FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 sep 2010, 11:12

Neprilagodjen je napisao/la:Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.

Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.

Pitam nekoga normalnog,ima li gdje izvjestaj i golovi?
Bit ce veceras pregled utakmica na BHT1 ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 26 sep 2010, 11:23

Bit ce veceras pregled utakmica na BHT1
Ma znam za to,ali ja te izvjestaje ne volim. Rade ih uglavnom sa jednom kamrerom,a domaci snimatelji uglavnom prikazu ono sto njihovom klubu ide u prilog.

Proljetos sam ovako,jutro nakon utakmica znao ovdje pogledati i neke desetominutne izvjestaje,od Tife do svih detalja sa utakmice,mislim da je protiv Borca bilo. Mislio sam da jos postoji tako nesto,ali ocito ne postoji,nema veze.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 sep 2010, 11:28

Srce na terenu i moralo je da očepi i sa desetkovanim sastavom. Predstava na terenu, i pored njega, juče smo pokazali kako se klub bodri a ne pristaje na ucjene i nesportsko ponašanje prema našem klubu i navijačima. Manijaci vrh, krov, gromobran na krovu :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2010, 11:52

avlami97 je napisao/la:Nesreća nikada ne dolazi sama. Ove sezone nas je baš "pravo" krenulo. Povrede Višće, Radovanovića, Markovića, Bogičevića, E. Karića, a sada i Spahića, Zebe i Svrake uz neviđenu novinarsku hajku kvazinovinara na Amara, na boju dresova, na broj gledalaca na tribinama (i kada nas dođe malo oni taj broj snize za barem 50%), smrt oca Mirsada Bešlije itd... itd... Izgleda da se sve urotilo protiv nas. Međutim, Željo i jeste Željo, jer se uvijek znao izdići iznad svega i biti još bolji i jači. Željo je znao pobjediti sve nedaće i upravo zbog tog je nesumnjivo najbolji fudbalski klub iz Bosne i Hercegovine i jedan od najcjenjenijih klubova na prostorima bivše Juge. Sve nedaće je Željo prevazilazio zbog svojih vjernih navijača i kada je bilo najpotrebnije oni su pomogli da se digne iz pepela i vine se u visine. Zato glavu gore i u nove pobjede, ali samo svi zajedno. Kada je sve obojeno u plavo, niko nam ništa ne može ni u igračkom, ni u organizacijskom, aniti u navijačkom smislu. Željo svi smo uz tebe i zato u Mostar samo mudro i borebeno i pozitivan rezultat neće izostati. Željo je šampion.
Ovo iznad sam napisao 23.9.2010. godine, a i sada mislim isto. Željo će ako Bog da odbraniti titulu, samo polako i dostojanstveno. Najkvalitetniji smo i to ćemo dokazati. Željo je pokret koji živi skoro 90 godina, a pokret nikada ne može opstati ukoliko nema podršku ljudi, a ti ljudi su navijači, a navijači su ŽELJO. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 26 sep 2010, 11:54

Ocel vam svi biti spremni za Srijedu ???
Borac zeljo kup ?
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 11:57

Djesi Haaa, sta ima :)

ZELJO SAMPION!
010 ISN'T JUST A CODE

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 sep 2010, 12:07

Vidim boljelo je, idi da ti to zašiju :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 12:09

Neprilagodjen je napisao/la:Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.

Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.

Ovdje si samo ti normalan
Neprilagodjen je napisao/la:Velež-Željo 1 - Iako je Velez u krizi,odlucice talenat rodjenih koji fudbal imaju u genima,za razliku od limitiranih igraca koji trenutno igraju za Zeljeznicar.
:oops:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Admir-dzera
Kontakt:

Post Postao/la Admir-dzera » 26 sep 2010, 12:12

pile87 je napisao/la:

Neprilagodjen je napisao/la:Velež-Željo 1 - Iako je Velez u krizi,odlucice talenat rodjenih koji fudbal imaju u genima,za razliku od limitiranih igraca koji trenutno igraju za Zeljeznicar.
Samo me interesuje ko je dao drugi go za Zelju ?? :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 sep 2010, 12:14

Admir-dzera je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Samo me interesuje ko je dao drugi go za Zelju ?? :D
Elvir Colic.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 sep 2010, 12:15

Sramota je da za onu skelu traže cenera. To uopšte nije stadion nego dvorište nekakve firme. Bio u Mostaru, ništa nisam vidio :mrgreen:

Igru ne mogu komentarisati. Tri boda uknjižena. Problem gostovanja riješen. Vidim opet euforija, kad zijanimo pljuvanje. Tja. Znam ja nas, jeb.o ti nas :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 sep 2010, 12:17

Ma moram je još jednom staviti, džabe kad je jace od mene 8-)

slika

Dok ne se pojavi bolja od ove, ova ce biti na desktopu do daljnjeg - bukvalno :!:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 12:18

Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....

limvo_rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la limvo_rajvosa » 26 sep 2010, 12:20

Mandrak je napisao/la:Ma moram je još jednom staviti, džabe kad je jace od mene 8-)

slika

Dok ne se pojavi bolja od ove, ova ce biti na desktopu do daljnjeg - bukvalno :!:
ako imas djece nemoj to postavljat imat ce ti djeca traume :D :D vidis kako je ruzan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 12:24

carina je napisao/la:Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....
Djelujes kao neko normalan sa kim se moze raspravljati, sve i jedan igrac koji je igrao u Zelji a dosao je iz veleza, od Kajte pa do nedavno Mrve pa sad Cole jako vole velez i toga su svijesni i navijaci Zelje i radi toga nisu imali nikad problema a po meni je i sasvim normano da je tako.Ali su skoro svi imali profesionalan ( koliko toliko ) odnos u Zelji i Cola je radio svoj posao sasvim normalno i korektno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 sep 2010, 12:26

Hajmo blavori noga, odgmižite u svoje brloge....nek je vama Mirza ljepotan, malo ga bacite na zalizanog Prandelija sa koševa.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 26 sep 2010, 12:26

pile87 je napisao/la:
carina je napisao/la:Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....
Djelujes kao neko normalan sa kim se moze raspravljati, sve i jedan igrac koji je igrao u Zelji a dosao je iz veleza, od Kajte pa do nedavno Mrve pa sad Cole jako vole velez i toga su svijesni i navijaci Zelje i radi toga nisu imali nikad problema a po meni je i sasvim normano da je tako.Ali su skoro svi imali profesionalan ( koliko toliko ) odnos u Zelji i Cola je radio svoj posao sasvim normalno i korektno.
momka su docekali kao da je ratni zlocinac u rodnom gradu a ne kao igrac koji pokusava izgraditi karijeru i probati uspjeti u fudbalskom svijetu

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 26 sep 2010, 12:27

pile87 je napisao/la:

I sta hoces da kazes ovim sto me citiras ? Da nema limitiranih igraca u Zelji danas?

Ne znam stvarno zasto si uhvatio da mene nesto demantujes kad sam jutros u prvom postu napisao da nisam ocekivao vasu pobjedu,svasta!

Ako ja na ovoj temi ne mogu napisati da su Zujo i Brkovic lopovi,da se u proslom prvenstvu stelilo za Zelju,da Mrkovic u sudijskoj organizaciji stiti zeljine interese,da su Lazo i Bajic limitirani igraci,da je Culum smotan i kiksara,da vas ponekad malo i pecnem,sportski naravno,ali isto tako da je Zeljo veliki klub,da ima najvise navijaca,da je Bekric najbolji igrac lige (bio),onda je bolje da ja na ovu temu vise i ne dolazim....Ionako tih papagajskih istomisljenika imete mali milion,pogotovo kad pobjedite :D
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 26 sep 2010, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 26 sep 2010, 12:31

Neprilagodjen je napisao/la: I sta hoces da kazes ovim sto me citiras ? Da nema limitiranih igraca u Zelji danas?

Ne znam stvarno zasto si uhvatio da mene nesto demantujes kad sam jutros u prvom postu napisao da nisam ocekivao vasu pobjedu,svasta!

Ako ja na ovoj temi ne mogu napisati da je Brkovic lopov,da se u proslom prvenstvu stelilo za Zelju,da Mrkovic u sudijskoj organizaciji stiti zeljine interese,da su Lazo i Bajic limitirani igraci,da je Culum smotan i kiksara,da vas ponekad malo i pecnem,sportski naravno,ali isto tako da je Zeljo veliki klub,da ima najvise navijaca,da je Bekric najbolji igrac lige (bio),onda je bolje da ja na ovu temu vise i ne dolazim....Ionako tih papagajskih istomisljenika imete mali milion,pogotovo kad pobjedite :D
Kakav sad Bajić

NAŠ JE ŽELJO NAJBOLJI :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 12:32

pile87 je napisao/la:
Cola je extra igrac, siguran budi, njegovoj karijeri je samo jos bio nephodan Amar Osim, tj; trener koji ga nece puno respektovati zbog talenta, nego ce biti agresivan prema njemu i traziti jos ozbiljniji pristup.....Sad moze pricati ko sta hoce brate, ali ja volim Velez, ti volis Zelju, i normalno bi bilo da zelimo srecu igracima koji su prosli kroz nase klubove, tj; ostavili trag u njima...Nazalost po mene :mrgreen: , situacija je sad takva, da se iz Zelje puno lakse ide naprijed nego iz Veleza....
Cola je vec ranije bio jedini igrac Premier lige, koji je svakog, apsolutno svakog protvnika, probio minimalno dva, tri puta za 90 minuta, tako da mu zelim, a i vidim, dalji napredak i odlazak u inostranstvo....
I zato mu i ne zamjeram mnogo na onom slavlju...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, perodeformero i 30 gostiju.