FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 maj 2018, 00:11

belosevic28 je napisao/la:Joj al roki uredi temu haha
Nece njemu niko govorit sta ce pisati po temi :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 maj 2018, 00:15

Zukanovic je napisao/la:Pavlovic ima dobri ponuda iz azije. ali jos se nista ne zna.

Sabanovic--------X--------Mujakic-------Pidro
Pidro nije los bio u Bosni. ne moze biti gori od Bekica.

najgore je sredina. Adukur, Crepulja, Stanojevic svi bi trebali igrati ali su stranci. ja mislim da Krste ostaje onda imas 3 mjesta. zato treba domaci golman.
Crepulja nije stranac.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 31 maj 2018, 00:18

Najviše upitnika je oko broja stranaca u narednoj sezoni. Kako znam ni savez nije siguran koji će to biti broj.
Da je malo pameti igrači iz Srbije i Hrvatske se ne bi vodili kao stranci, ili bi morali odigrati barem 3-4 sezone da steknu pravo na sportsko državljanstvo, ali nejse.
Mislim da to uveliko zavisi od transfer politike koju ćemo voditi. Trenutno su tu Boki, Šofranac, Adukor, Krste i Stanojević a četiri su sigurna da ostaju. Samim time mi smo ograničeni na igrače sa našim pasošem. Povratnike iz inostranstva sumnjam da možemo zaganjati, jer ko ima priliku igrati vani sumnjam da bi dolazio ovdje. Samim time baza igrača je znatno ograničena i odnosi se samo na našu ligu. Iz naše lige ne možemo dovoditi igrače ostalih klubova tzv. velike četvorke, tako da je to još ograničenije. Kvalitetom tu odskače Beširević iz Radnika dok od ovih mlađih također sumnjam da možemo koga dovesti. Muminović je nerealan, u Krupi ima par dobrih igrača ali trebalo bi platit odštetu.
Meni nekako pada na pamet Koljić. Povrijedio se u Lechu a kvalitetan je igrač. Cijena mu je pala tako da bi ga i Krupa pustila za neku realnu i prihvatljivu cifru, pošto je tamo na posudbi. Doduše jest to kockanje i nismo imali dobra iskustva sa takvim igračima ali...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 maj 2018, 00:30

haris004 je napisao/la:Najviše upitnika je oko broja stranaca u narednoj sezoni. Kako znam ni savez nije siguran koji će to biti broj.
Da je malo pameti igrači iz Srbije i Hrvatske se ne bi vodili kao stranci, ili bi morali odigrati barem 3-4 sezone da steknu pravo na sportsko državljanstvo, ali nejse.
Mislim da to uveliko zavisi od transfer politike koju ćemo voditi. Trenutno su tu Boki, Šofranac, Adukor, Krste i Stanojević a četiri su sigurna da ostaju. Samim time mi smo ograničeni na igrače sa našim pasošem. Povratnike iz inostranstva sumnjam da možemo zaganjati, jer ko ima priliku igrati vani sumnjam da bi dolazio ovdje. Samim time baza igrača je znatno ograničena i odnosi se samo na našu ligu. Iz naše lige ne možemo dovoditi igrače ostalih klubova tzv. velike četvorke, tako da je to još ograničenije. Kvalitetom tu odskače Beširević iz Radnika dok od ovih mlađih također sumnjam da možemo koga dovesti. Muminović je nerealan, u Krupi ima par dobrih igrača ali trebalo bi platit odštetu.
Meni nekako pada na pamet Koljić. Povrijedio se u Lechu a kvalitetan je igrač. Cijena mu je pala tako da bi ga i Krupa pustila za neku realnu i prihvatljivu cifru, pošto je tamo na posudbi. Doduše jest to kockanje i nismo imali dobra iskustva sa takvim igračima ali...
Ne pada Koljiću napamet da igra u BiH više, kad ima ponudu Standarda, a i direktor/predsjednik Krupe je izjavio da Koljić ne pomišlja na povratak u BiH, jer tamo na mjesečnom nivou zaradi 10.000€, a ovdje ta cifra nije ni blizu tolika.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 maj 2018, 01:24

miky_hz je napisao/la:E cuj da ozivi karijeru frajer koji ove sezone u Francuskoj ligi ima 12 tekmi i 4 asistencije.35 tekmi ove sezone 6 golova 7 asitencija ,bas je grohno nema sta :mrgreen: :urnebes:
I to sa pune 32 godine i vazecim ugovorem gore, da ozivljava u Sarajevu bas, nidje drugo nema :damn: :facepalm: tolika belgija, holandija, austrija, svica, ali jok... :facepalm:

A i Dante ide vanka....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 maj 2018, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 31 maj 2018, 01:25

VenamaHrabrih je napisao/la:Ozbiljno se pregovara sa Miličevićem i pokušat će se dovesti Dante Stipica iz Hajduka
ahaa znači počelo je :D :opaopa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 maj 2018, 01:29

30.05.2015.
Dan kada se slavilo.
Sabrine mi moje!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 maj 2018, 01:52

BosnianKingdom je napisao/la:30.05.2015.
Dan kada se slavilo.
Dobro se sjećam, tad sam pokupio broj jednoj maloj vraćajući se prema Ciglanama. :D Rasplet nakong toga mogu okarakterisati baš kao i trenutno stanje u klubu :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 maj 2018, 02:24

Derdiyok je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:30.05.2015.
Dan kada se slavilo.
Dobro se sjećam, tad sam pokupio broj jednoj maloj vraćajući se prema Ciglanama. :D Rasplet nakong toga mogu okarakterisati baš kao i trenutno stanje u klubu :D
Znaci bilo je sexa?
1946~

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 maj 2018, 02:25

ThrillerHz je napisao/la: Znaci bilo je sexa?
:lol: :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 maj 2018, 03:05

Z.Misimović izjavio da će se vratiti fudbalu da je razmišljao zadnje 3 godine te da bi volio odraditi barem sezonu dvije za naš klub. Izvor: D.S.
Boga mi nekada je najbolje se šprdati, uopte ne komentarisati ko nam dolazi ko ne, kad 90% tih igraca nece doci, ako pogodimo tih 10% to su neki polovnjaci.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 31 maj 2018, 04:19

danas ocekujemo poruku :opaopa: :opaopa:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 maj 2018, 07:12

Zivi bili pa vidjeli.
I da, izvinjavam se, mislio sam na Hrvoja. Oprostite sto nisam naveo ime.
Naravno, ovo nije u kamenu uklesano.
Ozbiljno se razmislja i o TS Susicu na poziciji 10.
Imajte razumijevanja sto ne mogu navesti izvor
Tnx

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2018, 07:20

Stoji kako Crepulja nema bosanske papire iako je iz Capljine. To se onda ubrzano moze dobiti (ako je istina da nema).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2018, 07:33

U Savezu pise da je Hrvat. ako Hrvat, Srbin ili bilo sta ima i nas pasos, ipak pise BIH. ali kod njega samo hrvatska.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2018, 07:57

Ma ja ali posto je on rođen u Bosni onda moze izvaditi papire za 15 dana ako je zainteresovan. Nesto slicno je uradio i Tomislav Barbarić koji uopste nije rođen u Bosni nego na osnovu oca koji je Bosanac.

Ovaj 26-godišnjak rođen u Zagrebu dobio je bh. državljanstvo, pa će se u rosteru tima sa Koševa voditi kao domaći fudbaler, a time su čelni ljudi Sarajeva brzom reakcijom riješili pitanje jednog stranca u ekipi.

Na osnovu oca koji je rođen u Livnu, Barbarić je ubrzanim putem dobio bh. državljanstvo i potao domaći fudbaler.

Tomislav Barbarić je u svojoj karijeri nastupao za Dinamo, Lokomotivu, Istru, Sturm i Split, a prošao je i sve omladinske selekcije Hrvatske.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 31 maj 2018, 10:45

od ovih sad stranaca, samo bih ostavio adukora i stanojevica. sve ostalo je skart i propaliteti

High

Post Postao/la High » 31 maj 2018, 10:55

Bitno je da Šofra ostaje!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 31 maj 2018, 11:05

High je napisao/la:Bitno je da Šofra ostaje!
on i crepulja imaju sve predispozicije da budu novi husejnovici. od 6 mjeseci u klubu 5,5 su bili povrijedjeni i bolesni

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2018, 11:26

bihuzur je napisao/la:danas ocekujemo poruku :opaopa: :opaopa:
Evo je!
slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, plisek, svabonja i 73 gosta.