BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
lakse mi gledati kako se korejanci šetaju 16-ercom nego ovog malog iz studija
Zarathustra
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Dulja
Todorovic odlican igrac

Todorovic odlican igrac
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jos samo Mihojevic i Mujakic na stopere i repka ide na SPHigh je napisao/la:Pišaj pljuvače, Duljeviću!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jao dana, Dzumhur servira za osminu finala i pisa se po drugom nosiocu RG, Zmajevi deru Koreju ajmooo
BHF
-
- Kontakt:
mahic je napisao/la:12v10Wandelanoite je napisao/la:Bit ce tesko 10v12, Korejanci imaju opasnog Viscu.

"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Bravo Visca momcino
Iako nisam fan tvoje igre, na ovaj nacin mozes biti od koristi ovaj reprezentaciji. Ali Duljin pas... 
Todorovic me je odusevio. Frajer zuji gore, dole po terenu. Brz je, prodoran je i nevjerovatno borben. Nema kod njega izgubljene lopte. Odmah ganja protivnika da vrati loptu. Civic ima predobre centarsuteve
Sehic je odlican golman i potpuno mi je svejedno da li ce on ili Beg braniti. Mozda je Sehic sad cak u blagoj prednosti zbog forme. Cimi po meni nije igrac za repke. Tanak mi je nekako u svemu. Trom, gubi brzo loptu, dodavanja su mu cesto netacna. Prcic i Krunic definitivno zasluzuju poziv za narednu tekmu.

Todorovic me je odusevio. Frajer zuji gore, dole po terenu. Brz je, prodoran je i nevjerovatno borben. Nema kod njega izgubljene lopte. Odmah ganja protivnika da vrati loptu. Civic ima predobre centarsuteve

Sehic je odlican golman i potpuno mi je svejedno da li ce on ili Beg braniti. Mozda je Sehic sad cak u blagoj prednosti zbog forme. Cimi po meni nije igrac za repke. Tanak mi je nekako u svemu. Trom, gubi brzo loptu, dodavanja su mu cesto netacna. Prcic i Krunic definitivno zasluzuju poziv za narednu tekmu.
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 01 jun 2018, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje ne možemo ni očekivati od naša dva ubjedljivo najsporija štopera, i to protiv dosta brzih igrača.. Vjerujem da su Vranješ i Bičakčić naša dva prva štopera..Raonffa je napisao/la:Stoperi su katastrofa, na velikom prostoru ispadaju k'o levati, ono je smiješno za gledati.
Vezni red dosta komplikuje i dosta su nonšalantni u defanzivi.
Ma znam al' svejedno je nevjerovatno kako loše izgledaju na terenu.damir_82 je napisao/la:Bolje ne možemo ni očekivati od naša dva ubjedljivo najsporija štopera, i to protiv dosta brzih igrača.. Vjerujem da su Vranješ i Bičakčić naša dva prva štopera..Raonffa je napisao/la:Stoperi su katastrofa, na velikom prostoru ispadaju k'o levati, ono je smiješno za gledati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Par Vranjes Memisevic bi bio dobar mislimdamir_82 je napisao/la:Bolje ne možemo ni očekivati od naša dva ubjedljivo najsporija štopera, i to protiv dosta brzih igrača.. Vjerujem da su Vranješ i Bičakčić naša dva prva štopera..Raonffa je napisao/la:Stoperi su katastrofa, na velikom prostoru ispadaju k'o levati, ono je smiješno za gledati.
BHF
Zukanovic opasniji od jao minga
Vranjes je svjetska klasa za Zukanovica i Sunjica, bice to mnogo bolje kad se on vrati
- MikeToreno
- Kontakt:
Čovjek poslije Višće najbolji na terenu a tebi katastrofa.Sarmelino je napisao/la:Besic katastrofa

Dobro poluvrijeme, nadam se da xe izmjene u drugom odgovoriti zadatku. Fino to Robi za sada odradjuje, vidjet cemo kako ce biti u ozbiljnim tekmama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Koju ti tekmu gledaš,najbolji poslje Višće...ma bjaaažiii tamoMikeToreno je napisao/la:Čovjek poslije Višće najbolji na terenu a tebi katastrofa.Sarmelino je napisao/la:Besic katastrofa
sad bi svi rado da igra Saric, nekad je bolje biti neprimjetan nego Cimirot koji ocigledno katastrofalno igra.... i sad se bas vidi koliko Vranjes fali; lik nije nekakva igracina, ali je uvijek borben, i nama je potreban jer je puno bolji od ovih panjeva na terenu danas.
Post napisan na pocetku utakmiceNiftyDribbler je napisao/la:Koju ti tekmu gledaš,najbolji poslje Višće...ma bjaaažiii tamoMikeToreno je napisao/la:Čovjek poslije Višće najbolji na terenu a tebi katastrofa.Sarmelino je napisao/la:Besic katastrofa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Odlicno se nadopunjuju Visca i Todorovic. Kada Todorovic prodje naprijed Visca osigurava.
Odlicno.
Sredina nam je uspavana i cini mi se da im je voljni momenat poprilicno nisko. Pogotovu Pjani.
Ako Dzekson krene mogli bi i zabiti jos sta. On igra u 2-oj brzini. Ovaj par stopera ne smije igrati protiv brzih ekipa. U ovu momcad ubaciti Vranjesa, Kolasinca i Krunica pa ce biti sve ok.
Odlicno.
Sredina nam je uspavana i cini mi se da im je voljni momenat poprilicno nisko. Pogotovu Pjani.
Ako Dzekson krene mogli bi i zabiti jos sta. On igra u 2-oj brzini. Ovaj par stopera ne smije igrati protiv brzih ekipa. U ovu momcad ubaciti Vranjesa, Kolasinca i Krunica pa ce biti sve ok.
Gori je od onog naseg parmakovskogMemara je napisao/la:Ovaj Džeko samo šteti i usporava nam igru. Nikakve koristi.
- MikeToreno
- Kontakt:
SK-BiH. Tekmu u kojoj se Bešić odlično otvara i šalje odlične lopte na bokove. Par odličnih driblinga, ubacivanja u prostor i pametnih prekršaja.NiftyDribbler je napisao/la:Koju ti tekmu gledaš,najbolji poslje Višće...ma bjaaažiii tamoMikeToreno je napisao/la:Čovjek poslije Višće najbolji na terenu a tebi katastrofa.Sarmelino je napisao/la:Besic katastrofa
-
- Kontakt:
Ali ljudi! Najbolja vijest: IMAMO KONAČNO DESNOG BEKA!
Naš novi Philipp Lahm! Kako se isplati dati sansu mladom momku. Gdje onaj guslar Mesa, da vidi kamo se to radi!
Naš novi Philipp Lahm! Kako se isplati dati sansu mladom momku. Gdje onaj guslar Mesa, da vidi kamo se to radi!