High je napisao/la:Sve što jedan navijač Borca, ako ima ijedan više među živima, treba znati je ovaj klip i drugi komentar ispod njega:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Slazem se.
💩💩
Po zakonu.Skver je napisao/la:Kako ste cisto ostali kad ste ispali iz lige....i jos vidim spominjes sindikalistu koji je smisljeno htio povaliti Slobodu, plus uzeo novac od Slobode ko zadnji klosar i napustio sa Karicem koji je pobjego u Janji kroz kukuruz...i imate obraza pricati kako ste cisto ostali i o postenju sljama iz Zenice Dzidica, jos frajer dobio crveni karton u Izraelu i glumio mudzahedina dok je napustao teren, dakle visestruko ostetivsi Slobodu.....i taj Dzidic predsjednik sindikata prodesionalnih fudbaleraBatistutA19 je napisao/la: Nemoj jos da vam Djidu na ledjja natovarimo i sindikat hahhahah da vas,Ti zaboravio kako Djida marise hahahha...Al sto je vama krivo nije meni jasno,Cisto smo ostali u ligi nismo mi krivi Borcu sto je duzan Dzaji 600 000 .....sa,o se drzi clana 40 i neboj se i bice tebi nik SVI U ODBRANU jedan je Nedzad Verlasevic kad vas malo napadne Tuzla City,malo savez,malo Djida sa sindikatom.... Poz za tuzlake bez sna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....i da bude veca tragikomedija glumite ovdje kako vam je zao Borca, a jedva docekali da Borac ne dobije licencu.....i jos vas raja pali za clan 40
....nisam imao namjeru napisati, pa bolan Husic vam kupio dresove da bi mogli igrati, niste imali dresove, sto vam ne kupise dresove ovi iz udruge jedan clan jedan glas
...i jos se ponosite sto vam klub preuzeo kriminalos iz Turske kojeg je Fudo isturio i sa kojim je u talu....evo necemo spavati zbog nekog Celika & investment group
celik je ko gowno-plovak, malo i nikakvo ali neunistivo. bez obzira koliko puta pustas vodu ono jos uvjek pluta. i taman kad ti se nakon milion pokusaja ucini da je konacno otislo, ono nakon 20 sekundi opet izroni i nastavi plutati po wc solji.Miske01 je napisao/la:Celik bi i atomsku prezivio haha

-
- Kontakt:
Ovo pravilo sa strancima uzmite jos sa rezervom,sad ce bit sastanak u savezu klubova i saveza na kojem ce se odlucivat o sistemu takmicenja(trokruzno ili da ostane ovako) i o broju stranaca,trenutno je 10 klubova potpisalo neku vrstu peticije da ostane 6 stranaca.
ja vjerujem da ce prije Athletic Bilbao ispasti iz spanske lige nego Celik iz Premijer lige... Celik je vec zayebo i HSV i Juvenstus!
45515
Plovit ce jos dugo u najljepsoj solji ubihuzur je napisao/la:celik je ko gowno-plovak, malo i nikakvo ali neunistivo. bez obzira koliko puta pustas vodu ono jos uvjek pluta. i taman kad ti se nakon milion pokusaja ucini da je konacno otislo, ono nakon 20 sekundi opet izroni i nastavi plutati po wc solji.Miske01 je napisao/la:Celik bi i atomsku prezivio haha![]()
`

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ja ovih tuzlaka postenjacina,ispade sad da je Sloboda kojim slucajem bila na Celikovom mjestu oni bi odbili nastup u PL jer ipak imaju obraza i ne bi se radovali ostanku u ligi !U Zenici su se svi bili pomirili sa ispadanjem,to sto Borac nije plati sta ima Celik s tim? I da nemojte samo vi o postenju i obrazu kupili ste 50 bodova u Federalki da bi se vratili u PL i da bi Ciro ispao mega mag!
-
- Kontakt:
Ne placi slobodo nisi ti sama je** je Ddjida i Borca 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ne znaš ni što je Borac izbačen pametan se praviš.vivaILchelik je napisao/la:Ne placi slobodo nisi ti sama je** je Ddjida i Borca

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Hahaha znam ja i vise nego sto mislisPenaltiky je napisao/la:Ne znaš ni što je Borac izbačen pametan se praviš.vivaILchelik je napisao/la:Ne placi slobodo nisi ti sama je** je Ddjida i Borca

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta se pravite onda grbavi, nesto mi razocarali. A vi godinu dana udarate preko Gnjidica, normalno da vam se poseremo na klub u buducnosti jer ne znate igrati fer i sportski. A i ovo na terenu sto imate bodova, vise je Vitez postenih uzeo.vivaILchelik je napisao/la:Ne placi slobodo nisi ti sama je** je Ddjida i Borca
Pa kakve veze ima glavati prevarant sa Džajom matere ti mile, jel to i Džaja član sindikata?vivaILchelik je napisao/la:Hahaha znam ja i vise nego sto mislisPenaltiky je napisao/la:Ne znaš ni što je Borac izbačen pametan se praviš.vivaILchelik je napisao/la:Ne placi slobodo nisi ti sama je** je Ddjida i BorcaPitaj Dzaju

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
fascinantno je kako su navijači Čelika zamrzili Slobodu nakon što ih je izbacila iz loge na terenu, nakon njihovog **** da oni ostaju, bolje da šutite i zahvalite se Džaji
Nekoga bi stid bilo pisati, ali jok zeničane naše. Ljudima dugogodišnji kriminal i mešetarenje dika i ponos. Svi smo mi Dzidić/Djidić.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mi ne mrzimo, mi ne znamo mrzitiPenaltiky je napisao/la:fascinantno je kako su navijači Čelika zamrzili Slobodu nakon što ih je izbacila iz loge na terenu, nakon njihovog **** da oni ostaju, bolje da šutite i zahvalite se Džaji

SVI U ZENICU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Usput skoro pa svi navijači Slobode su navijali da vi ostanete. A vi se **** kako ćete nas izbaciti.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko **** vas i vasu podrskuPenaltiky je napisao/la:Usput skoro pa svi navijači Slobode su navijali da vi ostanete. A vi se **** kako ćete nas izbaciti.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ko nekad u vakat,.High je napisao/la: SVI U ZENICU!
Tuzlaci,opušteno,i da je ispao Čelik to što ste ga vi zvanicno izbacili ne bi vam se brojalo kao trofej,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.