Ma samo mu nedajte da vrši transfere, ne dozvolite mu prevelike ovlasti i pokarat će Profa sve, ima u njemu još vatre.emir18 je napisao/la:Ma nema sanse,Wenga je ok al prestar je on da bi mogao voditi Madrid,a upitno je kako bi se privikao nakon tolikih godina da vodi drugi klub.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Marsal
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma teško, Low ima sad SP, fokusiran na to, nema on kad da smišlja planove za RM, predsezona, itd. On odmah otpada.BoixosNois1899 je napisao/la:Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji bi napustio klupu tima nakon produženja ugovora. No vidjećemo. Moguće da će Perez probati ponoviti ovo sa Zidaneom pa angažovati neku igračku legendu. Eto Guti naprimjer.
Guti ili Pochettino, nema trećeg, bar ja ne vidim.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 05 jul 2018, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Daj nam Gutija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sarri ili Poche Guti pomocni ,Raula angazovati ne znam sta se ceka.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 31 maj 2018, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakav Sarri. Tog čovjeka bi Madrid pojeo. Poche ili Guti. Nema treće opcije. Najbolji njih dva zajedno.
Raul je preuzeo neku omladinsku sekciju.
Raul je preuzeo neku omladinsku sekciju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Poche je trenutno nemoguca misija, bukvalno tek produzio. Svabo ce vjerovatno preuzeti nakon SP.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Koliko je primao Zidane po sezoni?
Pochettino prima 8.5 milijuna funti po novom ugovoru, ništa od toga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rezes granu na kojoj sjedisLillard je napisao/la:Koliko je primao Zidane po sezoni?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
kakav konte prosao bi ko kapelo i murinjo...bitan je stil uz koji pobjedujes
zidane se pvukao jer en zeli provocirat sudbinu,dovoljno mu je bila naklonjena...ne znam koliko bi on zelio preuzet reprezentaciju neovisno o izazovu ekstra talentovanih igraca koje bi trenirao....niie on u godinama da radi par utakmica godisnje....FRA repka moze sacekat jos 10ak godina
zidane se pvukao jer en zeli provocirat sudbinu,dovoljno mu je bila naklonjena...ne znam koliko bi on zelio preuzet reprezentaciju neovisno o izazovu ekstra talentovanih igraca koje bi trenirao....niie on u godinama da radi par utakmica godisnje....FRA repka moze sacekat jos 10ak godina
madridist je napisao/la:Rezes granu na kojoj sjedisLillard je napisao/la:Koliko je primao Zidane po sezoni?

Šta je ovo ba?
Mada sam mislio da ce ovako biti, i da je možda najbolje za klub, nije bilo nikakvih nagovještaja, i odmah odjednom.
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.
Mada sam mislio da ce ovako biti, i da je možda najbolje za klub, nije bilo nikakvih nagovještaja, i odmah odjednom.
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Lillard je napisao/la:madridist je napisao/la:Rezes granu na kojoj sjedisLillard je napisao/la:Koliko je primao Zidane po sezoni?

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Tako je, Bale se vraća doma 
jaro ti ko da si aneurizmu fasovo u subotu 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
batigol777
- Kontakt:
Arsen Venger no1 od ovih kandidata s ovom ekipom bi nspravio lom.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Hvala za sve Grande Zizu
Sad gledam, profa je po kladama stvarno uz Poketina glavni kandidat

Sad gledam, profa je po kladama stvarno uz Poketina glavni kandidat
Nije Poketino jbem ga
- Centre forward
- Kontakt:
Ko bi rek'o da će Zizu napustit' Real?! Odlazi kao pobjednik, na vakat što bi se reklo.
Ono što je on napravio sa Realom u Evropi, naša generacija teško da će (opet) vidjet'.
Biće zanimljivo vidjet' ko će sjest' na (uvijek) vrelu klupu Reala? Da li će se Pero kockat' i dovest' neku zelenu legendu k'o što je bio Zidaneov slučaj il' će se ić' na provjereno rješenje ?
Moramo bit' realni i jasni. Ne postoji trener koji bi u ovom momentu odbio Real il' barem dobro sjeo i razmislio. Jedino možda srećković Pep, iz sentimentalnih razloga.
Ovaj iz Totenhama bi pješke kren'o u Madrid, taman da je potpis'o 100 ugovora. Na svijetu postoje tri ili četiri kluba koji mogu da odbiju Real i ovi to u Madridu znaju.
Btw, čestitke na osvajanju LP. Elegantno, dominantno (sem tekme protiv nas
). Biću iskren, sad ste mi manje dragi neg' prije, al' ova dominacija u Evropi nije mogla bit' samo plod sreće.
Već sad se može reć' da su Kroos i Lukica možda i najdominantniji vezni red ikad.
Ono što je on napravio sa Realom u Evropi, naša generacija teško da će (opet) vidjet'.
Biće zanimljivo vidjet' ko će sjest' na (uvijek) vrelu klupu Reala? Da li će se Pero kockat' i dovest' neku zelenu legendu k'o što je bio Zidaneov slučaj il' će se ić' na provjereno rješenje ?
Moramo bit' realni i jasni. Ne postoji trener koji bi u ovom momentu odbio Real il' barem dobro sjeo i razmislio. Jedino možda srećković Pep, iz sentimentalnih razloga.
Ovaj iz Totenhama bi pješke kren'o u Madrid, taman da je potpis'o 100 ugovora. Na svijetu postoje tri ili četiri kluba koji mogu da odbiju Real i ovi to u Madridu znaju.
Btw, čestitke na osvajanju LP. Elegantno, dominantno (sem tekme protiv nas
Već sad se može reć' da su Kroos i Lukica možda i najdominantniji vezni red ikad.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
izgleda da će i Real dobiti svog Tatu Martina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.