FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2018, 16:05

Dobre je da Ljuban Crepulja dobija novi ugovor.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jun 2018, 16:07

DBR1987 je napisao/la:Slobodan Benkara ... nije se dog sa Olimpijom oko produzetka ... ja sam sig. Nakon svega da se nebi vratio na kosevo i ne krivim ga ... ima i godina al sam sig da je jos uvijek prejak za ovu ligu
haj sad dovite da ne ode u Zrinjski :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 16:08

Jedan od prioriteta je produženje ugovora sa igračima iz aktuelnog kadra, za koje je Husref Musemić sa svojim saradnicima insistirao na ostanku. Ljuban Crepulja, koji je zimus stigao na Koševo, jedan je od fudbalera na koje računa struka tima sa Koševa i sa njim su započeti pregovori o produženju ugovora, a kako se čini veznjak će do kraja sedmice produžiti ugovor sa Bordom timom. Crepulja je odigrao 11 utakmica za premijerligaša sa Koševa u prethodnoj sezoni, a u svojoj karijeri je nastupao za Segestu, Lokomotivu, Hrv. Dragovoljac, Slaven Belupo, Mechelen i Soligorsk.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 jun 2018, 16:12

adriano_leite je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Zanimljivo je kako uprava zrinjskog pa i njihovi navijaci prihvate i s postovanjem docekaju igrace i zele dovesti igrace Goska,Radnika, Viteza a posebno odbacene Sarajeva i zeljeznicara. Oni ne pricaju o Benki,Stepanovu,Delacu
Zato i osvajaju, a mi smo tu gdje smo, jer su nam pojacanja samo stranci koja su donekle navikana imena, a u praksi su stetocine. Adukor je isto kad je doveden smatran smijesnim/prosjecnim, pa sad se smatra pojacanjem. Mi to odmah u startu diskvalifikujemo i kao da prizeljkujemo da propadne svako koga dovedemo. Nama ni Ronaldinho ne bi bio pojacanje cini mi se.

Puno bolje je dovoditi domace igrace, jer se bar ne bacaju pare kao na ove strance propale. Trebaju se mladji igraci ganjati, igraci iz nase lige, manje platis, a FKS mu vise znaci.
Upravo tako, recimo da smo mi doveli onog Pezera sto igra kod njih to bi plac po forumu bio, a lik kod njih jedan od glavnih igraca, nego mi umisljeni kao nema pojacanja za nas klub u ovoj ligi sto je nebuloza. Ima i te kako, ali najbitniji je taj famozni sistem i pobjednicki mentalitet izgraditi, to kao sto vidimo Zrinjskom uspjeva, upadali su i oni u krize ali nisu odmah letili za smjenama trenera i pljuvanjem svega i svacega u i oko kluba.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 jun 2018, 16:17

Dobar je Crepulja

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 01 jun 2018, 16:20

Hajde Benko molim te, patim za tobom :pray: :plac:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 jun 2018, 16:21

Izvinjavam se sto je van teme, ali ja moram!

Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje
jer isti su dani, godine i sati
u toj frci ti si ona koja gubi
ako ne znas tajnu, ako ne znas stati

Pre nego sto ostarimo
nek poteknu krv i suze
nek sibaju tela nasa i vetrovi i oluje
kada budem ostario
da znam sta je zivot bio....

RIP Ubico..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2018, 16:46

Amca007 je napisao/la:Izvinjavam se sto je van teme, ali ja moram!

Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje
jer isti su dani, godine i sati
u toj frci ti si ona koja gubi
ako ne znas tajnu, ako ne znas stati

Pre nego sto ostarimo
nek poteknu krv i suze
nek sibaju tela nasa i vetrovi i oluje
kada budem ostario
da znam sta je zivot bio....

RIP Ubico..
O cemu je rijec? :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jun 2018, 16:46

Hajde Leone doktire vrati se, samarat cemo Hurtica svaki dan u tvoje ime :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jun 2018, 16:47

Upravo, hajde povucite bar jedan dobar potez i vratite Benku. Bar jednom ispravno postupite!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 16:56

https://sportsport.ba/fudbal/musemic-za ... cno/278583

"Pa, definitivno je da moramo tražiti zamjenu za Sarića. Njemu je istekao ugovor, nije ga produžio i vrlo je izvjesno da neće biti više igrač Sarajeva. Nije isključeno naravno, ni nemoguće da ostane, ali logično je da će pokušati pronaći inozemni angažman. Treba nam tu dakle igrač, trebao bi nam jedan stoper jer Adukora namjeravam koristiti u veznom redu i jedan možda fidbaler prema gore da pojačamo konkurenciju. Otprilike tri ili četiri igrača. S nekima smo razgovarali, i ja imam svoje neke želje, ali prohtjevi igrača s kojima smo razgovarali i koje bismo željeli dovesti jednostavno su pretjerani. Inače, prema kome Sarajevo iskaže interes, taj ima velike finansijske zahtjeve na koje jednostavno ne možemo odgovoriti. Ne znam, možda se ti igrači referiraju na plate kakve su u Sarajevu igrači imali prije tri-četiri godine, pa onda ispostavljaju cifre."

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jun 2018, 17:03

MortemHz je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/musemic-za ... cno/278583

"Pa, definitivno je da moramo tražiti zamjenu za Sarića. Njemu je istekao ugovor, nije ga produžio i vrlo je izvjesno da neće biti više igrač Sarajeva. Nije isključeno naravno, ni nemoguće da ostane, ali logično je da će pokušati pronaći inozemni angažman. Treba nam tu dakle igrač, trebao bi nam jedan stoper jer Adukora namjeravam koristiti u veznom redu i jedan možda fidbaler prema gore da pojačamo konkurenciju. Otprilike tri ili četiri igrača. S nekima smo razgovarali, i ja imam svoje neke želje, ali prohtjevi igrača s kojima smo razgovarali i koje bismo željeli dovesti jednostavno su pretjerani. Inače, prema kome Sarajevo iskaže interes, taj ima velike finansijske zahtjeve na koje jednostavno ne možemo odgovoriti. Ne znam, možda se ti igrači referiraju na plate kakve su u Sarajevu igrači imali prije tri-četiri godine, pa onda ispostavljaju cifre."
Nimalo optimisticno.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 01 jun 2018, 17:04

MortemHz je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/musemic-za ... cno/278583

S ovim je sve receno ... koliko para toliko i muzike ...tj tegoba se nastavlja i slj. sezonu ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

High

Post Postao/la High » 01 jun 2018, 17:05

Ne vraćaj se, Leone!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 17:08

U linku iznad se spominje i to da je generalna politika kluba da ne dovodi igrace iznad 30 godina nego mlađe pa da se na njima moze nesto i zaraditi. Nije receno da nece niko doci od ovih malo starijih ali da ce to pokusati izbjegavati, vjerovatno 1 maximalno ako se bas dokaze kvalitetom, neko kao Benko naprimjer. Jos bi dodao da Husref cijeni Adukora veoma puno i kaze da bi trebao biti primjer citavoj ligi, da covjek samo radi i da nikada nije progovorio ni za sta iako mu je Husref promijenio pozicija i pozicija, od sljedece sezone ga namjerava koristiti samo u veznom redu sto je odlicno po meni. Dovedemo stopera + imamo Mujakića i Šofranca, Adukor u vezi moze ponuditi mnogo vise nego na stoperu i to je ispravan potez.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2018, 17:12

Mnogo dobar interviju s Husrefom . kakav ljudi Benko 35 godina

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2018, 17:15

Kaze "zaraditi" ali prije toga "praksa je da ne potpisujemo dugogodišnje ugovore osim sa igračima koj se pokažu provjerenima."

ako igrac pokaze on nece ostati u Sarajevo ide onda free. :clap: jedva cekam da ovaj lik ode iz Sarajeva. realno svako ko moze nek ide u bilo koji klub. bruka da je on trener. 20 godina radi ko trener ima 2 titule legenda

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 17:18

Zukanovic je napisao/la:Kaze "zaraditi" ali prije toga "praksa je da ne potpisujemo dugogodišnje ugovore osim sa igračima koj se pokažu provjerenima."

ako igrac pokaze on nece ostati u Sarajevo ide onda free. :clap: jedva cekam da ovaj lik ode iz Sarajeva. realno svako ko moze nek ide u bilo koji klub. bruka da je on trener. 20 godina radi ko trener ima 2 titule legenda
Jesi sletio u Sarajevo?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jun 2018, 17:22

Hahahaha, ista priča. Igrači skupi, sve po starom.. Stojčev Sarajevu skup a nije skup tamo nekom Siminom Hanu. Ona kur.va na pressu kaze imamo para da dovedemo zvucna pojacanja, ovaj sad u kontru. Husref a i ostali zive u vremenu od prije 20godina kad se igralo za par stoja, pa im sad skupi igraci koji hoce par milja. O majku vam yebem bezobraznu svima u klubu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2018, 17:28

Ja ne znam koliko vremana i situacija treba proci da navijaci FK Sarajeva skontaju da Tan ulaze na kapaljku a i to jako dobro kontrolise sta i kako se trosi.
Medjutim kod nas i danas ptevladava da Tan ulaze ogromnu lovu a nasi kradu . to je isto sto ljudi vjeruju da je istinita prica zlatne kasike , e tako je i ovo supljak da Tan ulaze milione .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, Bing [Bot], boki86, plisek i 24 gosta.