FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 31 maj 2018, 19:26

Pitao sam na temi Crvene Zvezde o Lalatoviću, pa evo šta su rekli:

slika

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 maj 2018, 19:50

Krpic igrao za pitare ali pored tog je klocina.
Malo se pokazao u Slobodanki.

Ovaj trener levat neki ala Slavko #2.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 31 maj 2018, 20:12

Dragan Jovic je trener koji poznaje nasu ligu.Ukoliko ne bi Amar ,Jovic je dobar za plan B.Trener koji se dokazao u nasoj ligi,a i u Angoli je osvojio titulu,nek povede 2 dobra crnca za bekove

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 maj 2018, 20:12

Ovo je degutantno sta se radi Adzemu, zivkaju trenere na deset strana i dobijaju odbijenice pa ako nikog ne budu mogli naci ostat ce Adzem, sta god mislili o njemu to sigurno nije zasluzio :puke:
I dalje se igraju football managera u klubu :puke:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 31 maj 2018, 20:14

Neymar11 je napisao/la:
Mahalac1987 je napisao/la:Nije mi jasno u šta se vi uzdate pa mislite da nam Lalatović može pomoći. Kao "zvučno" ime, bio trener Zvezde... Pustite se toga. Jedino je Amar uspio od govana pitu napraviti. Zar mislite da bi Lalatović dopustio da mu Miske kaže: "Ja sam doveo Zajmovića, on mora igrat." Iz tog razloga nismo u stanju vratiti Amara, jer čovjek neće da mu se bilo ko petlja u posao, za koji je dokazao da ga radi najbolje. Bilo ko od tih što se prethodnih dana spominju u medijima, ukoliko sjedne na našu klupu, čisto sumnjam da će napraviti određen napredak. Daj Bože da me demantuju. Ako ne možemo dovesti provjerenog trenera zašto onda dovoditi nekakve trenere sa strane, kojima ćemo davati ogromne plate, a neće napraviti nikakav bitan iskorak u odnosu na ono što (ni)smo napravili sa Adžemom.
Sto je jos najgore i takav Adzem ce ostati, taj Adzem je izgubio ameterski titulu, na osnovu cega da ostane na osvnovu toga sto je mlatno **** 3 puta sto je uzeo kup ? sto je Ado u svadji sa nekolicinom igraca, Sve je ovo super sto se prica, pise za Lalatovica al, realno mi nemamo para za njeg ili za bilo koga, nemamo da Amaru vratimo dug da covjek sjedne na klupu, Ostank Adzema kolko god on volio zelju nece nista dobro donijeti..Neka se vala jebu svi i Adzem ova kompanija koja ga drzi...
Sve to stoji, ali još manje dobra će nam donijeti dolazak novog Kostića ili Petrovića
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 31 maj 2018, 20:19

irfo je napisao/la:Ovo je degutantno sta se radi Adzemu, zivkaju trenere na deset strana i dobijaju odbijenice pa ako nikog ne budu mogli naci ostat ce Adzem, sta god mislili o njemu to sigurno nije zasluzio :puke:
I dalje se igraju football managera u klubu :puke:
Odvratno i krajnje neprofesionalno. Koliko će tek sada izgubiti autoritet kod igrača ukoliko ostane.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2018, 20:20

Sad kad Starcevic dodje. Odmah da se raznesem kakvom bombom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 31 maj 2018, 20:23

Desetog je prozivka do tada ce se znati sudbina trenera, Adzem ako ostane bice sve na iglama, a opet naci mu adekvatnu zamjenu jako tesko u ovom trenutku.
- Zeljeznicar -

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 maj 2018, 20:33

Nadam se da ce na sljedecoj sjednici skupstine se stati u kraj sa destabilizacijom kluba. Naslovnice zute stampe nam netrebaju vise.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 maj 2018, 20:45

braco je napisao/la:Pitao sam na temi Crvene Zvezde o Lalatoviću, pa evo šta su rekli:

slika
Znaci vise je njemu potreban Zeljo, nego on nama.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 31 maj 2018, 20:53

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 31 maj 2018, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 31 maj 2018, 20:54

Jao kakvi dresovi. Strasno! Nikad jace nismo imali, svega mi.
1921

Gargamel83
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel83 » 31 maj 2018, 20:54

Lalatovic je mlad trener, potencijal, medju 3 naperspektivnija trenera u Srbiji, nemojte se zezamo lik ima tek 40 godina, ali ne verujem da bi se on uklopio u Bih fudbal, lik je veliki zivac, mnogo stvari mu smeta, ne voli da cuti, ima bas dugacak jezik.

Ne mozes gledati trenera kroz to sta je osvojio a sta ne, posebno u Srbiji gde imas 3-4 ozbiljna kluba ali od Obilica jos niko nije osvoio titulu a da nisu Zvezda i Partizan, 20 godina je proslo od tad. Poceo je u Proleteru NS, gde je afrimisao nekolicinu mladih igraca koji su zatim igrali za Vojvodinu, trenirao je i Borac iz Cacka sa kojim je jedno vreme dugo bio u vrhu tabele, negde na 4 mestu tako nesto, ali onda na polusezoni odlazi iz kluba jer nisu placali igrace, nije hteo da prima pare dok igraci gladuju. Tad je bio bas raspad u Borcu pa su ti rezultati i vise nego odlicni za klub kakav je Borac.

Sto se Zvezde tice, najveci klub koji je vodio, isto tako afrimisao dosta mladih igraca, Luka Jovic, Grujic, Jovanovic... Bas dosta igraca koji su klubu od prodaje doneli 15 miliona eura kroz 2 godine ali rezultati su izostali jer je Zvezda bila u nikad goroj situaciji, on je predstavljen u mraku jer su klubu iskljucili struju, bukvalno se raspadao klub, bolje u tom trenutku i nije moglo.

Trenirao i Vojvodinu, ali otisao iz slicnih razloga kao i iz Borca, nije se znalo ko pije a ko placa, igali su lep fudbal ali coveku prekipelo, nije se ni znalo ko je predsednik, razni menadzeri dolazili na trening i naredjivaliko treba da igra i on se pokupi i ode.

Zadnji klub Cukaricki, dosli do polufinala kupa, ispali od Partizana, razbili su ih prvi mec, 4:2 ali u drugom mecu se mora reci da je sve zajebao, pokusao da se brani i prime gol u 85 minutu i ispadnu, na tabeli zavrsili kao treci u regularnom delu sezone, iza Partizana.

Reprezentaciju Srbije vodio na EP za mlade, osvojio bod u grupi sa Makedonijom, Spanijom i Portugalom, ljudi generalno nezadovoljni zbog toga ali ja nisam, mnogi od tih ljudi ocekivali da se dobije Spanija koja je poslala skoro sve najbolje mlade irace sto ima, i Portugal, bilo je nerealno ali balkanci smo mi..

Sto se njega tice kao trenera, voli brz fudbal, puno trcanja, brze igrace, mlade, ne boji se da u igru ubaci i 16-togodisnj ako ima kvalitet, stvarno mu svaka cast za rad s mladim igracima, u svakom timu gde je radio afrimisao je nekoliko mladih igraca, svi njegovi timovi igraju strpljivo, bez srljanja, zna jako dobro da utegne odbranu.

Ne bi Zeljo pogresio sa njim, samo je pitanje kako bi se on snasao u nasem fudbalu, jer kao sto sam rekao jako je emotivan, impulsivan, ne voli da cuti, ako igracima duguju pare on ce stati iza njih i podrzati, svugde je bilo tako.

Moje misljenje da on nece doci, ali ako dodje pocecu ozbiljno da pratim Zelju :) Pozz
samoposmatram je napisao/la:
braco je napisao/la:Pitao sam na temi Crvene Zvezde o Lalatoviću, pa evo šta su rekli:

Znaci vise je njemu potreban Zeljo, nego on nama.
Ne znam bas, ima on dosta ponuda, ozbiljniji klubovi i ozbiljnije lige, potrebni ste vi jedno drugom, ako on sredi jezik, prestane da se svadja sa svima bice ozbiljan trener.
Zadnja izmjena: Gargamel83, dana/u 31 maj 2018, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 maj 2018, 20:56

jestamaji je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-dresovi-f ... 019/32238/

neznam, nisam oduševljen
Treci je PER VER ZI JA :o :o :o

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 31 maj 2018, 20:57

Vrh vrhova, unikatni

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2018, 20:58

Dobri, bolji od prosle sezone 100 puta. Unikatni sto je bitno.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 31 maj 2018, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

Gargamel83
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel83 » 31 maj 2018, 20:59

Dresovi su vam super, ne znam sta kukate? Beli meni najbolji. Samo ne volim ove kragne nikako, ali bas nikako. Sve u svemu odlicni su dresovi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 maj 2018, 21:01

Ma dresovi su vrh, ovako meni na prvu su vjerovatno najbolji ikad koje smo imali

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 31 maj 2018, 21:02

Treći dres :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2018, 21:02

slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.