Jedan je Said, legenda kluba čak i kad je pišao po njemu!bihuzur je napisao/la:on i crepulja imaju sve predispozicije da budu novi husejnovici. od 6 mjeseci u klubu 5,5 su bili povrijedjeni i bolesniHigh je napisao/la:Bitno je da Šofra ostaje!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne bih se slozio sa tobom oko Crepulje.bihuzur je napisao/la:on i crepulja imaju sve predispozicije da budu novi husejnovici. od 6 mjeseci u klubu 5,5 su bili povrijedjeni i bolesniHigh je napisao/la:Bitno je da Šofra ostaje!
Mislim da je on kvalitetan igrac. Da mu je Husref ranije pruzio priliku da igra vise minuta pokazao bi puno vise.
Al sto bi Husref rekal, vrijeme ce pokazati...
Unistio je Hus dosta igraca, pitanje je koga ce unistiti sljedece sezone
Krips u Zeljeznicaru.(neko ga je provlacio ovdje u nekim kombinacijama)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je odlicno! Znaci da nece kod nas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Imamo sljedece godine konkurenciju u vidu Celika. Gledam im ovu pressicu i ljudi se ne sale, ali izgledaju kao da idu bez plana, sve navrat na nos.
Sabrine mi moje!
ja bi im posudio maksimalan broj igrača...Herića,Radovca,Lelića i Anđušića opet...BosnianKingdom je napisao/la:Imamo sljedece godine konkurenciju u vidu Celika. Gledam im ovu pressicu i ljudi se ne sale, ali izgledaju kao da idu bez plana, sve navrat na nos.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mislim da ciljaju ka boljim igracima. Heric i Andjusic i nesto mogu pokazati, ali ovi barovi nista.DenchiNL je napisao/la:ja bi im posudio maksimalan broj igrača...Herića,Radovca,Lelića i Anđušića opet...BosnianKingdom je napisao/la:Imamo sljedece godine konkurenciju u vidu Celika. Gledam im ovu pressicu i ljudi se ne sale, ali izgledaju kao da idu bez plana, sve navrat na nos.
Sabrine mi moje!
Kakav je ovo život bio, kad se sjetim samo...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa pocne prvenstvo u 4 utakmice 1 gol zabijemo ,ne mozes nikog pobjedit .ledesma je napisao/la:Kakav je ovo život bio, kad se sjetim samo...![]()
- belosevic23
- Kontakt:
Jel istina da je Ordagic vidjen u prolazu kod Mc Donaldsa.. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Svi koji su vidjeni tu nikad nisu potpisali
Krpic kod kona, solidan napadac ali znamo za odnos njega i Husrefa pa je svako dovodjebje njega u kontekst s nama bila nebuloza...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
i Starčević će ih uzet vjerovatno...belosevic28 je napisao/la:Svi koji su vidjeni tu nikad nisu potpisaliKrpic kod kona, solidan napadac ali znamo za odnos njega i Husrefa pa je svako dovodjebje njega u kontekst s nama bila nebuloza...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedan je Usref!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hocemo i mi neko pojacanje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ima još kolo federalneMortemHz je napisao/la:Hocemo i mi neko pojacanje
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj i ovaj Krpic..sirovina teska.
Tu negdje u visini sa Ahmetom ali Ahmet je za njega Ibrahimovic. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Makar jedno pa nek produzavaju ugovore sa ovim trenutnimDenchiNL je napisao/la:ima još kolo federalneMortemHz je napisao/la:Hocemo i mi neko pojacanje![]()
![]()
treba koordinator te obaveze završit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Halal im Starcevic, i jes za njih haha Neka, bit ce pojacanja, ja vise nista ne pisem jer mi je izvor totalno zakazao 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako ti je Semjon otisao nema vise provjerenih info 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
belosevic28
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Kako ti je Semjon otisao nema vise provjerenih info
Ybg, zato imam sad info iz Amerike