FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 12:35

Neprilagodjen je napisao/la:I sta hoces da kazes ovim sto me citiras ? Da nema limitiranih igraca u Zelji danas?

Ne znam stvarno zasto si uhvatio da mene nesto demantujes kad sam jutros u prvom postu napisao da nisam ocekivao vasu pobjedu,svasta!

Ako ja na ovoj temi ne mogu napisati da je Brkovic lopov,da se u proslom prvenstvu stelilo za Zelju,da Mrkovic u sudijskoj organizaciji stiti zeljine interese,da su Lazo i Bajic limitirani igraci,da je Culum smotan i kiksara,da vas ponekad malo i pecnem,sportski naravno,ali isto tako da je Zeljo veliki klub,da ima najvise navijaca,da je Bekric najbolji igrac lige (bio),onda je bolje da ja na ovu temu vise i ne dolazim....Ionako tih papagajskih istomisljenika imete mali milion,pogotovo kad pobjedite :D
Hocu da kazem da sudis unaprijed bez neke osnove, mislim da nije dovoljno pogledati neku utakmicu na TV bez obzira bila ona dobra ili losa i donijeti neki sud na osnovu toga.Lopov je onaj ko je u zatvoru sve mimo toga su nagadjanja.Zeljini igraci su sasvim solidni i prosjecni igraci u okvirima nase lige pod palicom velikog maga ali kad usporedis njih takve kakvi jesu i igrace veleza onda su ovi jos dvije stepenice ispod nasih.Nemam nista protiv tebe strasno gotivim objektivne ljude.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 12:43

carina je napisao/la:Cola je extra igrac, siguran budi, njegovoj karijeri je samo jos bio nephodan Amar Osim, tj; trener koji ga nece puno respektovati zbog talenta, nego ce biti agresivan prema njemu i traziti jos ozbiljniji pristup.....Sad moze pricati ko sta hoce brate, ali ja volim Velez, ti volis Zelju, i normalno bi bilo da zelimo srecu igracima koji su prosli kroz nase klubove, tj; ostavili trag u njima...Nazalost po mene :mrgreen: , situacija je sad takva, da se iz Zelje puno lakse ide naprijed nego iz Veleza....
Cola je vec ranije bio jedini igrac Premier lige, koji je svakog, apsolutno svakog protvnika, probio minimalno dva, tri puta za 90 minuta, tako da mu zelim, a i vidim, dalji napredak i odlazak u inostranstvo....
I zato mu i ne zamjeram mnogo na onom slavlju...
Pratim ligu vec dosta dugo i jako dugo i prizeljkujem Colica u Zeljinom dresu, misljenja sam da ce Amar napraviti igraca od njega kakav iskreno nikad ne bi postao u velezu ( a ti najbolje znas zasto ) a smisao svega je koliko Cola pruzi u Zelji toliko cemu se i vratiti.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 26 sep 2010, 12:47

RK Gradacac je napisao/la:slika
Ziva legenda!
najludji ;) AMAR AMAR OSIM OSIM

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 sep 2010, 13:01

carina je napisao/la:Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....
Jel ti pao u ocima kada ga je jedan igrac veleza slomio kod aut linije, a pristalice veleza su mu pocele psovat sve po spisku i gadjat ga kisobranima i cime god su stigli... ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 13:06

EdinTM87 je napisao/la:
carina je napisao/la:Jeste, dao ga je Cola...i eto za vasu info, posto to niste mogli vidjeti, cim ga je zabio, potrcao je Amaru Osimu i ljubio se sa njim, proslavljajuci gol ko da ga je Barci zabio u finalu LP-a....Meni je malo tu pao u ocima, kontam zabit ce ga kao profesionalac bez slavlja, ali nema veze, treba Cola da ide dalje, pa mu puno i ne zamjeram.....
Jel ti pao u ocima kada ga je jedan igrac veleza slomio kod aut linije, a pristalice veleza su mu pocele psovat sve po spisku i gadjat ga kisobranima i cime god su stigli... ?
BRAVO!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 13:08

Domacinska tabela:
1. Borac....... 7
2. ZELJO....... 6
3. Travnik..... 3
4. Siroki....... 3
5. Olimpik..... 1
6. Zvijezda.... 1
7. Sarajevo.... 1
8. Leotar...... -1
9. Velez........ -2
10. Zrinjski... -2
11. Slavija.... -2
12. Celik...... -3
13. Rudar..... -3
14. Sloboda... -4
15. Buducnost -8
16. Drina...... -8
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 26 sep 2010, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
010 ISN'T JUST A CODE

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 13:11

Ljudi,evo sad malo osvrćući se na ova prethodna gostovanja ne mogu da ne primjetim koliko nam je Kerla falio,on je prošle sezone propustio finale kupa i popu.ili smo,isti slučaj je i ove,falio nam je zid pred golom i sad ga imamo,a s njim i Mešić igra duplo bolje.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 sep 2010, 13:16

RK Gradacac je napisao/la:Domacinska tabela:
1. Borac....... 7
2. ZELJO....... 6
3. Travnik..... 3
4. Siroki....... 3
5. Olimpik..... 1
6. Zvijezda.... 1
7. Sarajevo.... 1
8. Leotar...... -1
9. Velez........ -2
10. Zrinjski... -2
11. Slavija.... -2
12. Celik...... -3
13. Rudar..... -3
14. Sloboda... -4
15. Buducnost -8
16. Drina...... -8
dobar ti avatar :mrgreen:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 13:21

Buddy je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Domacinska tabela:
1. Borac....... 7
2. ZELJO....... 6
3. Travnik..... 3
4. Siroki....... 3
5. Olimpik..... 1
6. Zvijezda.... 1
7. Sarajevo.... 1
8. Leotar...... -1
9. Velez........ -2
10. Zrinjski... -2
11. Slavija.... -2
12. Celik...... -3
13. Rudar..... -3
14. Sloboda... -4
15. Buducnost -8
16. Drina...... -8
dobar ti avatar :mrgreen:
Hvala :D
010 ISN'T JUST A CODE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 13:25

Mnogo smo gadni
slika

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 13:30

Ja bi bio zadovoljan da do kraja polusezone pobijedimo sve na Grbavici i eventualno 1 bod iz I. Sarajeva.
To bi bilo +7 sto je vrlo dobro i bili bi ozbiljan kandidat za titulu. Jos ako se ponovi plavo proljece, titula zagarantovana :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 sep 2010, 13:32

limvo_rajvosa je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma moram je još jednom staviti, džabe kad je jace od mene 8-)

slika

Dok ne se pojavi bolja od ove, ova ce biti na desktopu do daljnjeg - bukvalno :!:
ako imas djece nemoj to postavljat imat ce ti djeca traume :D :D vidis kako je ruzan
a vala vas zalizani je lijep ,nema sta. gori je od emerika gudelja ... :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 13:36

RK Gradacac je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan da do kraja polusezone pobijedimo sve na Grbavici i eventualno 1 bod iz I. Sarajeva.
To bi bilo +7 sto je vrlo dobro i bili bi ozbiljan kandidat za titulu. Jos ako se ponovi plavo proljece, titula zagarantovana :mrgreen:
Po meni je to pogresan pristup, svaka tekma je za sebe i samo se tako tituala osvaja, uostalom jer je prerano za bilo kakve kalkulacije svaku hrabro pa sta bog da.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 sep 2010, 13:41

Hocel biti na TV kup ??

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 13:42

pile87 je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan da do kraja polusezone pobijedimo sve na Grbavici i eventualno 1 bod iz I. Sarajeva.
Po meni je to pogresan pristup, svaka tekma je za sebe i samo se tako tituala osvaja, uostalom jer je prerano za bilo kakve kalkulacije svaku hrabro pa sta bog da.
Naravno da u svakoj tekmi treba ici na pobjedu i bez kalkulacija, ja samo kazem da bi bio zadovoljan da ne rasipamo bodove na Grbavici i da je ovo dovoljno (radi kriticara koji bi da pobijedimo svaku sa 5:0) ako se uzme u obzir nasa slaba forma i povrede nekih kljucnih igraca. Na proljece ce igra biti bolja, u to sam siguran.
010 ISN'T JUST A CODE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 sep 2010, 13:42

bitno je da igramo i da ekipa lici na nesto na terenu,da se sto vise zadrzimo u evropi zbog para,pa polako siguran sam da cemo vec sljedece sezone bit dominantni u ligi,samo da se malo finansijski stabilizujemo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 sep 2010, 13:45

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 26 sep 2010, 13:46

pile87 je napisao/la:

To da je svaka tekma za sebe i da se ne razmislja unaprijed je proslogodisnja amarova "prica za javnost", a s obzirom na njegovu genijalnost i umijece itekako je znao da tada moze osvojiti titulu sto je i ucinio...
ne slazem se s tobom kad je u pitanju ovakav pristup igri jer bez gledanja unaprijed nemoze se ostvariti uspjeh... amarovi planovi se ostvaruju a dokaz za to je ova slika gdje u ekstazi proslavlja go ( poslije svih povreda i nevolja koje su se obrusile na nas i prijetile da osujete genijalčeve planove za odbranu titule u godini kad slavimo 90-ti rodjendan)
slozices se samnom da amar bas i nije tip koji izljeva emocije u javnosti pa razmisli malo o ovome sto sam napisao
lp
26.05.2010-TITULA

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 sep 2010, 13:48

Buddy je napisao/la:Hocel biti na TV kup ??
Koliko ja znam najavljen je prenos u srijedu u 17:00h na BHT1
Mes Que Un Club

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 sep 2010, 13:48

ja se nadam da je ova pobjeda prekratnica i da u naredna 3 kola realno trebali ostati ne porazeni
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ELDIABLO20, Hrasno15 i 77 gostiju.