Olimpik Sarajevo

maltasa
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la maltasa » 25 sep 2010, 09:15

slika

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 11:44

vidim da ovaj Olimpic blate po najviše navijači Sarajeva i Željezničara.Oni mogu pričati šta hoće,ali je čista realnost da Olimpic, u ovom trenutku, bolje stoji na tabeli od Željezničara,a sa Sarajevom dijeli drugo mjesto.A do kraja prvenstva će Oba ova tima biti ispod Olimpica.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 sep 2010, 12:27

r_emir je napisao/la:vidim da ovaj Olimpic blate po najviše navijači Sarajeva i Željezničara.Oni mogu pričati šta hoće,ali je čista realnost da Olimpic, u ovom trenutku, bolje stoji na tabeli od Željezničara,a sa Sarajevom dijeli drugo mjesto.A do kraja prvenstva će Oba ova tima biti ispod Olimpica.
Niko ne blati olimpic,moramo ih podj..... inace ovo nista ne bi imalo smisla ni forum ni prvenstvo......

kad si mi tako pametan da Ti postavim dva pitanja:

1.Sta je starije kokos ili jaja??

2.Ko je uspjesniji Zeljo ili Sarajevo??

Cekam odgovore
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 25 sep 2010, 12:35

gavran je napisao/la:
r_emir je napisao/la:vidim da ovaj Olimpic blate po najviše navijači Sarajeva i Željezničara.Oni mogu pričati šta hoće,ali je čista realnost da Olimpic, u ovom trenutku, bolje stoji na tabeli od Željezničara,a sa Sarajevom dijeli drugo mjesto.A do kraja prvenstva će Oba ova tima biti ispod Olimpica.
Niko ne blati olimpic,moramo ih podj..... inace ovo nista ne bi imalo smisla ni forum ni prvenstvo......

Cekam odgovore
A tko je sad tu kokoš a tko jaje. Je li Željo kokoš a Sarajevo jaje ili obrnuto. Hebaće vam Olimpik znanje. Ima da se iz vas puši ko iz đubrenke.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 sep 2010, 12:37

mačak u čizmama je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Cekam odgovore
A tko je sad tu kokoš a tko jaje. Je li Željo kokoš a Sarajevo jaje ili obrnuto. Hebaće vam Olimpik znanje. Ima da se iz vas puši ko iz đubrenke.
nama ste HEBALI u prvom kolu sarajevu cete sutra,sve skupa 0 bodova
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 12:51

gavran je napisao/la:

Cekam odgovore
Izvini što si čekao
1. Prva današnja kokoš u ovom obliku rodila se iz jajeta i to znači da je starije jaje,a to jaje je nastalo ukrštanjem neke dvije druge ptice.

odgovorio sam ti na ono što nisi znao,a za ovo drugo znaš ne moram ti pisati.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 25 sep 2010, 13:12

Ovaj Olimpic je totalno nepotreban klub za ovaj grad. Dovoljno je što imaju 2 kluba, i to renomirana koja imaju tradiciju, koja su osvajala titule u bivšoj jugi. Olimpic je klub bez duše i navijača, klub na steroidima koji će svakog trenutka doživjeti "srčani udar", koji će se vratiti tamo gdje je i bio - u prvoj ligi federacije BiH. Kada se Nijaz Gracić zasiti Olimpica, ovi kompleksaši tipa herbion i ostali mogu samo borbene pjevati. Nema većeg poniženja za jedan klub koji mora platiti 6-7 navijača da bodre tim na utakmicama. Takve stvari sam vidio samo na olimpijskim igrama u Naganu, Japan. Tamo su ovim manjim zemljama dodijeljivali domaće plaćenike koji bi mahali zastavicama i uzvikivali naziv zemlje, a vamo ni ne znaju je naći na geografskoj mapi.

Jedno je sigurno, a to je da Olimpic nikad za nikad neće i ne može da bude Sarajevo i Željezničar. A siguran sam da je pojedinim ljudima u upravi Olimpica cilj da privuku navijače Sarajeva i Želje. Kako očekivati od nekoga ko čitav život navija za jedan klub, da pređe da navija za drugi? Samo u snovima potrčkala Nijaza Gracića, forumaša herbiona koji na svaki mogući način gleda da blati novu upravu fudbalskog kluba Sarajevo na čelu sa bordo prijateljima i Zijadom Blekićem. Na svakom mogućem forumu taj čovjek pljuje po novoj upravi, od sax foruma pa nadalje. Zapamti jedno herbione. To tvoje pljuvanje je bezopasno. Znaš ono kako kažu... Pas koji laje, ne ujeda ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 sep 2010, 15:03

gavran je napisao/la:

Cekam odgovore
1. Starija je Kokos,naucno dokazano.
2. Kakvo je to pitanje ? Pa zna se koje najuspjesniji klub u BiH,Sarajevo narano.

Ali mislim da ovo nije tema ..

Olimpicu sutra sretno,dabogda vas ispratili sa vise od 3 gola u mrezi. >)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2010, 15:32

1. Nauka kaze da je covjek nastao od majmuna... ja joj vala ne vjerujem :mrgreen:
2. Sarajevo je uspjesnije, al samo u tvojim snovima.

Sretno Olimicicu sutra protiv torpeda :)
010 ISN'T JUST A CODE

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 25 sep 2010, 23:16

Igraju li Farik Keco, Admir Dervisi, Admir Makic i Adis Hasecic jos u olimpicu?

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 sep 2010, 23:50

Elektrika je napisao/la:Ovaj Olimpic je totalno nepotreban klub za ovaj grad. Dovoljno je što imaju 2 kluba, i to renomirana koja imaju tradiciju, koja su osvajala titule u bivšoj jugi. Olimpic je klub bez duše i navijača, klub na steroidima koji će svakog trenutka doživjeti "srčani udar", koji će se vratiti tamo gdje je i bio - u prvoj ligi federacije BiH. Kada se Nijaz Gracić zasiti Olimpica, ovi kompleksaši tipa herbion i ostali mogu samo borbene pjevati. Nema većeg poniženja za jedan klub koji mora platiti 6-7 navijača da bodre tim na utakmicama. Takve stvari sam vidio samo na olimpijskim igrama u Naganu, Japan. Tamo su ovim manjim zemljama dodijeljivali domaće plaćenike koji bi mahali zastavicama i uzvikivali naziv zemlje, a vamo ni ne znaju je naći na geografskoj mapi.

Jedno je sigurno, a to je da Olimpic nikad za nikad neće i ne može da bude Sarajevo i Željezničar. A siguran sam da je pojedinim ljudima u upravi Olimpica cilj da privuku navijače Sarajeva i Želje. Kako očekivati od nekoga ko čitav život navija za jedan klub, da pređe da navija za drugi? Samo u snovima potrčkala Nijaza Gracića, forumaša herbiona koji na svaki mogući način gleda da blati novu upravu fudbalskog kluba Sarajevo na čelu sa bordo prijateljima i Zijadom Blekićem. Na svakom mogućem forumu taj čovjek pljuje po novoj upravi, od sax foruma pa nadalje. Zapamti jedno herbione. To tvoje pljuvanje je bezopasno. Znaš ono kako kažu... Pas koji laje, ne ujeda ;)
jes' da si pitar..al' aferim ;) :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 23:52

maltasa je napisao/la:slika
Da imam i ja prezimenjaka u repki BH. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 26 sep 2010, 11:18

Amar_BiH je napisao/la:Igraju li Farik Keco, Admir Dervisi, Admir Makic i Adis Hasecic jos u olimpicu?
Samo derviši je u pogonu prvog tima

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 26 sep 2010, 11:21

sretno zeleni ;)

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 26 sep 2010, 11:24

olimpic je vještački klub kako je nastao tako će i nestati

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 sep 2010, 13:36

Elektrika je napisao/la:Ovaj Olimpic je totalno nepotreban klub za ovaj grad. Dovoljno je što imaju 2 kluba, i to renomirana koja imaju tradiciju, koja su osvajala titule u bivšoj jugi. Olimpic je klub bez duše i navijača, klub na steroidima koji će svakog trenutka doživjeti "srčani udar", koji će se vratiti tamo gdje je i bio - u prvoj ligi federacije BiH. Kada se Nijaz Gracić zasiti Olimpica, ovi kompleksaši tipa herbion i ostali mogu samo borbene pjevati. Nema većeg poniženja za jedan klub koji mora platiti 6-7 navijača da bodre tim na utakmicama. Takve stvari sam vidio samo na olimpijskim igrama u Naganu, Japan. Tamo su ovim manjim zemljama dodijeljivali domaće plaćenike koji bi mahali zastavicama i uzvikivali naziv zemlje, a vamo ni ne znaju je naći na geografskoj mapi.

Danas na Koševu Olimpic bez pet standarnih nogometaša ------u prvom timu i na klupi bice mladi nogometaši i nadam se dobroj igri i neka pobjedi stvarno bolji tim.SRETNO i Olimpicu i Sarajevu.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 26 sep 2010, 13:52

Danas na Koševu Olimpic bez pet standarnih nogometaša
Zasto?

Jesu li objektivni razlozi (kartoni,povrede) ili se ide na to da se Sarajevu olaksa i prepuste bodovi?
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 26 sep 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 sep 2010, 13:53

Neprilagodjen je napisao/la:
Danas na Koševu Olimpic bez pet standarnih nogometaša
Zasto?
Šta misliš :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 26 sep 2010, 13:55

Evo,editovao sam svoj post,da pojasnim pitanje.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 26 sep 2010, 14:08

koji pacenici ovi mali plavi i one fukare...sta bolan vas briga da li su oslabljeni , i zasto...gledajte svoja posla
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.