Jeste cudo napravio, uspio sa trecim budzetom u srbiji(iza zvezde i partizana) ne izborit evropuAzpi je napisao/la: I taj Lalatovic koliko ja znam sa Cukarickim je cuda radio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Mahalac1987
- Kontakt:
Ne ureklo se, dobro krenusmo. Krpić bar po meni odličan igrač za našu ligu što je i pokazao.
Što se tiče ovog Lalatovića, ne mislim da bi nam mogao pomoći. Čisto sumnjam da je pratio dešavanja u našoj ligi, pa bi mu dosta vremena trebalo da se uklopi, a nama to nikako ne odgovara.
Što se tiče ovog Lalatovića, ne mislim da bi nam mogao pomoći. Čisto sumnjam da je pratio dešavanja u našoj ligi, pa bi mu dosta vremena trebalo da se uklopi, a nama to nikako ne odgovara.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Samo neka ovako nastave, hajde i tog trenera vise objavite samo da se zna.
- Zeljeznicar -
Germain Kouadio jos kad bi dosao umjesto Zakarica i Zec sa druge strane imali bi strasno jak i brz napad.
Samo je pitanje dali bi Celik pustio ovoga brzonogog igraca sada kada su ostali u ligi...
Samo je pitanje dali bi Celik pustio ovoga brzonogog igraca sada kada su ostali u ligi...
Dobro nam doso! Doveden je kao zamjena za Kajkuta s time da ih ne mozes poredit Suljke je bolji jedno pet puta, go igrac borac veliki , jak visok, zna dati go.. a nama takav treba uz Vojubraco je napisao/la:Sulejman Krpić novi fudbaler Željezničara
https://fkzeljeznicar.ba/foto-sulejman- ... ara/32233/
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Vojo ako ostane ovo je super, a prica se da Blagojevic, Gravac ostaju, sad ostale stvari rjesavati.
Nadam se i treneru za koji dan.
Nadam se i treneru za koji dan.
- Zeljeznicar -
Sta ce nam Ubiparip, meni on nije neki igrac, bolje Mujaga i Suljo nek igraju, i pocet gurat Hasanovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nase najvece pojacanje bi bilo odlazak onog parmaka Mehremica i Adzema
Krpic odlican napadac jak visok za nase lige idealan igrac dobrodosao u svetinju 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ko zna šta naši kontaju s Mujagom i Hasanovićem, tek kad krenu pripreme ćemo znat na čemu smo s njima.irfo je napisao/la:Sta ce nam Ubiparip, meni on nije neki igrac, bolje Mujaga i Suljo nek igraju, i pocet gurat Hasanovica
Dan kad Mehremic ode proglasiti historijskim danom i prosljavljati to svake godine, ali nece taj jos otici. Mora jos ovo malo zivaca sto nam je ostalo poj....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izgleda da je uprava odlucila da ove sezone sve kapacitete ulozi na igracki kadar.Prava i kvalitetna pojacanja a ne polovnjaci.Bez medijskog hajpa to mi se svidja nadam se samo dobrim bekovima i dobrom stoperu.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Zna li se kad je prozivka? Prošle i pretprošle godine je 13. juna bila.
10. junabraco je napisao/la:Zna li se kad je prozivka? Prošle i pretprošle godine je 13. juna bila.
-
Transfer1312
- Kontakt:
Lalatovic realno za Adzema Guardiola , ali i on je tip koji ne voli da mu se neko mjesa u posao i zato u Srbiji nigdje nije mogao dugo ostati.
Ako stvarno ima šanse , siguran sam da bi preskočili PL naredne sezone...
Ma kako ne bi, trenercina. Liga prvaka nam se smjesi s njim nema dalje.Transfer1312 je napisao/la:Lalatovic realno za Adzema Guardiola , ali i on je tip koji ne voli da mu se neko mjesa u posao i zato u Srbiji nigdje nije mogao dugo ostati.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
-
Transfer1312
- Kontakt:
A dobro ti si stručnjak očigledno neki , pa preuzmi ako si bolji. Na tržištu bolje sigurno nećeš naći i iznenađuje me da uopće hoće doči. Vjerovatno nikad nisi pratio SuperLigu a Iskra ti je očigledno neko domet.IskraB je napisao/la:Ma kako ne bi, trenercina. Liga prvaka nam se smjesi s njim nema dalje.Transfer1312 je napisao/la:Lalatovic realno za Adzema Guardiola , ali i on je tip koji ne voli da mu se neko mjesa u posao i zato u Srbiji nigdje nije mogao dugo ostati.
Ma zato si ti direktno iz Srbije sletio, bio prvi covjek Zvezde, sjedio pio s njim kafu cim znas da ne voli da mu se mjesa u posao. Ko braca ste. Izvini strucnjak iz Srbije.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Ma kakav Adzem ovaj je iznad njega, Sem Lalatovica Kodro je u prici bio al se njemu ne preuzima kao zeljo, Mesa je otpo, sa ovim se pricalo, Za mene ovaj je top trener zajebant pravi, jos da sutra objave da je on novi sef i sigurno je da bi sa njim napravili korak naprjed osvajanjem titule i sad u evropi da nesto napravimo ...Ado je Poslije Mostara sve konce pogubio u svlacinonici koja je cirkus bila... Podrzavam dolazak LaleTransfer1312 je napisao/la:Lalatovic realno za Adzema Guardiola , ali i on je tip koji ne voli da mu se neko mjesa u posao i zato u Srbiji nigdje nije mogao dugo ostati.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Ferroviere1987, Riziko i 32 gosta.