Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma ne znam vala, ako je skautiran i ako misle da bi mogao valjati neka dovedu, ali šta ćemo onda sa Fosu-Mensahom? Igrač iz omladinskog pogona koji se tu trudi godinama, bio na posudbi gdje je pokazao kvalitet i sad da mu neki klinjo najednom oduzme minute koje je on zaslužio. Naravno ne znam kakav je plan tu i ko će na kraju dobiti šansu, ali prije sam za opciju gdje će Fosu biti klupa Valenciji.
Neka se oni pobrinu za ostatak rostera gdje uistinu trebaju pojačanja, Valencia i Fosu na desnoj strani su po meni i te kako dovoljni
Neka se oni pobrinu za ostatak rostera gdje uistinu trebaju pojačanja, Valencia i Fosu na desnoj strani su po meni i te kako dovoljni
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moze ovaj Diogo i po lijevoj strani isto igrati, odnosno vec je igrao, i jednu i drugu stranu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Griezmann opet sere o svojoj buducnosti i RDC poludio i twiterasi,na neku stvar mi ide i on i mi s njim
Zeljeznicar! 1921 !
Ma kakav on, mi smo tu pricu zavrsili kada smo doveli Sacheza.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sa Reddita:
Dakle, čekamo objavu za taj Kohler sad.
Ja čisto sumnjam u ovo, ali možda su uspili dobro sakrit i oni ovo sve (makar se nadam da ima neke šanse za to).
Ovo je napravilo pometnju na forumima, twitteru itd.To give some rumors some legs, during the ongoing contract discussions for the sleeve sponsor and United, the rep we were working with who is extremely high up, stated they had a signing almost to completion that had traction last year. It had to do with a release clause being activated this go around. I assumed either Fred or this new RB from Portugal as release clauses were mentioned but essentially it was Griezmann and both them as he has already agreed a deal with United and per my understanding it would be as a RW. Take this as a 7.5 - 8 out of 10 rumor as it has serious traction.
I will accept a ban if this does not go through but the Sleeve deal with Kohler will be confirmed very very soon so at least you can see the validity of my statement here.
Dakle, čekamo objavu za taj Kohler sad.
Ja čisto sumnjam u ovo, ali možda su uspili dobro sakrit i oni ovo sve (makar se nadam da ima neke šanse za to).
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Dovede li Jozun Arnautovića pa čak i za siću, treba spaliti i njega i ljude koji pristanu na to.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Upravo... najbolje je ugasiti računar i odjaviti internet do nakon SP, ovo je sada samo pranje mozga. ljudi se ovdje (prvi ja, priznajemSMR187 je napisao/la:![]()
yebo lud zbunjenog
Naviknite se, jos ce ih se tuce povezivati s nama. I dobrih ali i "Arnautovica" sigurno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Bio je lik sinoć na utakmici Austrije i Rusije... Znamo da Mourinho prati utakmice igrača koje želi, ko onomad kad je bio u Hrvatskoj radi Perišića, a sve kofol nije. Zato se i bojim da je ovo za Arnautovića dosta ozbiljnije nego što mislimo i želimoRooney88 je napisao/la:Naviknite se, jos ce ih se tuce povezivati s nama. I dobrih ali i "Arnautovica" sigurno.
Na Skyu su prenijeli da ga WH ne želi prodati, ali da neće pregovarati ispod 50 mil.UnitedWA je napisao/la:Dovede li Jozun Arnautovića pa čak i za siću, treba spaliti i njega i ljude koji pristanu na to.
Tek bi ovo bio šlag na kraju, čuj Marko Arnautović.
U momentima kada su Bale, Ronaldo, Lewandovski, Griezmann pa eto Neymar ili Mbappe čak na rasprodaji, naš stručnjak ganja austrijsko-srpskog FellainijaPoligon10 je napisao/la:Na Skyu su prenijeli da ga WH ne želi prodati, ali da neće pregovarati ispod 50 mil.UnitedWA je napisao/la:Dovede li Jozun Arnautovića pa čak i za siću, treba spaliti i njega i ljude koji pristanu na to.![]()
Ma nama u ofanzivi svakako ne trebaju pojačanja, ali da jednog Martiala prodaš (što je nažalost izvjesno) i na kraju dovedes fucking Arnautovića, e to je pos'o.UnitedWA je napisao/la:U momentima kada su Bale, Ronaldo, Lewandovski, Griezmann pa eto Neymar ili Mbappe čak na rasprodaji, naš stručnjak ganja austrijsko-srpskog FellainijaPoligon10 je napisao/la:Na Skyu su prenijeli da ga WH ne želi prodati, ali da neće pregovarati ispod 50 mil.UnitedWA je napisao/la:Dovede li Jozun Arnautovića pa čak i za siću, treba spaliti i njega i ljude koji pristanu na to.![]()
Zidane je dao otkaz u Realu... valjda je to kraj našim (nerealnim) nadanjima da ćemo Bale-a vidjeti kod nas. Pogotovo nakon onog performansa u finalu.
"Antoine Griezmann has snubbed Barcelona, and is now ready to consider a stunning move to Manchester United instead" - [Don Balon]
Koliko su ovi pouzdani? To bi bas cudno bilo, vec doveli Sancheza.Gusar1995 je napisao/la:"Antoine Griezmann has snubbed Barcelona, and is now ready to consider a stunning move to Manchester United instead" - [Don Balon]
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma kakav Grizo, ide Arnaut 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne uzimajte ozbiljno Don Balon, al nikako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I vi ste ih lijepili kod nekih transfera kao izvor vidio sam, tada vam je valjda bio OK.Lillard je napisao/la:Ne uzimajte ozbiljno Don Balon, al nikako.
Ma i ne vjerujem u to uopste, put do Griezmana vam je cist. United je tu pricu zavrsio dolaskom Alexisa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.