On je nama kao i ti svojima na forumutuzlak1987 je napisao/la:Przunjer vam objasnio.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
On je nama kao i ti svojima na forumutuzlak1987 je napisao/la:Przunjer vam objasnio.
A u vas je opet sve posteno i transparentnotuzlak1987 je napisao/la:Przunjer vam objasnio. Sutra da dodje Za Celik Fudo bi zavrno pipu, a javilo bi se 50 ljudi da im se vrati neki novac.
Slazem se, to si apsolutno upravu. Kod nas je po defaultu da nam sve slazu.Alban je napisao/la:A u vas je opet sve posteno i transparentnotuzlak1987 je napisao/la:Przunjer vam objasnio. Sutra da dodje Za Celik Fudo bi zavrno pipu, a javilo bi se 50 ljudi da im se vrati neki novac.
Treba biti realan sve dok ljudi niskog i sumljivog morala kolaju i obitavaju u upravama nasih svetinja, napretka nema, svi su oni tu zbog vlastitog interesa, a klupski uspijesi su im samo izboriti opstanak.tuzlak1987 je napisao/la:Slazem se, to si apsolutno upravu.Alban je napisao/la:A u vas je opet sve posteno i transparentnotuzlak1987 je napisao/la:Przunjer vam objasnio. Sutra da dodje Za Celik Fudo bi zavrno pipu, a javilo bi se 50 ljudi da im se vrati neki novac.
Sretno i vama ali ozbiljno. Grijeh je sto vi niste imali rezultata 20 godina jer se primjeti ta zelja. Bolje i ovo nego prije ali sam uvjeren da vam Neformalna grupa gradjana za Celik zeli najbolje i oni tu trebaju biti stalno i udarati kontru. Ali ljudima je bitan samo rezultat na terenu, cim malo zapne narod se preda mocnijem.Alban je napisao/la: Treba biti realan sve dok ljudi niskog i sumljivog morala kolaju i obitavaju u upravama nasih svetinja, napretka nema, svi su oni tu zbog vlastitog interesa, a klupski uspijesi su im samo izboriti opstsnak.
To je realnost, bolna li je ali ipak na kraju ne treba se smijati tudjoj muci, a ovdje se to mjesecima cini.
Stara poslovica kaze:
Otjeraj danas ptice koje se hrane sjemenjem sa polja tvoga komsije, jer sutra ce stici i na tvoje polje ...
U svakom slucaju sretno vam u narednoj sezoni i da ni mi, a ni vi ne prolazite golgote LzO i borbe za licence ...
Bas tako ... nadat se boljem, mada evo nadam se jako dugo ali sve je isto, ista meta isto odstojanje ...tuzlak1987 je napisao/la:Sretno i vama ali ozbiljno. Grijeh je sto vi niste imali rezultata 20 godina jer se primjeti ta zelja. Bolje i ovo nego prije ali sam uvjeren da vam Neformalna grupa gradjana za Celik zeli najbolje i oni tu trebaju biti stalno i udarati kontru. Ali ljudima je bitan samo rezultat na terenu, cim malo zapne narod se preda mocnijem.Alban je napisao/la: Treba biti realan sve dok ljudi niskog i sumljivog morala kolaju i obitavaju u upravama nasih svetinja, napretka nema, svi su oni tu zbog vlastitog interesa, a klupski uspijesi su im samo izboriti opstsnak.
To je realnost, bolna li je ali ipak na kraju ne treba se smijati tudjoj muci, a ovdje se to mjesecima cini.
Stara poslovica kaze:
Otjeraj danas ptice koje se hrane sjemenjem sa polja tvoga komsije, jer sutra ce stici i na tvoje polje ...
U svakom slucaju sretno vam u narednoj sezoni i da ni mi, a ni vi ne prolazite golgote LzO i borbe za licence ...
Opet nadam se da vam projekt nece propasti jer ste zasluzili pobjede i trofeje. Ocito da to ide samo ako gradonacelnik aminuje. Kada krenu pobjede onda raja zaboravi na ostale probleme. Kada nema pobjeda, onda je sve problem. Zato je dobro imati ovakve kao @Przunjer da prate to.
Mi sa druge strane imamo najpoganiji mentalitet u BIH. Nama dosao dobar ili los covjek mi cemo to rasformirati. Mi cemo uvijek biti kakvi smo bili, gradonacelnik pokrece ali jos konzervativnije. Tako da dok on ovako hoce mi ne mozemo naci boljeg od Mujkanovica, samo goreg. Kod nas nece nikada biti dogovora, pa bar i da neko preuzme upravljacka prava. Naredne sezone smo opet tu gdje smo i sada.
Mi smo se nadali da ce nas jedan covjek preuzeti, covjek ode kroz par godina. A nama ostalo jos vise pozajmica kojima se niko nece baviti. Zakon o sportu, u dionicka drustva pa da vidimo ko zeli da preuzme svoj dio. Tada niko nece olako pristati na to da klub ide u minus jer ce to biti njegove pare i njegov klub.
''Haj zdravo'' nije nikad bilo niti ce, nebitno ko je u klubu.BatistutA19 je napisao/la:Svi smo mi ljudi u 5 grama klubovi ,nijedan klub nema svoju neku viziju ,svoj neki plan ..Svi klubovi na istu foru ..Hercegovcima nek okrene ledja HDZ mogu gasit sve klubove ,sarajlijma Tan nek okrene ledja haj zdravo, tuzlacima nek grad okrene ledja haj zdravo,,nama turcin ak ode haj zdravo .ovim manjim Mladost.Kripa i slicni i oni su od jednog covjek i njima ak ih napusti hajmo nazad u 5 ligu ..Tako da smo svi u 5 grama,jer da valja ijedan klub mi bi iskorak neki napravili u evropi
Haj zdravo i sretno u evropi makar u grupu da udjeteMortemHz je napisao/la:''Haj zdravo'' nije nikad bilo niti ce, nebitno ko je u klubu.BatistutA19 je napisao/la:Svi smo mi ljudi u 5 grama klubovi ,nijedan klub nema svoju neku viziju ,svoj neki plan ..Svi klubovi na istu foru ..Hercegovcima nek okrene ledja HDZ mogu gasit sve klubove ,sarajlijma Tan nek okrene ledja haj zdravo, tuzlacima nek grad okrene ledja haj zdravo,,nama turcin ak ode haj zdravo .ovim manjim Mladost.Kripa i slicni i oni su od jednog covjek i njima ak ih napusti hajmo nazad u 5 ligu ..Tako da smo svi u 5 grama,jer da valja ijedan klub mi bi iskorak neki napravili u evropi
Bili ste vi pred ponorom da vam se Tan nije pojavio, za par sezona bi bio opstanak vjeruj mi, imali ste vi dobre sreće.Sabinho je napisao/la:@batistuta mi smo i bez investitora uvijek u vrhu.Naravno da se ovako osjeca jedna doza sigurnosti kako je Tan tu, ali i prije njegovog dolaska imali smo i titule, kupove, plej of EL itd.
Jest bolan stoji to da imate i titula i evropa niko to ne spori al nema niko nikakv iskorak veci sve je to muljanje u jednom mijestu ..Nadat se boljem.Kazes bez Tana bi isto bilo ..Najgori je kod nas problem kod sviju samo neki lopovi u klubu ,ti ih tjeras dodju drugi lopovi i tako iz godine u godinu..Nikako da dodju posteni ljudi koji zele iskorak pravit ,rezultat,neko sa vizijom planom nekim a opet i mi opcenito navijaci ne valjamo mislim na sve navijace svih klubova.Sve bi nesto mijenjali,sve bi nesto na brzinu,niko nema strpljenja nizasta,nikom nista nevjerujemo jer nas svi lazu varaju kradu.I vidis ti mi za 20 godina nijedan klub nije uso u grupu.Kod nas je nazalost najveci uspijeh kad izgubi neko da mu se smijemo.lijep poz i sretno u Evropi ja vam zelim bar u grupu da udjete iskreno i vama i Zelji i Sirokom i ZrinjskomSabinho je napisao/la:@batistuta mi smo i bez investitora uvijek u vrhu.Naravno da se ovako osjeca jedna doza sigurnosti kako je Tan tu, ali i prije njegovog dolaska imali smo i titule, kupove, plej of EL itd.
Ma bili ste i vi poćeli dugovati, kao što je i Čelik, bili ste počeli se urušavati, sad imate vjerovatno najjači budžet al nema rezultata, to je samo do uprave, do onog ko vodi sportski segment.MortemHz je napisao/la:Prije smo imali bolje rezultate bez novca, samo sto klub nije bio stabilan.
Ja sam baš prije par dana napisao, da će biti mnogo jaka ove godine PL, definitivno najjača u njenoj historiji.tuzlak1987 je napisao/la:Po svemu sudeci ovo bi mogla biti najjaca sezona PL. A uz to i vecina nesto radi, solidni se potezi povlace, traze pravi treneri. Sad ko zafrka se sa igracima na jesen nema vadione kasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.