FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 24 sep 2010, 18:42

Valja malo smiriti nastalu euforiju.
Ko da gledam da ce nas gdin. Zijad Blekic necim obradovati i iznenaditi po ne znam vise koji put.

Jedan je Zijad Blekic,svi ostali su kopije 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2010, 18:50

Megamon je napisao/la:Valja malo smiriti nastalu euforiju.
Ko da gledam da ce nas gdin. Zijad Blekic necim obradovati i iznenaditi po ne znam vise koji put.

Ma ne treba Blekic da nas iznenadjuje nek nas igraci i MV iznenade lijepom igrom i taktikom :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 sep 2010, 21:11

Uskoro ce na stranici fcsarajevo.ba otvoriti se forum kojim ce pristup imati samo osobe koje su kupile godisnju,tj.clansku.
Tu ce moci postavljati pitanja na cije ce odgovore dobijati od ljudi koji su bliski klubu i UO.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 sep 2010, 21:53

Megamon je napisao/la:
Stvarno si za medalje :lol: Jeb.o ti sve vicoteke, kakva bi se kompilacija tvojih postova mogla sastaviti.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 24 sep 2010, 22:01

1921 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Stvarno si za medalje :lol: Jeb.o ti sve vicoteke, kakva bi se kompilacija tvojih postova mogla sastaviti.
Jedan je BIG BLEKS svi ostali su kopije ev aj i mene stavi u vicoteku sefee hahahaha aj molim te hahahah

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 25 sep 2010, 00:59

1921 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Šta je, vuna ti kad čuješ da neko izgovara Blekićevo ime? Štrumfe, štrumfe :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 sep 2010, 11:26

Molim bez glupih svađa !

1921 - ne znam šta te uvrijedilo to što je on napisao ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 sep 2010, 12:22

Zagor je napisao/la:Molim bez glupih svađa !

1921 - ne znam šta te uvrijedilo to što je on napisao ?
najzad je neznam da li njegov post ia veze sa temom FKS i dali njegov post nesto konkretno kaze o NASEM klubu...ili mu njegov manji klub dosadio pa presao na veci........
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 sep 2010, 12:37

Sjedim ja u parku,kad prilazi neki stariji dedo i sjede...pita imal utakmica nase lige danas..reko ja velez-seljo danas..kaze on da ih hoce 5-0 uzet al bice 1-0 :lol: :mrgreen: ..Pita mene i ti za Sarajevo navijas.. reko a za kog cu :P :P ..nastavlja on pricat..kaze sutra sa olimpikom, ima na tvu..rekoh jeste, mozete gledat...kaze nije to isto,iso bi na stadion al kasno mi,vidjecu a volio bih otici samo zbog HZ da gledam ono navijanje...napuni mi se srce jbt..nisam mogo vjerovat :) :) ...

Ziv bio dedo...

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 12:46

Čuvajte se horde,pojet će vas VUCOVI danas

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 sep 2010, 12:48

r_emir je napisao/la:Čuvajte se horde,pojet će vas VUCOVI danas
Ne provaljuj se i ne špamaj po tuđim temama. Nisu "vucovi" već "vukovi" i utakmica se ne igra danas, već sutra. Što ti, uopšte, toliko navaljuješ na Otočane?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 sep 2010, 18:30

sarajlija89 je napisao/la:Sjedim ja u parku,kad prilazi neki stariji dedo i sjede...pita imal utakmica nase lige danas..reko ja velez-seljo danas..kaze on da ih hoce 5-0 uzet al bice 1-0 :lol: :mrgreen: ..Pita mene i ti za Sarajevo navijas.. reko a za kog cu :P :P ..nastavlja on pricat..kaze sutra sa olimpikom, ima na tvu..rekoh jeste, mozete gledat...kaze nije to isto,iso bi na stadion al kasno mi,vidjecu a volio bih otici samo zbog HZ da gledam ono navijanje...napuni mi se srce jbt..nisam mogo vjerovat :) :) ...

Ziv bio dedo...

SARAJEVO SAMPION 8-)
Nisam od onih sto provocira cak naprotiv ali ti ocito imas neki kompleks od Zelje.
Steta sto se nisi kladio na dedinu prognozu ocito bi dobio,cim govoris seljo ocito si pun kompleksa ali zao mi je domocilno je domicilno,na tvoju zalost davno je bila 1921 godina.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 sep 2010, 18:43

dino lj - ja gotovo svaki dan nađem u postovima navijača želje slične stvari (i kod onih za koje neočekujem to). Jednostavno se to ne može "izbrisati" iz postova...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 sep 2010, 18:47

sarajlija89 je napisao/la:Sjedim ja u parku,kad prilazi neki stariji dedo i sjede...pita imal utakmica nase lige danas..reko ja velez-seljo danas..kaze on da ih hoce 5-0 uzet al bice 1-0 :lol: :mrgreen: ..Pita mene i ti za Sarajevo navijas.. reko a za kog cu :P :P ..nastavlja on pricat..kaze sutra sa olimpikom, ima na tvu..rekoh jeste, mozete gledat...kaze nije to isto,iso bi na stadion al kasno mi,vidjecu a volio bih otici samo zbog HZ da gledam ono navijanje...napuni mi se srce jbt..nisam mogo vjerovat :) :) ...

Ziv bio dedo...

SARAJEVO SAMPION 8-)
ma ja dedo pijan ne zna za sebe :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 sep 2010, 18:53

Zagor je napisao/la:dino lj - ja gotovo svaki dan nađem u postovima navijača želje slične stvari (i kod onih za koje neočekujem to). Jednostavno se to ne može "izbrisati" iz postova...
Znam jarane ali takvi komentari i jednih i drugih su stvarno glupi i primitivni i nije im mjesto na forumima gdje se treba normalno o ljudski razgovarati o dobrim i losim igrama i ostalim stvarima vezanim za oba kluba.Ipak su Zeljo i Sarajevo nesto posebno u ovoj drzavi i tako se i navijaci trebaju ponasati,postuj tudji i voli svoj klub.Pozdrav i sve naj bolje prijatelju i za kraj sretno sutra.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 25 sep 2010, 18:55

Dabogda sutra izgubili :D :D :D :D :D
btw , sretno sutra nea veze , samo nek se igra kvalitetan fudbal , ko je najjaci pokazace vrijeme !!!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2010, 00:48

Sutra ocekujem izmedju 4000 i 5000 na Kosevu. Jeste malo preambiciozno,pored svih negativnih stvari koje nam ne idu u korist a to su : 1) Prenos 2) Poraz od Borca i izgbljena 3 boda protiv Rudara u zadnjim minutama 3) Kisa i hladno vrjeme po svemu ovome realno bi bilo ocekivati izmedju 2500 i 3500 ali ja znam da mi to mozemo nagurati na 5000 sutra !

SVI NA KOSEVO! ! ! !

SVI SVI SVI SVI,NEMA IZGOVORA!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 sep 2010, 00:53

Samo , naprijed Saraj'o !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2010, 01:09

Pogledajte ovo do kraja,do zadnje sekunde! I onda razmislite da li da dodjete sutra na KOSEVO! : )

limvo_rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la limvo_rajvosa » 26 sep 2010, 12:18

danas do nove pobjede sarajevo sampion

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, JavierBosnia, Kyle88, laznokrilo, vedinjo98 i 66 gostiju.