BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sta je rjesenje, da J**+ mater svima na stadionu? Mislim da bi bilo mnogo zanimljivije 
Zadnja izmjena: Harika, dana/u 01 jun 2018, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
a to kao ovaj zverev je puno bolji od onog prije dva dana?Harika je napisao/la:A sta moze uradit protiv ovakvog Zvereva, ne samo on, nego bilo ko drugi?VGS je napisao/la:Svaki jaci mec ispade mec za uzivanje. Ybt uzivanje nije vise anonimus iz top 200 da uziva na mecevima sa najjacima i sakuplja gem dva po setu.Harika je napisao/la:Ma dobro, mec za uzivanje, i nama i njemu
Nije se naspavao 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se, igra Saša jako dobro. Ali to nije opravdanje ovoj užasnoj igri Damira.legenda reala je napisao/la:Ma u svemu brate, ovaj Rafi parira sve stiže a udara jako baš kompletan teniserUnofficialpage je napisao/la:Prevelika je razlika ovdje, pogotovo u servisu. Sa ovim pionir servisom protiv najboljih teško imaš šta tražiti.
.
Damir se trudi, pokusava skratiti poene i zato puno grijesi dvije razmjene i tuče winer ili provocira direktne poene iz reterna i ja mislim da drugog načina i nema
Nije on više kvalifikant ili jedva TOP 100 igrač već je on TOP 30 igrač, 26. igrač svijet, i on nema više privilegiju da uživa protiv top igrača već mora da im pruži dostojan otpor. Od njega to sad očekuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel ovo naso ribu
- legenda reala
- Kontakt:
Kaze komentator devojka Damira Džuhura haj ga znajHarika je napisao/la:Jel ovo naso ribu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A dobro danas je Zverev na nivo na kojem je bio u finalu Rima izgkeda da se malo uozbiljio nakon Lajovica, ali opet Damir igra solidno, ma da mora i moze puno bolje.
Hajde
Konacno!
Konacno!
Pa ne mos dovijeka hlupat onako po loptici, ajmo
Bravo care, naceo si ga
Lijepo!
Mora iskoristiti sad ovaj pad Zvereva. Hajde Dzumi mozes do seta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je zaigrao agresivnije, nema onih loptica po sredini terena već idu u stranu i Zverev sad mora da radi više i ima veći pritisak i odmah je to bolje. Hajde po set. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidis li sad koji??babino je napisao/la:koji prostorronaldo99 je napisao/la:Malo sam sad odgledao dva ova gema , vidim da je standardno miran protiv top igraca i ima ovdje prostora da uzme i koji set zverevu, a ko zna mozda i mec
Idemo Damke
Ima Damir itekako ovdje sanse, danas je po meni Damke jako dobar, a sa druge strane Zverev igra odlicno ali bez obzira moze Damir dosta toga ovdje napraviti pa cak i dobiti
Ovo je Damir! Idemo majstore
Idemoooo
Idemoooo
- anonymousHD
- Kontakt:
Neureklo se kako igra dobro! 
Bravoooo
Ajmo sad uzet set
Ajmo sad uzet set
Tako je majstore
Nije pad igre zvereva, vec je Damir podigao svoj nivo igreVGS je napisao/la:Mora iskoristiti sad ovaj pad Zvereva. Hajde Dzumi mozes do seta.
Bravoooooo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.