NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ljudi uozbiljite se, kakvih 150k €???? Pregovara se o vise od duplo vise od tog iznosa plus navedeni igraci. Sitnice dijele od konacnog dogovora i objave. Strpljenja jos malo
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Taj netko ti je pogresno rekao..sb1996 je napisao/la:150.000€ plus Matic i Ayayi mi jucer netko rece... sad too ce znatspursman je napisao/la:Pretpostavljam da je to dio dogovora s Rijekom za Lončara, a šta je s odštetom? Ja pretpostavljam da nema ništa već da je dogovoren postotak od idućeg transfera.šampioni je napisao/la:Lončar konačno dogovoren s Rijekom.
Ostaje Matić i dolazi Ajayi.
Rekla-kazala lupetanja
It's better when it's live
Eh penke penke samo lupetas... ccc
Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Pocetkom iduceg tjedna kreće se sa demontazom starog semafora i montazom novog. Radi se o najnovijoj tehnologiji i imat cemo najbolji LED semafor u ligi.. Kvalitetan i s velikom rezolucijom. Trenutno najblizi je onaj u Mostaru ali je ovaj jos bolji. Daleko je bolji od Zeljinog a da ne govorim o Krupi.
Mozemo komotno na njemu gledati utakmice EL gostujuce
Pocetkom iduceg tjedna kreće se sa demontazom starog semafora i montazom novog. Radi se o najnovijoj tehnologiji i imat cemo najbolji LED semafor u ligi.. Kvalitetan i s velikom rezolucijom. Trenutno najblizi je onaj u Mostaru ali je ovaj jos bolji. Daleko je bolji od Zeljinog a da ne govorim o Krupi.
Tako je,na semaforu ce biti hrvatski grbhlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Samo jedno ime
Hoće li biti na isto mjesto montiran?hlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Konacno, to nam je jedino i nedostajalo na nasoj ljepotici 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sto reci?
DaPERO1234 je napisao/la:Hoće li biti na isto mjesto montiran?hlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Hoće li se ovi stari semafor prebaciti na Blato? Znam da je nekad prije bila ta priča..
...
Ne. Barem za sadaOrjuna je napisao/la:Hoće li se ovi stari semafor prebaciti na Blato? Znam da je nekad prije bila ta priča..
Em nije penal, em prekršaj na Peki kod gostujuće klupe bio, koliko se sjecam..96BadBoy je napisao/la:Dan 1095, nije bio penal.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sad citam u SN da Sablic ide u Serif ?! Zna li tko sta o ovome ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Sve ti pisejozo121 je napisao/la:Sad citam u SN da Sablic ide u Serif ?! Zna li tko sta o ovome ?
A u pm.. Ako nista ostavit Corica nek bude glavni trener, onda je izvukao ekipu i nismo lose igrali. Ako i on ne ode sa Sablicem.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cautinho, Choma, GrbavicaHrammm, Jet2Holiday, Kockoglavi i 38 gostiju.