, kao i vijećnica Općinskog vijeća Centar Senada Bosno.

Ovom prilikom su predstavnici iz Općine Centar informisani da su tokom dana
započeli radovi na demontaži reflektora na jednom od rasvjetnih stubova sa
pregledom elektroinstalacija.
"Utvrđenom dinamikom radova pojačanje reflektorske rasvjete na stadionu treba biti završeno do sredine juna ove godine, nakon čega će predstavnici UEFA-e doći u inspekciju prije održavanja prve po rasporedu međunarodne utakmice sredinom jula. S obzirom da se radovi izvode do 60 metara visine na metalnim stubovima, nestabilno vrijeme praćeno padavinama i grmljavinom može usporiti radove i odgoditi krajnji zadati rok", navode u saopćenju iz Općine Centar.

Do sada je u realizaciji ovog projekta od početka marta ove godine, kada je načelnik
Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić potpisao ugovor sa direktorom firme „SES“ d.o.o.
Sarajevo Ibrahimom Dedovićem, kao izvođača radova, završena izrada idejnog, te
glavnog izvedbenog projekta.

Također je iz inostranstva naručen potreban materijal za rad kojeg čine rasvjetna tijela i dva razvodna elektro ormara. Naručena oprema će biti dostavljena početkom juna ove godine, nakon čega će započeti njena ugradnja.

Kako je javnost upoznata projekat modernizacije infrastrukture na stadionu na
Koševu s ciljem ispunjavanja kriterija, koje propisuju FIFA i UEFA, za održavanje
međunarodnih utakmica zajedničkim sredstvima finansiraju Općina Centar i Vlada
Kantona Sarajevo, koji su izdvojili po 500.000 KM za ovu namjenu, saopćeno je iz Općine Centar.
Sta milion za reflektore, kakvo je ovo ogradjivanje, a teren nista majku im lopovsku.
Bas me zanima kakve su to kutije pa ih nema kod nas i kostaju yebenih pola miliona km....
Ovdje se neko posteeno ugradio.
Umjesto da u gradu imamo dva fenomenalna terena sad cemo pjevat borbene kad se bude igralo na kosevu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 maj 2018, 19:55

FrancescoTotti je napisao/la: Bas me zanima kakve su to kutije pa ih nema kod nas i kostaju yebenih pola miliona km....
Ovdje se neko posteeno ugradio.
Umjesto da u gradu imamo dva fenomenalna terena sad cemo pjevat borbene kad se bude igralo na kosevu.
ne bi Ajnadžić :D :urnebes: :rol: đe će to :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 maj 2018, 20:17

Rokaj Morto, ubise me lazni Mostarci svakako na poslu. Bolje da mi ti presudis :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2018, 20:33

:cool: :cool:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2018, 20:47

HordashBistrik je napisao/la:Hadzic je pravi izbor za sportskog direktora. Vidim smeta pojedincima pretpostavlajm Totiju i Panteliji koji vise nece ocijukati sa Ihtijarevicem, i predlagati mu viberom pojacanja...
Da su toti i panto vodili transfer politiku kluba imali bi jedan trofej u protekloj sezoni. Hadzicu cemo suditi iduce godine u petom mjesecu. Neka covjek radi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 maj 2018, 21:02

**** piše sa će Šofranac ostati i da će potpisati novi ugovor. Iskreno, od njeg sam najviše očekivao al povrede i bolest ga spriječiše da igra skoro pa cijelu polusezonu. Valjda u ovoj bude imo sreće što se tog tiče i opravda svoj kvalitet.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 maj 2018, 21:03

:facepalm: dvije godine novi ugovor :roll:

Ako su nam to ti stranci koji moraju biti 3-4 puta bolji od domacih da bi igrali onda nek nam je bog na pomoci.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 maj 2018, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2018, 21:04

BordoSarajevo je napisao/la:**** piše sa će Šofranac ostati i da će potpisati novi ugovor. Iskreno, od njeg sam najviše očekivao al povrede i bolest ga spriječiše da igra skoro pa cijelu polusezonu. Valjda u ovoj bude imo sreće što se tog tiče i opravda svoj kvalitet.
Ja se slazem sa tom odlukom. Mnogo bolja odluka od one za Hebibovića. Kao sto i sam kazes, povrijedio se pa nije mogao igrati ali ono sto je malo igrao je bio korektan. Nije neki kvalitet ali nije ni los, dobro je stajao na terenu kad god je igrao, ok potez.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2018, 21:06

Aleksandar Šofranac tokom sutrašnjeg dana trebao bi potpisati novi dvogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.

Crnogorski stoper zimus je stigao na Koševo, a dogovor je bio da ostane do ljeta, a potom da se dogovori eventualni produžetak saradnje. Šofranac nakon dolaska na Koševo nije imao sreće, s obzirom na to da je dugo bio izvan stroja radi teške upale pluća, ali i ono što je pokazao u trenucima dok se nalazio na terenu, ali i odnosom izvan njega zaslužio je da potpiše novi ugovor. Po završetku sezone, strateg tima sa Koševa Husref Musemić, označio je Crnogorca kao jednog od igrača koji su mu potrebni u novom prvenstvu, te se pristupilo pregovorima o produženju. Kako smo uspjeli saznati sve pojedinosti oko novog ugovora su dogovorene te će se saradnja između stopera i kluba iz Titove 38b nastaviti i u narednom periodu. Zvanična potvrda ovog dogovora očekuje se tokom sutrašnjeg dana.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 maj 2018, 21:09

Prvo, ja nikad u životu nisam kontakta imao sa onom spodobom sto je ljubila plavi grb, drugo, ja nisam.riječi.rekao.o.Hadžiću, a znam ga
Momak je.1/1, pomogao nam je u par transfera i svaki se pokazao dobar. Tako da tu priču okači macku o.rep

Kakva je.politika kluba, bolje bi ga forum vodio, jer biti 3-4-5 može svako sa Sarajevom kao.i.ispadati od Zarija i imati 300 ljudi na tribinama

Krvi oni.trebaju propisati da bi.bili U od Uspješne uprave Q imaju daleko najbolje uslove u državi!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 maj 2018, 21:23

Sofranac i Mujakic stoperi, dovesti im nekog domaceg kao alternativu i stoperi rijeseni. Lijevi bek prioritet ostaje jer treba Halida maksimalno forsirati na d.beku. Sto se tice golmana sve zavisi ostaje li Pavlovic...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 maj 2018, 21:42

Pavlovic ima dobri ponuda iz azije. ali jos se nista ne zna.

Sabanovic--------X--------Mujakic-------Pidro
Pidro nije los bio u Bosni. ne moze biti gori od Bekica.

najgore je sredina. Adukur, Crepulja, Stanojevic svi bi trebali igrati ali su stranci. ja mislim da Krste ostaje onda imas 3 mjesta. zato treba domaci golman.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 maj 2018, 22:05

Drago mi je da Šofranac ostaje , u utakmicama kojim je igrao uvijek je dobro komandovao odbranom i odličan u skok igri također.Upala pluća ga je usporila da bude jos bolji , ali vjerujem da ce u nastavku sezone biti još bolji samo da ga zaobiđu ove nezgode.Još jedan štoper za rotaciju bi bio idealan tipa Mehmedagić/Kostić iz Siminog
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 30 maj 2018, 22:21

A zašto ne pokušati sa Adukorom kao stoperom, tipa Zvezda sa Le Talekom, on i Mujakić i Šofranac štoperi. Stanojević zadnji vezni, Crepulja centralni i pokušati naći tu 10 dobru. Napadač može biti uz Ahmeta i Krste.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 maj 2018, 22:36

Zukanovic je napisao/la:Pavlovic ima dobri ponuda iz azije. ali jos se nista ne zna.

Sabanovic--------X--------Mujakic-------Pidro
Pidro nije los bio u Bosni. ne moze biti gori od Bekica.

najgore je sredina. Adukur, Crepulja, Stanojevic svi bi trebali igrati ali su stranci. ja mislim da Krste ostaje onda imas 3 mjesta. zato treba domaci golman.
Pidro nema kvaliteta za PLBiH...trebaju naći nekoga za lijevog ali će to morati biti stranac jer domaćih rješenja nema...Crepulja je domaći igrač, iščapljine :D ...naravno problem sa strancima je samo ako sprovedu pravilo sa 4, ako ostane 6 kao dosad nemamo problema... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, Dave, Google Adsense [Bot], Hamagara, HordasDolacMalta, ShofaII, ZmajOdBosne33 i 95 gostiju.