Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Logično da je P10 kamera bolja od P20 Lite, P10 je flagship. I da je P9 bolja je kamera. Ali najbolje ti je uzeti nov S7 Edge za te novce, dobit ćeš najviše.
Zna li neko jesu li telefoni kupljeni u mtelu otključani na sve mreže?
Nisu, al mogu se dekodirati. S tim da gubiš garanciju kod njih time.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Napuhala mi se baterija mobitela (svakako se mobitel poceo gasiti i na 30 % baterije). Gdje, u Sarajevu, mogu kupiti novu? Koliko one uopće koštaju? Ali da nisu neke hafifne.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji uredjaj?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
J3 2016.madridist je napisao/la:Koji uredjaj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
iPhone jeste, Huawei isto cini mi se a ostali sigurno nisucadillac je napisao/la:Zna li neko jesu li telefoni kupljeni u mtelu otključani na sve mreže?
KimTec je ovlasteni servis za Samsung pa bi morali makar naruciti bateriju ako je nemaju na stanju, naravno original, nadji broj pa nazovi ili otidji u Aleju Bosne Srebrene pa vidi licno, to bi te moglo kostati 30-40 KM otprilike, kineske baterije su jeftinije ali su kineske pa...High je napisao/la:Napuhala mi se baterija mobitela (svakako se mobitel poceo gasiti i na 30 % baterije). Gdje, u Sarajevu, mogu kupiti novu? Koliko one uopće koštaju? Ali da nisu neke hafifne.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ako ima dvije sim kartice jedna jescadillac je napisao/la:Zna li neko jesu li telefoni kupljeni u mtelu otključani na sve mreže?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sad sam ih zvao, ali treba 7-10 dana dok to isporuče, a meni se ne čeka jer je ovo napuhano - samo čekam da se rasplini.anonimni je napisao/la: KimTec je ovlasteni servis za Samsung pa bi morali makar naruciti bateriju ako je nemaju na stanju, naravno original, nadji broj pa nazovi ili otidji u Aleju Bosne Srebrene pa vidi licno, to bi te moglo kostati 30-40 KM otprilike, kineske baterije su jeftinije ali su kineske pa...

-
- Kontakt:
nemam pri ruci drugu sim karticu,pa da li zna neko da li kod bhtelekoma p10 lite ima zakljucana oba sim slota
kakav je huawei p10 plus? 6gb rama, 128gb
posto ste mi rekli da ne uzimam neke znj kartice, da kupim onda nesto s memorijom
posto ste mi rekli da ne uzimam neke znj kartice, da kupim onda nesto s memorijom

pa jeftinija ti je kvalitetna kartica od p10+inadian89 je napisao/la:kakav je huawei p10 plus? 6gb rama, 128gb

Jedan mora bit otključansubcoccinela je napisao/la:nemam pri ruci drugu sim karticu,pa da li zna neko da li kod bhtelekoma p10 lite ima zakljucana oba sim slota
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Evo jedno pitanje za upućenije. Meni su zvona na mobitelu skoro uvijek isključena jer mi idu na živce raznorazne notifikacije od facebooka, messengera, instagrama, whatsappa, vibera, klixa i svih drugih stvari. Ali onda mi se desi da me neko zove preko redovne linije (GSM) i da ja ne čujem zvona jer su isključena logično.
Jel moguće na neki jednostavan način isključiti sve zvukove na mobitelu i sve zvučne notifikacije za sve aplikacije, a da mi ostanu uključena zvona za redovne pozive i SMS-ove?
Jel moguće na neki jednostavan način isključiti sve zvukove na mobitelu i sve zvučne notifikacije za sve aplikacije, a da mi ostanu uključena zvona za redovne pozive i SMS-ove?
Na svakoj aplikaciji mozes iskljuciti obavijesti,
Sve to nabrojano kod mene je iskljuceno, odnosno samo signalna lampica mi ukljucena.
Zvuk samo za pozoc i poruku, ostalo sve off.
Neki jednostavan nacin ne znam, al nemas 100 aplikacija.
Sve to nabrojano kod mene je iskljuceno, odnosno samo signalna lampica mi ukljucena.
Zvuk samo za pozoc i poruku, ostalo sve off.
Neki jednostavan nacin ne znam, al nemas 100 aplikacija.
Mia San Mia
Nađeš tamo na podešavanju (settings) te aplikacije uđeš na njih i isključiš im sva obavještenja ( display notifications, show notifications), kako kod koga piše.Ferdo je napisao/la:Evo jedno pitanje za upućenije. Meni su zvona na mobitelu skoro uvijek isključena jer mi idu na živce raznorazne notifikacije od facebooka, messengera, instagrama, whatsappa, vibera, klixa i svih drugih stvari. Ali onda mi se desi da me neko zove preko redovne linije (GSM) i da ja ne čujem zvona jer su isključena logično.
Znam za to što mi govorite, ali morao bih svaku aplikaciju isključit i uključit po potrebi. Mislio sam da postoji opcija da jednim pritiskom pogasim zvockanje svih mogućih aplikacija a da mi ostane zvono za redovne pozive i SMS. Ništa onda. Hvala.
Xiaomi announces Mi 8 flagship phone, transparent Explorer Edition, and smaller SE model
The Mi 8 is will cost 2,699 yuan (~$421) in China, the Explorer Edition will start from 3,699 yuan ($577), and the SE available for 1,799 yuan ($281)
https://www.theverge.com/2018/5/31/1741 ... -announced
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Xiaomi Mi 8 prava mašina, još cijene zasad obećavaju, ovo je OP6 killer
Šta mislite koliko bi mogla biti cijena na Univerzalno Xiamija Mi8 (manji model koji nije proziran) i Xiaomija Mi8 Explorer (veći model koji je proziran)???
1000 i 1200 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.