Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la fks74 » 30 maj 2018, 22:29

Da je liga kako treba, tko god nema uslove za igranje kao i dugove , trebalo bi izbaciti iz lige. Drago mi je sto je Celik ostao, nadam se da nece doci vise u situaciju da ispadne iz lige.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 maj 2018, 22:32

Horde gospoda! :clap:

Podrška uvijek korektnim momcima iz Banja Luke, izgurajte ovo!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2018, 22:35

Horde i manijaci :salut:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 22:35

Alban je napisao/la: Udahni ljudino, uzmi malo daha, srce ce te opalit, uzivaj i odmori, naspavaj se malo ...
Celik je ostao, zasluzeno/nezasluzeno sad vise nije bitno.
Sindikat, ove, one ako imate papirologiju protiv istih, brate imate sudove i tuzite ih...

Momke iz NGG-a ne spominji jer oni su uradili veliku stvar, pokrenuli nesto sto je bilo neizvjesno ...
Mi smo barem medju nama imali takvu kremu koja je imala pameti da poduzme nesto, napravi korak, sta vi cinite? Statut ne mjenjate, cekate valjda da se samo nesto desi ...
Pometi ispred svojih vrata pa se onda javi ...

Ipak sretno vam bilo u narednoj sezoni i da bar malo tu mrznju koju gajite prema Zenici usmijerite u nekom drugom smijeru, za dobrobit vaseg kluba i svijetliju mu buducnost ... Sretno!
Kakva bolan mrznja, napisao sam ono sto je bilo a to je da ste nas htjeli povaliti i preko nas na silu ostati u PL preko Dzidica i ahbaba mu zenickog advokata....da se nije desio Borac otisli bi na smetljiste istorije, kakav statut bolan .....prica za malu djecu
🔴⚫️

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 30 maj 2018, 22:40

Skver je napisao/la:
Alban je napisao/la: Udahni ljudino, uzmi malo daha, srce ce te opalit, uzivaj i odmori, naspavaj se malo ...
Celik je ostao, zasluzeno/nezasluzeno sad vise nije bitno.
Sindikat, ove, one ako imate papirologiju protiv istih, brate imate sudove i tuzite ih...

Momke iz NGG-a ne spominji jer oni su uradili veliku stvar, pokrenuli nesto sto je bilo neizvjesno ...
Mi smo barem medju nama imali takvu kremu koja je imala pameti da poduzme nesto, napravi korak, sta vi cinite? Statut ne mjenjate, cekate valjda da se samo nesto desi ...
Pometi ispred svojih vrata pa se onda javi ...

Ipak sretno vam bilo u narednoj sezoni i da bar malo tu mrznju koju gajite prema Zenici usmijerite u nekom drugom smijeru, za dobrobit vaseg kluba i svijetliju mu buducnost ... Sretno!
Kakva bolan mrznja, napisao sam ono sto je bilo a to je da ste nas htjeli povaliti i preko nas na silu ostati u PL preko Dzidica i ahbaba mu zenickog advokata....da se nije desio Borac otisli bi na smetljiste istorije, kakav statut bolan .....prica za malu djecu
Kazem ti ako imas dokaze za sve ti lijepo prijavi ili tuzi, a ne bezveze da lupetas bez ikakvog dokaza i osnova...

Ponavljam zelim vam srecu naredne sezone, a mi na smetljiste nismo, niti cemo, budi mi pozdravljen !
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 22:41

Nisu samo horde ,sarjlije su opcenito gospoda ispala ovdje na ovom forumu .tuzlaci su me razocarli ..Njima je krivo o da su nas sad ispali.
A ovom gore SKVER da kazem nama je zao Borca jer znamo kako je njima ,to bi i nas zadesilo,ne raduje mo se mi Borcu koliko ste se vi radovalin neki Celiku al mi Borcu krivi nismo nego im je kriva Banjaluka.
Niko od nas ne spori da nismo nist imali i za Husica za dresove,njemu hvala na pomoci .al covjece mi smo neki otpor pruzili ,izvrsili smo pritisak sa vlascu ,bukvalno smo zzaratili sa njima,imali ssu plan ugasit Celik,imali su Zenica Cyty spremljen klub nakon stecaja al su ipak odustali jer nismo dali..Nesto smo uradili izborili se .imamo sad ovaj statut ni turcin nije vjecan l dugovi se smanjili,vraceno je puno,ide reprogram....Stavi imate imate grad koji sutra Imamovic vas moze sjebat kako god hoce ..Cistite vi soju aliju a mi ce mo svoju.. Da dodam jos i za NGG i taj njihov sistem je bar omogucio nam i otvorio vrata buducim investitorima ..Laku noc Tuzlo imali sta jos jedan naporan dan omorite malo valja vam i sutra pisat o Celiku.....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 maj 2018, 23:03

U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.
Bolje probosanski klub, Zenica, Bilino Polje, nego oni koji mrze i negiraju državu u kojoj žive.

Vozdra levati i ne vratili se nikad :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 23:08

let3 je napisao/la:U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.
Bolje probosanski klub, Zenica, Bilino Polje, nego oni koji mrze i negiraju državu u kojoj žive.

Naravno da je bolje, al pusti malo da se potpucavamo, duga je pauza. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 maj 2018, 23:14

wobly92 je napisao/la:
let3 je napisao/la:U svakom scenariju, bolje Čelik da ostane, nego Borac. To je valjda neka logika stvari ko imalo drži do sebe i ove države.

Naravno da je bolje, al pusti malo da se potpucavamo, duga je pauza. :mrgreen:
Da ne bude nejasnoca, isto ovo bi napisao i da je umjesto Čelika u pitanju Sloboda/Tuzla/Tušanj. To se valjda podrazumjeva. Uvijek prije probosanski klubovi.

A vi sad nastavite sa prepucavanjima :salut: ne dajte se omesti.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 maj 2018, 23:20

inace tuzlaci su nasa "braca"

licemjerstvo na zavidnom nivou

samo CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 30 maj 2018, 23:23

I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
BHF

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 maj 2018, 23:24

:D
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 30 maj 2018, 23:28

tareizo je napisao/la:
Miske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
plaho si vidovit RESPECT
Nista lose nisam mislio, lijepo je da ce se PL igrati na najljepsem stadionu u BiH i da se Celik nekako izvukao opet.
BHF

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 maj 2018, 23:30

Miske01 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
Miske01 je napisao/la:I dogodine komsijski derbi u Kaknju, Celik bi i atomsku prezivio haha
plaho si vidovit RESPECT
Nista lose nisam mislio, lijepo je da ce se PL igrati na najljepsem stadionu u BiH i da se Celik nekako izvukao opet.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 30 maj 2018, 23:40

Aj pa ti si onaj kvaziurednik iliti kvazinovinar, kolko imas 13-14 godina haha hebo te radeljas. Selam za kakanj donji

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 maj 2018, 23:40

I za Moju tv bolje sto je Celik opstao , oni prate preko TV Celik , u Banja Luci nema niko Moja TV , pa nece imat pristup ligi :D

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 30 maj 2018, 23:50

HordashBistrik je napisao/la:
Aj pa ti si onaj kvaziurednik iliti kvazinovinar, kolko imas 13-14 godina haha hebo te radeljas. Selam za kakanj donji
Kvazidevet :D
BHF

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 23:55

tareizo je napisao/la:inace tuzlaci su nasa "braca"

licemjerstvo na zavidnom nivou
Ja nego šta smo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 23:59

Kakva je razlika izmedju Cak Norisa i Celika,nikakva.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 31 maj 2018, 00:25

Isti k kad nece osvojit "probosanski" klub hehe
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.