Cuj GutiTonySosa je napisao/la:Šta je ovo ba?
Mada sam mislio da ce ovako biti, i da je možda najbolje za klub, nije bilo nikakvih nagovještaja, i odmah odjednom.
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.

Samo Arsene istina je

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Cuj GutiTonySosa je napisao/la:Šta je ovo ba?
Mada sam mislio da ce ovako biti, i da je možda najbolje za klub, nije bilo nikakvih nagovještaja, i odmah odjednom.
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.
Bolje daj Sliškovića.mirgerr je napisao/la:Cuj GutiTonySosa je napisao/la:Šta je ovo ba?
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.![]()
Samo Arsene istina je
His not real. Ic not Real Madrid, bat Real SosijedadTonySosa je napisao/la:Bolje daj Sliškovića.mirgerr je napisao/la:Cuj GutiTonySosa je napisao/la:Šta je ovo ba?
Tuga.
Sad nek Guti preuzme.![]()
Samo Arsene istina je
Frst half Liverpul plajd gud, bat seknd half aj tinks Real plajd veri veri gud. Rezultat voz veri open. Bejl scord veri,veri najs gol. Gol vit hiz scizors.mirgerr je napisao/la:His not real. Ic not Real Madrid, bat Real SosijedadTonySosa je napisao/la:Bolje daj Sliškovića.mirgerr je napisao/la: Cuj Guti![]()
Samo Arsene istina je
Histori ripits itself, džast lajk Ekrem voz sejing.FCBAYERN je napisao/la:Mejbi kejs Del Boske repits. Histori is a fani ting.
Ne moze Poche sada nikako, jednostavno ga Kokosi nece pustiti. Dosao bi on sigurno ali svi vec znamo kako oni pregovaraju, oderat ce bilo koga i nikom se ne isplati tako masno "kupiti" trenera.Centre forward je napisao/la:Ko bi rek'o da će Zizu napustit' Real?! Odlazi kao pobjednik, na vakat što bi se reklo.
Ono što je on napravio sa Realom u Evropi, naša generacija teško da će (opet) vidjet'.
Biće zanimljivo vidjet' ko će sjest' na (uvijek) vrelu klupu Reala? Da li će se Pero kockat' i dovest' neku zelenu legendu k'o što je bio Zidaneov slučaj il' će se ić' na provjereno rješenje ?
Moramo bit' realni i jasni. Ne postoji trener koji bi u ovom momentu odbio Real il' barem dobro sjeo i razmislio. Jedino možda srećković Pep, iz sentimentalnih razloga.
Ovaj iz Totenhama bi pješke kren'o u Madrid, taman da je potpis'o 100 ugovora. Na svijetu postoje tri ili četiri kluba koji mogu da odbiju Real i ovi to u Madridu znaju.
Btw, čestitke na osvajanju LP. Elegantno, dominantno (sem tekme protiv nas). Biću iskren, sad ste mi manje dragi neg' prije, al' ova dominacija u Evropi nije mogla bit' samo plod sreće.
Već sad se može reć' da su Kroos i Lukica možda i najdominantniji vezni red ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.