pile87 je napisao/la:carina je napisao/la:Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....
Djelujes kao neko normalan sa kim se moze raspravljati, sve i jedan igrac koji je igrao u Zelji a dosao je iz veleza, od Kajte pa do nedavno Mrve pa sad Cole jako vole velez i toga su svijesni i navijaci Zelje i radi toga nisu imali nikad problema a po meni je i sasvim normano da je tako.Ali su skoro svi imali profesionalan ( koliko toliko ) odnos u Zelji i Cola je radio svoj posao sasvim normalno i korektno.
Cola je extra igrac, siguran budi, njegovoj karijeri je samo jos bio nephodan Amar Osim, tj; trener koji ga nece puno respektovati zbog talenta, nego ce biti agresivan prema njemu i traziti jos ozbiljniji pristup.....Sad moze pricati ko sta hoce brate, ali ja volim Velez, ti volis Zelju, i normalno bi bilo da zelimo srecu igracima koji su prosli kroz nase klubove, tj; ostavili trag u njima...Nazalost po mene

, situacija je sad takva, da se iz Zelje puno lakse ide naprijed nego iz Veleza....
Cola je vec ranije bio jedini igrac Premier lige, koji je svakog, apsolutno svakog protvnika, probio minimalno dva, tri puta za 90 minuta, tako da mu zelim, a i vidim, dalji napredak i odlazak u inostranstvo....
I zato mu i ne zamjeram mnogo na onom slavlju...