NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sta bolapenke je napisao/la:Josip Coric bivši
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Raspad sistema
Produžili Barišiću, ode Ćorić
Stare navike gospon Šilića
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Dejo ima ugovor na 6 mjeseci...PERO1234 je napisao/la:Raspad sistema
Dobio je dobru ponudu iz inozemstva
Otvara se mjesto malom Maricu?
Otvara se mjesto malom Maricu?
HRHB
HRHB
Znači opet naši standardni problemi pred Europu. Odiše nam Menalo, Lončar, Ćorić. Najbolji trojac a uz to i trener. Ne moramo se nadati nikakvom čudu sada pogotovo u europskim utakmicama.
Tko god dođe nemoguće je to uigrati za kratak period
Nemamo tu moć da zadrzavamo igrace. Moramo prodavat (Menalo) i abd Loncar da bi klub bio stabilan. Ćoriću istekao ugovor i ako zeli ici ne moze ga se zadrzat, kao i Bralić i bilo tko drugi.PERO1234 je napisao/la:Znači opet naši standardni problemi pred Europu. Odiše nam Menalo, Lončar, Ćorić. Najbolji trojac a uz to i trener. Ne moramo se nadati nikakvom čudu sada pogotovo u europskim utakmicama.
Nije tu do Šilića ili trenera itd. Eo ako ode i trener to je tako. Financije sve dirigiraju
It's better when it's live
Ako mislis na Cabraju nisi u pravu.sb1996 je napisao/la:Dejo ima ugovor na 6 mjeseci...PERO1234 je napisao/la:Raspad sistema
Coric ima dvije ponude od tog jedna uz brata Antu da ide i ne zeli ostavati u ovoj ligi više,Brale isto zasitio se 3 godine proveo ovdje,odigrao dobro kad ce zaraditi novce nego sad,a mi nemamo financijsku moc kao Zrinjski,Sarajevo..zato se nadam da ce se forsirati Maric jer u njemu ima ogromnog potencijala kao i Marusica/Jurica da mozemo izvesti jos kojeg za dobre novce.hlive je napisao/la:Nemamo tu moć da zadrzavamo igrace. Moramo prodavat (Menalo) i abd Loncar da bi klub bio stabilan. Ćoriću istekao ugovor i ako zeli ici ne moze ga se zadrzat, kao i Bralić i bilo tko drugi.PERO1234 je napisao/la:Znači opet naši standardni problemi pred Europu. Odiše nam Menalo, Lončar, Ćorić. Najbolji trojac a uz to i trener. Ne moramo se nadati nikakvom čudu sada pogotovo u europskim utakmicama.
Nije tu do Šilića ili trenera itd. Eo ako ode i trener to je tako. Financije sve dirigiraju
Samo jedno ime
Naravno. Upravo sam to i napisao. Proizvodnja i prodaja.penke je napisao/la:Coric ima dvije ponude od tog jedna uz brata Antu da ide i ne zeli ostavati u ovoj ligi više,Brale isto zasitio se 3 godine proveo ovdje,odigrao dobro kad ce zaraditi novce nego sad,a mi nemamo financijsku moc kao Zrinjski,Sarajevo..zato se nadam da ce se forsirati Maric jer u njemu ima ogromnog potencijala kao i Marusica/Jurica da mozemo izvesti jos kojeg za dobre novce.hlive je napisao/la:Nemamo tu moć da zadrzavamo igrace. Moramo prodavat (Menalo) i abd Loncar da bi klub bio stabilan. Ćoriću istekao ugovor i ako zeli ici ne moze ga se zadrzat, kao i Bralić i bilo tko drugi.PERO1234 je napisao/la:Znači opet naši standardni problemi pred Europu. Odiše nam Menalo, Lončar, Ćorić. Najbolji trojac a uz to i trener. Ne moramo se nadati nikakvom čudu sada pogotovo u europskim utakmicama.
To jest. U prijevodu. Strpimo se svi 2-3 godine i sa rezultatima i svime ostalima dok ne napreduju Marić i Jurić. Nema ni od ovakve politike kluba ništa. E sad da mi je znati koja će nam koleteralna žrtva sjesti na klupu. Neka bude svjestan da u svakom slučaju neće dugo.
Evo momci, glasajte za najpogodak u prosloj sezoni i osvojite majicu iz Fan Shopa
Video:
Uskoro kreće prodaja godisnjih i clanskih za iducu sezonu!
Video:
Uskoro kreće prodaja godisnjih i clanskih za iducu sezonu!
@hlive na koliko je Cabraja produzio?
HRHB
HRHB
Veliko bi bilo kad bi imali srece i prosli 1.pretkolo jer uz sadašnji 240.000€ koje dobivamo za 1.pretkolo dolazi dodatnih 260.000€..za nas jako dobri novci
@android Cabraja je tu samo do Božića
@android Cabraja je tu samo do Božića
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Slobodan Starcevic slobodan, ja bi ga uzeo bez obzira na sve.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
hlive je napisao/la:Ako mislis na Cabraju nisi u pravu.sb1996 je napisao/la:Dejo ima ugovor na 6 mjeseci...PERO1234 je napisao/la:Raspad sistema
Do kraja polusezone, velika razlika
Pogresno si se izrazio malo al nema veze. Ne da mi se objasnjavat.sb1996 je napisao/la: Do kraja polusezone, velika razlika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.