Christian Falk
@cfbayern
Decision of the club: @FCBayern would sell Thiago, Vidal, Bernat or Boateng if there is a lucrative offer
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sikterisanje jugošpanaca na najjače. FC Uli.
Lewandowskog definitivno prodati...nema svrhe drzati nekog na silu...ako mu je to zelja...sretno mu bilo...kao sto neko rece..postavit cijenu 150 mil €...pa nek izvoli ko zeli...a hvala Bogu na trzistu ima dovoljno kvalitetnih napadaca...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lewat nije Ribery pa da se bori za njega i nogama i rukama.
Ljudski nisu isti; Poljak je egoista i to level 100. Ribery je covjek iz mase koji je na zemlji, timski igrac. Velika razlika.
I ne kontam zasto pokusavaju Poljaka zadrzati? Ima i drugih napadaca u nastanku..
Moja teorija je Lewat u halasima; ode Zidane, ici ce i cr. Sve otvoreno za njega. Sad vidjecemo.
Ljudski nisu isti; Poljak je egoista i to level 100. Ribery je covjek iz mase koji je na zemlji, timski igrac. Velika razlika.
I ne kontam zasto pokusavaju Poljaka zadrzati? Ima i drugih napadaca u nastanku..
Moja teorija je Lewat u halasima; ode Zidane, ici ce i cr. Sve otvoreno za njega. Sad vidjecemo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kakve ba 100/150 mil za lewata,pa lik jos malo pa 30 godina...za njega ide max 50 mil , i to na natezanje...
pi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno najbolja devetka u Evropi i uskoro puni 29g kakvih ba 50 mil na kojim si ti drogama ? Za onog panja Moratu ste platili 65 mil.Tweeds_10 je napisao/la:kakve ba 100/150 mil za lewata,pa lik jos malo pa 30 godina...za njega ide max 50 mil , i to na natezanje...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
za dva mjeseca 30 punih. informisi se prije nego sto lupis sarma... on ima max jos 2 sezone vrhunskog fudbala ispred sebe, u 33 ce vec biti u wolfsburgu ...ko sto rekoh ako dobijete 50 mil objerucke prihvatiti
pi.
Nek' dođu sa ponudom od 50 mil kod Ulija pa će vidjeti šta će dobiti, uostalom šta će vam Lewandowski kad imate 25 godišnjeg Moratu. 
Vidi ovog strucnjaka, 50mil
pa nije Dzeko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na tržištu ne možeš naći kvalitetnog napadača jer ih jednostavno nema i on bi sad da uzme top napadača za 50 mil jer ima 30g.Ako Morata vrijedi 65 mil Lewandowski vrijedi 365 mil sad će mi reći kako je Alvaro 4g mlađi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Higuain placen u istim godinama 96m a trziste samo pumpa cijene kako vrijeme tece. Ti si momak zalutao na temu. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Nema šanse. Procentualno, 10% da će ga pustiti, a 256% da neće.Saurman je napisao/la:Moraće ga pustiti
Da su pametni, pristali bi na opciju martial i pare.
Uli ide na to da cijelom svijetu dokaže da je klub jači od igrača.
Smijem se kladit da ga neće pustit.
Šteta ako ode tiago. Što se tiče ostalih, sretan put.sljivo je napisao/la:Sikterisanje jugošpanaca na najjače. FC Uli.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Prema pisanju francuskih medija tacnije L'Equipe Bayern je veoma zainteresovan za Nabil Fekira
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kaže imamo previše krila a pri tome misle na Riberya i Robbena. Ribery će do zimske pauze igrati sa rezervama.
A šta kaže ovaj 50 miliona
Što se tiče Lewata prodati ga obavezno, ne treba nam.
A šta kaže ovaj 50 miliona
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bayern ce Lewata prodati za neki 65-75m i to je to, inace smo jeftini
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Džeko je bolji, u pravu siharden je napisao/la:Vidi ovog strucnjaka, 50milpa nije Dzeko.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma Bayern ce lewu dzaba dati, cuj 50 miliona
,ovakav igrac vrijedi 100 + miliona,
ako lewa ode ,koga onda dovesti
Icardi, werner, morata,
ako lewa ode ,koga onda dovesti
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Lewat po TM-u vrijedi 90 milki, tržište dodaje još 30% u prosjeku i to bi bilo oko 120 milki. No, vi niste prisiljeni na prodaju i ako ga neko baš hoće onda ide pod posebnim uvjetima. Što se tiče njegovog nezadovoljstva, podsjećam da je onomad Ribery rigao vatru kad mu nisu dali ić pa se kasnije smirio i bio jedan od najboljih na svijetu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma ja mi smo inace poznati po tome sto znamo dici cijene, jedino Bayern moze kupiti jednog Gustava za 20m pa ga onda kasnije prodati za 15m... nakon osvojenih titula i svacega pala cijena 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.