ko nema sanse vise dobit. nema ponuda iz inostranstva. zrinjski je jedina opcija bla bla.
ko iz ovakve slobode tesko ce se prodat.al nas pljucnu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i to je malo, dole na previlama bi rampu za njega postavio m*mu mu lesinarsku kriminalnu yebem75000 je napisao/la:Ja bi njemu ulaz na stadion zabranio.
velika su mene mudaHitman22 je napisao/la:Probaj malo trcati nece ti skoditi.fukaroni je napisao/la:star sam ja za trcanje ja samo volim i navijam iz srcaPenaltiky je napisao/la:znaš ono što izmisliš, i to je ok, valjda trčiš na stadionu
Sad idu teska gostovanja mozda se moradne i bjezati
Senad trazi po Japanu, u razmatranju su Kitakara Teudupe i Neka Migaduwa,Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja
Muharem Civic 99% novi stari igrac SlobodeChinaglia je napisao/la:imal pojacanja
dobro razmisli prije nego sto odgovoris... dal zaista zelis u rat sa mnom :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Senad trazi po Japanu, u razmatranju su Kitakara Teudupe i Neka Migaduwa,Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja
jel to nase dijete sto je proslavilo gol protiv Slobode u prijateljskoj tekmi :mrgreen:Slobodas je napisao/la:Muharem Civic 99% novi stari igrac SlobodeChinaglia je napisao/la:imal pojacanja
Kakvi, cak kada bude glasanje imas moj glas za moderatora. A imas i iskustva kada te budu napadali po PP nece ti biti cudno.Chinaglia je napisao/la:dobro razmisli prije nego sto odgovoris... dal zaista zelis u rat sa mnomtuzlak1987 je napisao/la:Senad trazi po Japanu, u razmatranju su Kitakara Teudupe i Neka Migaduwa,Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja
za rat je potrebno dvojeChinaglia je napisao/la:dobro razmisli prije nego sto odgovoris... dal zaista zelis u rat sa mnomtuzlak1987 je napisao/la:Senad trazi po Japanu, u razmatranju su Kitakara Teudupe i Neka Migaduwa,Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja
Ima tuzba, casni sude nije odrzao svoju rijec. Sposobnost i vjerovanje na rijec igracima, u tome smo najbolji.tuzlak1987 je napisao/la:Imal kakve tuzbe za Krpica sto nas je ostetio za 150 hiljada KM?
Opet taj Krpic sutra kada dodje u TZ svi ce mu gladiti jaja za jednu kafu i sliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.