BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Damir i Mirza sutra treci mec na terenu broj 16.Prije njih na rasporedu su takodje dubl mecevi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vala kad su mogli Nadalu skinuti 2000 mogli su i Krajinovicu 15 ,ako mu spada .Damir bi sada bio 25 na L.ATP.R .hm59 je napisao/la:Aha generacijo, vjerovatno ce tek u sedmici poslije RG ubaciti 0 za RG, pa ce otpasti 15 bodova sa dna njegovog zbira bodova i tada ce ga Damir preci na listi! Pretpostavljam, vidjecemo...
Je li tako generacijo?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ali Krajinovic ne brani ove sedmice tih 15 bodova, to je razlika. Skinut ce mu ih sigurno poslije RG!Samozdravlje je napisao/la:Vala kad su mogli Nadalu skinuti 2000 mogli su i Krajinovicu 15 ,ako mu spada .Damir bi sada bio 25 na L.ATP.R .hm59 je napisao/la:Aha generacijo, vjerovatno ce tek u sedmici poslije RG ubaciti 0 za RG, pa ce otpasti 15 bodova sa dna njegovog zbira bodova i tada ce ga Damir preci na listi! Pretpostavljam, vidjecemo...
Je li tako generacijo?
hm59 je napisao/la:Ali Krajinovic ne brani ove sedmice tih 15 bodova, to je razlika. Skinut ce mu ih sigurno poslije RG!Samozdravlje je napisao/la:Vala kad su mogli Nadalu skinuti 2000 mogli su i Krajinovicu 15 ,ako mu spada .Damir bi sada bio 25 na L.ATP.R .hm59 je napisao/la:Aha generacijo, vjerovatno ce tek u sedmici poslije RG ubaciti 0 za RG, pa ce otpasti 15 bodova sa dna njegovog zbira bodova i tada ce ga Damir preci na listi! Pretpostavljam, vidjecemo...
Je li tako generacijo?

stanje na trenutnoj
Odakle je ovo?Esport je napisao/la:
stanje na trenutnoj
Prema https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking, Krajinovicu stoje ti bodovi i ispred je Damira. Ocito je da ne brani nista sa RG prosle godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovo je openeraranking...
Taj Krajinović je na RG 2017 ispao u drugom kolu kval.
Eto ako to pomaže...
Ali svejedeno je nebitno, kada će minimalno 2,3 igrača ići ispred Damira,ako Damir ispadne od Zvereva.
edit: možda sam pretjerao sa 3 igrača. Nego 1, eventualno 2 bi mogli ispred.
Taj Krajinović je na RG 2017 ispao u drugom kolu kval.
Eto ako to pomaže...
Ali svejedeno je nebitno, kada će minimalno 2,3 igrača ići ispred Damira,ako Damir ispadne od Zvereva.
edit: možda sam pretjerao sa 3 igrača. Nego 1, eventualno 2 bi mogli ispred.
Filip je lani kao što znate ispao u drugom kolu kvalifikacija što donosi 8 bodova. Ali mu ti bodovi uopće ne ulaze među 18 najboljih rezultata (18. mu je 15 bodova) pa zato na live ranking mu nije ništa oduzeto jer ništa ne brani.
Ali s obzirom da je upao u MD ove godine, a zbog ozlijede nije igrao, ovaj će mu se računati sa 0 bodova, a najgori od 18 (15 bodova) se obrisati.
Dakle gubi 15 bodova, samo mu na live još nisu to izračunali jer je malo kompliciraniji slučaj pa im nije atomatski. Tko zna kako je programirano ono.
Ali s obzirom da je upao u MD ove godine, a zbog ozlijede nije igrao, ovaj će mu se računati sa 0 bodova, a najgori od 18 (15 bodova) se obrisati.
Dakle gubi 15 bodova, samo mu na live još nisu to izračunali jer je malo kompliciraniji slučaj pa im nije atomatski. Tko zna kako je programirano ono.
Hvala Galion, odlicno pojasnjenje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
cime se vi zamarate 
-
bordobijeli
- Kontakt:
hoce li bit danas link za dublove ??
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Objasnit cu ti poslije iftara .babino je napisao/la:cime se vi zamarate
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala @Esport i @Galion . @Esport ta stranica mi presarena i navikao na LR ATP,ali nisu potpuno tacnii ocito.Hvala jos jednom obojici.Potvrdili ste ono sto sam pisao.

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Trebao bi pitaru ,bio ovaj prethodni Lopez/Lopez.bordobijeli je napisao/la:hoce li bit danas link za dublove ??
Mogli su se bar potrudit da ne izgleda kao puštanje...
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo su dva sporta(dubl i singl),kao fucal i fudbal. damir se nesto brecnu na Mirzu u prvom set , a kasnije se smije.Prvi put ga vidim da se smije na terenu. Sega im , gdje se zadesise. Dobro razgibavanje(doduse polovicno)pred Sasu.

dosta su brzi sa promjenama i tačni, volim ih radi ove predikcije osvojenih poena po eventualnom plasmanu sa desne strane, tako da ponavljam da Damir "kad" osvoji RG ide u top 10Samozdravlje je napisao/la:Hvala @Esport i @Galion . @Esport ta stranica mi presarena i navikao na LR ATP,ali nisu potpuno tacnii ocito.Hvala jos jednom obojici.Potvrdili ste ono sto sam pisao.![]()
ova dvojica su monstrumi, njih dobiti kao neuigran par možeš samo ako su obojica pijani, i to ko stoka, a i tad je pitanje
gledo sam ih prošle godine protiv pavića i onog austrijanca, neki turnir na zemlji, mislim barcelona ili madrid, ljudi su top. bio je žestok meč, n anajvišem nivou. to je za mirzu i damira drugi svijet.
gledo sam ih prošle godine protiv pavića i onog austrijanca, neki turnir na zemlji, mislim barcelona ili madrid, ljudi su top. bio je žestok meč, n anajvišem nivou. to je za mirzu i damira drugi svijet.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.