Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da je liga kako treba, tko god nema uslove za igranje kao i dugove , trebalo bi izbaciti iz lige. Drago mi je sto je Celik ostao, nadam se da nece doci vise u situaciju da ispadne iz lige.
- sagitarius
- Kontakt:
Horde gospoda! 
Podrška uvijek korektnim momcima iz Banja Luke, izgurajte ovo!

Podrška uvijek korektnim momcima iz Banja Luke, izgurajte ovo!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Horde i manijaci 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakva bolan mrznja, napisao sam ono sto je bilo a to je da ste nas htjeli povaliti i preko nas na silu ostati u PL preko Dzidica i ahbaba mu zenickog advokata....da se nije desio Borac otisli bi na smetljiste istorije, kakav statut bolan .....prica za malu djecuAlban je napisao/la: Udahni ljudino, uzmi malo daha, srce ce te opalit, uzivaj i odmori, naspavaj se malo ...
Celik je ostao, zasluzeno/nezasluzeno sad vise nije bitno.
Sindikat, ove, one ako imate papirologiju protiv istih, brate imate sudove i tuzite ih...
Momke iz NGG-a ne spominji jer oni su uradili veliku stvar, pokrenuli nesto sto je bilo neizvjesno ...
Mi smo barem medju nama imali takvu kremu koja je imala pameti da poduzme nesto, napravi korak, sta vi cinite? Statut ne mjenjate, cekate valjda da se samo nesto desi ...
Pometi ispred svojih vrata pa se onda javi ...
Ipak sretno vam bilo u narednoj sezoni i da bar malo tu mrznju koju gajite prema Zenici usmijerite u nekom drugom smijeru, za dobrobit vaseg kluba i svijetliju mu buducnost ... Sretno!
🔴⚫️
Kazem ti ako imas dokaze za sve ti lijepo prijavi ili tuzi, a ne bezveze da lupetas bez ikakvog dokaza i osnova...Skver je napisao/la:Kakva bolan mrznja, napisao sam ono sto je bilo a to je da ste nas htjeli povaliti i preko nas na silu ostati u PL preko Dzidica i ahbaba mu zenickog advokata....da se nije desio Borac otisli bi na smetljiste istorije, kakav statut bolan .....prica za malu djecuAlban je napisao/la: Udahni ljudino, uzmi malo daha, srce ce te opalit, uzivaj i odmori, naspavaj se malo ...
Celik je ostao, zasluzeno/nezasluzeno sad vise nije bitno.
Sindikat, ove, one ako imate papirologiju protiv istih, brate imate sudove i tuzite ih...
Momke iz NGG-a ne spominji jer oni su uradili veliku stvar, pokrenuli nesto sto je bilo neizvjesno ...
Mi smo barem medju nama imali takvu kremu koja je imala pameti da poduzme nesto, napravi korak, sta vi cinite? Statut ne mjenjate, cekate valjda da se samo nesto desi ...
Pometi ispred svojih vrata pa se onda javi ...
Ipak sretno vam bilo u narednoj sezoni i da bar malo tu mrznju koju gajite prema Zenici usmijerite u nekom drugom smijeru, za dobrobit vaseg kluba i svijetliju mu buducnost ... Sretno!
Ponavljam zelim vam srecu naredne sezone, a mi na smetljiste nismo, niti cemo, budi mi pozdravljen !
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisu samo horde ,sarjlije su opcenito gospoda ispala ovdje na ovom forumu .tuzlaci su me razocarli ..Njima je krivo o da su nas sad ispali.
A ovom gore SKVER da kazem nama je zao Borca jer znamo kako je njima ,to bi i nas zadesilo,ne raduje mo se mi Borcu koliko ste se vi radovalin neki Celiku al mi Borcu krivi nismo nego im je kriva Banjaluka.
Niko od nas ne spori da nismo nist imali i za Husica za dresove,njemu hvala na pomoci .al covjece mi smo neki otpor pruzili ,izvrsili smo pritisak sa vlascu ,bukvalno smo zzaratili sa njima,imali ssu plan ugasit Celik,imali su Zenica Cyty spremljen klub nakon stecaja al su ipak odustali jer nismo dali..Nesto smo uradili izborili se .imamo sad ovaj statut ni turcin nije vjecan l dugovi se smanjili,vraceno je puno,ide reprogram....Stavi imate imate grad koji sutra Imamovic vas moze sjebat kako god hoce ..Cistite vi soju aliju a mi ce mo svoju.. Da dodam jos i za NGG i taj njihov sistem je bar omogucio nam i otvorio vrata buducim investitorima ..Laku noc Tuzlo imali sta jos jedan naporan dan omorite malo valja vam i sutra pisat o Celiku.....
A ovom gore SKVER da kazem nama je zao Borca jer znamo kako je njima ,to bi i nas zadesilo,ne raduje mo se mi Borcu koliko ste se vi radovalin neki Celiku al mi Borcu krivi nismo nego im je kriva Banjaluka.
Niko od nas ne spori da nismo nist imali i za Husica za dresove,njemu hvala na pomoci .al covjece mi smo neki otpor pruzili ,izvrsili smo pritisak sa vlascu ,bukvalno smo zzaratili sa njima,imali ssu plan ugasit Celik,imali su Zenica Cyty spremljen klub nakon stecaja al su ipak odustali jer nismo dali..Nesto smo uradili izborili se .imamo sad ovaj statut ni turcin nije vjecan l dugovi se smanjili,vraceno je puno,ide reprogram....Stavi imate imate grad koji sutra Imamovic vas moze sjebat kako god hoce ..Cistite vi soju aliju a mi ce mo svoju.. Da dodam jos i za NGG i taj njihov sistem je bar omogucio nam i otvorio vrata buducim investitorima ..Laku noc Tuzlo imali sta jos jedan naporan dan omorite malo valja vam i sutra pisat o Celiku.....
U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.
Bolje probosanski klub, Zenica, Bilino Polje, nego oni koji mrze i negiraju državu u kojoj žive.
Vozdra levati i ne vratili se nikad
Bolje probosanski klub, Zenica, Bilino Polje, nego oni koji mrze i negiraju državu u kojoj žive.

Naravno da je bolje, al pusti malo da se potpucavamo, duga je pauza.let3 je napisao/la:U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da ne bude nejasnoca, isto ovo bi napisao i da je umjesto Čelika u pitanju Sloboda/Tuzla/Tušanj. To se valjda podrazumjeva. Uvijek prije probosanski klubovi.wobly92 je napisao/la:Naravno da je bolje, al pusti malo da se potpucavamo, duga je pauza.let3 je napisao/la:U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.
A vi sad nastavite sa prepucavanjima

inace tuzlaci su nasa "braca"
licemjerstvo na zavidnom nivou
samo CELIK
samo CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
BHF

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Nista lose nisam mislio, lijepo je da ce se PL igrati na najljepsem stadionu u BiH i da se Celik nekako izvukao opet.tareizo je napisao/la:plaho si vidovit RESPECTMiske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
BHF
Miske01 je napisao/la:Nista lose nisam mislio, lijepo je da ce se PL igrati na najljepsem stadionu u BiH i da se Celik nekako izvukao opet.tareizo je napisao/la:plaho si vidovit RESPECTMiske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- HordashBistrik
- Kontakt:
Aj pa ti si onaj kvaziurednik iliti kvazinovinar, kolko imas 13-14 godina haha hebo te radeljas. Selam za kakanj donjiMiske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
-
- Kontakt:
I za Moju tv bolje sto je Celik opstao , oni prate preko TV Celik , u Banja Luci nema niko Moja TV , pa nece imat pristup ligi 

KvazidevetHordashBistrik je napisao/la:Aj pa ti si onaj kvaziurednik iliti kvazinovinar, kolko imas 13-14 godina haha hebo te radeljas. Selam za kakanj donjiMiske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha

BHF
Ja nego šta smotareizo je napisao/la:inace tuzlaci su nasa "braca"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakva je razlika izmedju Cak Norisa i Celika,nikakva.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Isti k kad nece osvojit "probosanski" klub hehelet3 je napisao/la:U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.