Ko da gledam da ce nas gdin. Zijad Blekic necim obradovati i iznenaditi po ne znam vise koji put.
Jedan je Zijad Blekic,svi ostali su kopije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne treba Blekic da nas iznenadjuje nek nas igraci i MV iznenade lijepom igrom i taktikomMegamon je napisao/la:Valja malo smiriti nastalu euforiju.
Ko da gledam da ce nas gdin. Zijad Blekic necim obradovati i iznenaditi po ne znam vise koji put.
Stvarno si za medaljeMegamon je napisao/la:
Jedan je BIG BLEKS svi ostali su kopije ev aj i mene stavi u vicoteku sefee hahahaha aj molim te hahahah1921 je napisao/la:Stvarno si za medaljeMegamon je napisao/la:
Jedan je Zijad Blekic,svi ostali su kopijeJeb.o ti sve vicoteke, kakva bi se kompilacija tvojih postova mogla sastaviti.
Šta je, vuna ti kad čuješ da neko izgovara Blekićevo ime? Štrumfe, štrumfe1921 je napisao/la:Stvarno si za medaljeMegamon je napisao/la:
Jedan je Zijad Blekic,svi ostali su kopijeJeb.o ti sve vicoteke, kakva bi se kompilacija tvojih postova mogla sastaviti.
najzad je neznam da li njegov post ia veze sa temom FKS i dali njegov post nesto konkretno kaze o NASEM klubu...ili mu njegov manji klub dosadio pa presao na veci........Zagor je napisao/la:Molim bez glupih svađa !
1921 - ne znam šta te uvrijedilo to što je on napisao ?
Ne provaljuj se i ne špamaj po tuđim temama. Nisu "vucovi" već "vukovi" i utakmica se ne igra danas, već sutra. Što ti, uopšte, toliko navaljuješ na Otočane?r_emir je napisao/la:Čuvajte se horde,pojet će vas VUCOVI danas
Nisam od onih sto provocira cak naprotiv ali ti ocito imas neki kompleks od Zelje.sarajlija89 je napisao/la:Sjedim ja u parku,kad prilazi neki stariji dedo i sjede...pita imal utakmica nase lige danas..reko ja velez-seljo danas..kaze on da ih hoce 5-0 uzet al bice 1-0![]()
..Pita mene i ti za Sarajevo navijas.. reko a za kog cu
![]()
..nastavlja on pricat..kaze sutra sa olimpikom, ima na tvu..rekoh jeste, mozete gledat...kaze nije to isto,iso bi na stadion al kasno mi,vidjecu a volio bih otici samo zbog HZ da gledam ono navijanje...napuni mi se srce jbt..nisam mogo vjerovat
![]()
...
Ziv bio dedo...
SARAJEVO SAMPION
ma ja dedo pijan ne zna za sebesarajlija89 je napisao/la:Sjedim ja u parku,kad prilazi neki stariji dedo i sjede...pita imal utakmica nase lige danas..reko ja velez-seljo danas..kaze on da ih hoce 5-0 uzet al bice 1-0![]()
..Pita mene i ti za Sarajevo navijas.. reko a za kog cu
![]()
..nastavlja on pricat..kaze sutra sa olimpikom, ima na tvu..rekoh jeste, mozete gledat...kaze nije to isto,iso bi na stadion al kasno mi,vidjecu a volio bih otici samo zbog HZ da gledam ono navijanje...napuni mi se srce jbt..nisam mogo vjerovat
![]()
...
Ziv bio dedo...
SARAJEVO SAMPION
Znam jarane ali takvi komentari i jednih i drugih su stvarno glupi i primitivni i nije im mjesto na forumima gdje se treba normalno o ljudski razgovarati o dobrim i losim igrama i ostalim stvarima vezanim za oba kluba.Ipak su Zeljo i Sarajevo nesto posebno u ovoj drzavi i tako se i navijaci trebaju ponasati,postuj tudji i voli svoj klub.Pozdrav i sve naj bolje prijatelju i za kraj sretno sutra.Zagor je napisao/la:dino lj - ja gotovo svaki dan nađem u postovima navijača želje slične stvari (i kod onih za koje neočekujem to). Jednostavno se to ne može "izbrisati" iz postova...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, JavierBosnia, Kyle88, laznokrilo, vedinjo98 i 66 gostiju.