Dzoni je napisao/la: Dje nam je Blejzer,treba da primi nagradu?
Šta si se usrao da ću izradit, ne mogu se banovan javit cc Šalji
@kawhi, melloo
Čestitke na tituli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dzoni je napisao/la: Dje nam je Blejzer,treba da primi nagradu?
Nisam te ja prijavio.Blejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
ako moderacija pita, nisam ni na jeftu mislio
Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
Prvo se kaže hvala na čestitkama, nema na čemuMElloo je napisao/la:Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
Jbt ovo je ništa šta sam ja morao nosit godinu dana
Čekaj, i na forumu je gore psovati Boga u ramazanu nego van ramazana?Blejzer10 je napisao/la:Prvo se kaže hvala na čestitkama, nema na čemuMElloo je napisao/la:Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
ako moderacija pita, nisam ni na jeftu mislio![]()
a drugo, živci, nekad uvrijedim nekoga, nekad opsujem Boga na ramazanu, svašta nešto... idući je garant trajni
Zato je Pero onako syeban izgledao na pressici.Zidane, the one and only manager to have resigned and not be fired under Florentino Perez.
Bil mogoBlejzer10 je napisao/la:Wenger
27. noć ću da provedem u džamijiMElloo je napisao/la:Bil mogoBlejzer10 je napisao/la:Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.