MakabiTuzla je napisao/la:Prvo da mi ocistimo nas pdf od stranih navijaca i preletaca, pa da se posvetimo prelaznom roku
Jesi provokator
Uze li busen sa travnjaka za uspomenu?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
MakabiTuzla je napisao/la:Prvo da mi ocistimo nas pdf od stranih navijaca i preletaca, pa da se posvetimo prelaznom roku
za tvoju informaciju posto vidim da sve znas da te malo prosvjetlim elvedin heric ima ugovor sa sarajevom do 30 6 2020 izvor informacija transfermarktPenaltiky je napisao/la:Japanski turisti žude za dresom FK Sloboda
Elvedin Herić (21) jedan od najvećih talenata u FK Sarajevo napušta najveći bh. stadion. Na Koševo je stigao iz tuzlanske Slobode.fukaroni je napisao/la:za tvoju informaciju posto vidim da sve znas da te malo prosvjetlim elvedin heric ima ugovor sa sarajevom do 30 6 2020 izvor informacija transfermarktPenaltiky je napisao/la:Japanski turisti žude za dresom FK Sloboda
ti meni napisa da ja izmisljam a ti prepisujes textove sa portala nigdje veze s onim za sta ti mene prozivas znam ja malo vise o slobodi i ne pametujem punoPenaltiky je napisao/la:Elvedin Herić (21) jedan od najvećih talenata u FK Sarajevo napušta najveći bh. stadion. Na Koševo je stigao iz tuzlanske Slobode.fukaroni je napisao/la:za tvoju informaciju posto vidim da sve znas da te malo prosvjetlim elvedin heric ima ugovor sa sarajevom do 30 6 2020 izvor informacija transfermarktPenaltiky je napisao/la:Japanski turisti žude za dresom FK Sloboda
U septembru 2015. godine debitovao je za prvi tim Sarajeva nakon što je prethodno sjajno igrao u Akademiji Bordo tima, a već smo ga predstavili u rubrici “Bh.talenti”.
Za odlazak iz koševskog tima odlučio se nakon što nije dobivao značajniju minutažu u Sarajevu. S obzirom da se radi o talentovanom nogometašu za njegove usluge već su zainteresovani Borac, Spartak iz Subotice, ali i njegov matični klub – tuzlanska Sloboda.
Ostaje da vidimo gdje će karijeru nastaviti povremeni bh. reprezentativac.
star sam ja za trcanje ja samo volim i navijam iz srcaPenaltiky je napisao/la:znaš ono što izmisliš, i to je ok, valjda trčiš na stadionu
Dodaj Husica u taj red odmah, ne budi licemjer. Mozda cemo i Senada ubaciti u tu grupu, ko zna. Ne seri vise sa branjenjem Husica mimo svega sto je uradio protiv Slobode.Brcanskamalta je napisao/la:Tako je Tuzlak.
Sabovic,Zahirovic,Juric, Bajric,svi od 2004 do 2018 u zatvor. ....svi Pa tek onda Husic...
Probaj malo trcati nece ti skoditi.fukaroni je napisao/la:star sam ja za trcanje ja samo volim i navijam iz srcaPenaltiky je napisao/la:znaš ono što izmisliš, i to je ok, valjda trčiš na stadionu
Da se nadovezem malo na Tuzlaka i tebe.MakabiTuzla je napisao/la:Dodaj Husica u taj red odmah, ne budi licemjer. Mozda cemo i Senada ubaciti u tu grupu, ko zna. Ne seri vise sa branjenjem Husica mimo svega sto je uradio protiv Slobode.Brcanskamalta je napisao/la:Tako je Tuzlak.
Sabovic,Zahirovic,Juric, Bajric,svi od 2004 do 2018 u zatvor. ....svi Pa tek onda Husic...
Ko ga brani.MakabiTuzla je napisao/la:Dodaj Husica u taj red odmah, ne budi licemjer. Mozda cemo i Senada ubaciti u tu grupu, ko zna. Ne seri vise sa branjenjem Husica mimo svega sto je uradio protiv Slobode.Brcanskamalta je napisao/la:Tako je Tuzlak.
Koeficijent 2, zašto me ignorišešMakabiTuzla je napisao/la:Jest ti svanulo sto nemamo moderatora pa u svakom postu nekog vrijedjasNe budi nervozan
dajte ba neki link, kontekst kad se stanete ibretit75000 je napisao/la:Ovaj Husara nije normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.