cosic kao junior bio je bolji od kompletnog prvog tima tadasnje slobode .. garantujemASD je napisao/la:Prses je ove sezone poprilicno napredovao, istina da je pogrijesio sa promjenom kluba na polusezoni.Penaltiky je napisao/la:Pršeša ni pod razno.
Ćosić može.
Koga li Sarajevo nudi. Volio bi da dovedemo Anđušića ako mu je ugovor isteko.
Kakav je Cosic bio kao junior?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- transandino
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
AVANTI LIBERTA 1919
Smaras mortus glupa prica skroz...
Dobra ideja da vrate za 100godišnjicu neke retro dresove i da se grb redizajnira.
Dobra ideja da vrate za 100godišnjicu neke retro dresove i da se grb redizajnira.
i iznad grba zvjezdicu za svakih pet titula75000 je napisao/la:Smaras mortus glupa prica skroz...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Moze li zvjezdica za svaka 3 finala kupa?Penaltiky je napisao/la:i iznad grba zvjezdicu za svakih pet titula75000 je napisao/la:Smaras mortus glupa prica skroz...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
srebrenubhpremierliga12 je napisao/la:Moze li zvjezdica za svaka 3 finala kupa?Penaltiky je napisao/la:i iznad grba zvjezdicu za svakih pet titula75000 je napisao/la:Smaras mortus glupa prica skroz...
Treba ovom mortusu zabraniti pisanje po ovoj temi dok god se sluzi provokatorskim slikama na avataru 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nemojte ba tako ni kroz zajebanciju za Todora i izbjeglice. Nije u redu nikako.
Nema toliko mjesta na dresu.bhpremierliga12 je napisao/la:Moze li zvjezdica za svaka 3 finala kupa?Penaltiky je napisao/la:i iznad grba zvjezdicu za svakih pet titula75000 je napisao/la:Smaras mortus glupa prica skroz...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Todorović je u ove dvije utakmice hladno poduplao cijenu i sanse za dobar transfer
Kada samo pomislim kako smo ga mi, forum strucnjaci, pljuvali ranije

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Vratiti:
Tinu Divkovića, Muamera Nezića, Nikolu Mikelinija, Kenana Čejvanovića, Omu, Jahu, Stanišu eto Pršo dolazi.
Ako se pojavi još jedno kvalitetno ime kao potencijalno pojačanje ove sezone bit će prvo.
Y*bem više i propale talente Tuzle i našu djecu koja imaju 2 lijeve.
Tinu Divkovića, Muamera Nezića, Nikolu Mikelinija, Kenana Čejvanovića, Omu, Jahu, Stanišu eto Pršo dolazi.
Ako se pojavi još jedno kvalitetno ime kao potencijalno pojačanje ove sezone bit će prvo.
Y*bem više i propale talente Tuzle i našu djecu koja imaju 2 lijeve.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- ASD
- Kontakt:
Cosic je veoma bitan igrac Veleza i mislim da ce uciniti sve da ga zadrze.transandino je napisao/la:cosic kao junior bio je bolji od kompletnog prvog tima tadasnje slobode .. garantujemASD je napisao/la:Prses je ove sezone poprilicno napredovao, istina da je pogrijesio sa promjenom kluba na polusezoni.Penaltiky je napisao/la:Pršeša ni pod razno.
Ćosić može.
Kakav je Cosic bio kao junior?
Koliko se sjecam, na pocetku sezone je imao amaterski ugovor, ne sjecam se da je dolazilo do produzenja.
izmislio ti ja vec hodzica i hericaPenaltiky je napisao/la:Pršeša ni pod razno.
Ćosić može.

fukare
idealan scenario:
produzit ugovor s Todorovicem, ostaviti ga jos jednu sezonu, valjda tokom iste budu i ove kvale za ovo novo takmicenje ili za EP, nema blage sta kada ide, da poveca sebi cijenu i da ga prodamo za dobre pare!
realnost:
momak vjerovatno ne zeli ostati u Premijer Ligi i zeli ici vani sto prije...
produzit ugovor s Todorovicem, ostaviti ga jos jednu sezonu, valjda tokom iste budu i ove kvale za ovo novo takmicenje ili za EP, nema blage sta kada ide, da poveca sebi cijenu i da ga prodamo za dobre pare!
realnost:
momak vjerovatno ne zeli ostati u Premijer Ligi i zeli ici vani sto prije...
-
- Kontakt:
Idealan scenario:
Todora prodati za 500.000 eura
Muminovica dati Sarajevu a od njih uzeti Andjusica,Herica i Hodzica i to ne na posudbu plus 50.000 KM
Time bi pokrio desnu stranu sa Hodzicem umjesto Todora
Todora prodati za 500.000 eura
Muminovica dati Sarajevu a od njih uzeti Andjusica,Herica i Hodzica i to ne na posudbu plus 50.000 KM
Time bi pokrio desnu stranu sa Hodzicem umjesto Todora
uozbiljite se, ponuda Sarajeva (ako je to istina) je smijesna
prije svega, Hodzic je jedan propalitet i sada bismo mi kao trebali da ga rehabilitujemo, uz to Sloboda vec ima dobro rjesenje na poziciji desnog beka u vidu Terzica, a veliko je pitanje mozel Hodzic funkcionisat na krilu kao Todorovic... Andjusic je dobar i potencijal za unovcit, no ti niko ne garantuje, dok i ovaj Heric kao ima potencijala i mogao bi se unovcit (no i za njega nemas nikakve garancije) samo sto njega nikad nisam gledao, a nije se niti naigrao u Sarajevu
a tih €50.000 neka nabiju sebi u dupe, poenta price: "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani", ergo - sigurne pare!
prije svega, Hodzic je jedan propalitet i sada bismo mi kao trebali da ga rehabilitujemo, uz to Sloboda vec ima dobro rjesenje na poziciji desnog beka u vidu Terzica, a veliko je pitanje mozel Hodzic funkcionisat na krilu kao Todorovic... Andjusic je dobar i potencijal za unovcit, no ti niko ne garantuje, dok i ovaj Heric kao ima potencijala i mogao bi se unovcit (no i za njega nemas nikakve garancije) samo sto njega nikad nisam gledao, a nije se niti naigrao u Sarajevu
a tih €50.000 neka nabiju sebi u dupe, poenta price: "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani", ergo - sigurne pare!
ajmo se kladit da ce za Todorovica stici neka ponuda iz Turske, Belgije, Holandije itd
Ukradel se marka od tog transfera treba zapalit Tušanj.
Nema vise dzabalesku odlazaka, nije njih dzaba nas mili predsjednik potpisao na duzi period, hoce Sarajevo Muminovica i jos im platimo kaze nas mili predsjednik
....od danas Todor duplo skuplji......sve premije osiguranja, penziono, socijalno, od povreda na radu, gripe uplacen zbog zohara.....samo tako nas mili predsjednice......jako zmiju u glavu....

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Cuo sam da se svi ugovori, sadasnji i buduci, usklađuju sa UEFA pravilnikom, kazu neki advokat iz inostranstva to uzeo da završava. Ako je tako, nece nam se desavati gluposti, osim ako opet sta ne zajebemo sami 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Nas bivsi igrac Tare u komi.....
Ozbiljno? Znam da mu je stara završila u prdekani zbog pronevjere. Šta mu je?Pan je napisao/la:Nas bivsi igrac Tare u komi.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.