Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Osttribine
-
Kontakt:
Postao/la Osttribine » 01 jun 2018, 16:14
Skver je napisao/la:Osttribine je napisao/la:A sto se gadjate nekakvim milionima za igraca iz PLBiH, jednom je to proslo sa Cimirotom uz xy nekih uslova (kup, titula, evropa, reprezentacija) tesko ce se to ponoviti nazalost. Vidim i za onog golmana se lupaju neke cifre, a najbolji golman lige im otisao u Zrinjski besplatno zbog neuplacenih 200-tinjak km doprinosa ili cega vec.
Zavrsena stvar, Muminovic je novi golman Sarajeva, kupio ga Celik i salje na posudbu u Sarajevo....
Tuzlanski humor

zaboravio si samo jos ono svoje dodati krivi svemirci, skutori, balije i sta sve ne.
-
Skver
-
Kontakt:
Osttribine je napisao/la:
Tuzlanski humor

zaboravio si samo jos ono svoje dodati krivi svemirci, skutori, balije i sta sve ne.
Ne jazebajem se.....dolazi u shopping.
🔴⚫️
-
Goosman
-
Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Poslije Memije definitivno najbolji d.bek kojeg pamti dunjaluk. Posto je Memija zavrsio u Juventusu (kao top young Bosnian player), Todora vidim u Laciju. Ni milimetra od miliJon.
Da smo sacekali proljece,uzeli bi duplo vise.
💩💩
-
miky_hz
-
Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nego insajderi dje ce ovaj Aleksic, kaze ostaje u PL.
Kod koga slijece ? Jako pristojan igrac.
Potpisao na dvije godine za Radnik
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
penke
-
Kontakt:
Datum pocetka lige ove sezone ?
Izvlacenje parova za novu sezonu jel zna itko kad je ?
Samo jedno ime
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
penke je napisao/la:Datum pocetka lige ove sezone ?
Nije jos odluceno ali pretpostavljam da ce biti nesto slicno kao i u FBiH? mozda mjesec prije jer je prvo kolo u BiH ove sezone bilo 30.07
Nova sezona u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH počinje 11./12. augusta, odlučio je Izvršni odbor NSFBiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
penke
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:penke je napisao/la:Datum pocetka lige ove sezone ?
Nije jos odluceno ali pretpostavljam da ce biti nesto slicno kao i u FBiH? mozda mjesec prije jer je prvo kolo u BiH ove sezone bilo 30.07
Nova sezona u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH počinje 11./12. augusta, odlučio je Izvršni odbor NSFBiH.
Moguce 28/29.7 da pocme onda..
Samo jedno ime
-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 01 jun 2018, 20:59
Ja koliko sam skonto al opet nisam siguran sezona pocine 21.jula a za izvlacenje ne znam
-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 01 jun 2018, 21:16
Skver je napisao/la:Osttribine je napisao/la:A sto se gadjate nekakvim milionima za igraca iz PLBiH, jednom je to proslo sa Cimirotom uz xy nekih uslova (kup, titula, evropa, reprezentacija) tesko ce se to ponoviti nazalost. Vidim i za onog golmana se lupaju neke cifre, a najbolji golman lige im otisao u Zrinjski besplatno zbog neuplacenih 200-tinjak km doprinosa ili cega vec.
Zavrsena stvar, Muminovic je novi golman Sarajeva, kupio ga Celik i salje na posudbu u Sarajevo....
I ja sam cuo kupile ga mutevelije i salju ga na posudbu pitarima, a Anđusic ostaje kod njih na posudbi.
Kupili su i krpica i poslali manejakima, vjerovatno u kontra smjeru ide zeko ako ostane adzem metropola na klupi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
KrajisnikBosnjak
-
Kontakt:
Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jun 2018, 02:43
Je l' Moja TV opet prenosi Premijer ligu? Opet će nas dovesti u situaciju da preko 60% države [teritorijalno] ne može gledati najbolje utakmice?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
hlive
-
Kontakt:
penke je napisao/la:Datum pocetka lige ove sezone ?
21./22.7.
Moguce da bude i trokruzni sustav. Znat ce se iza 20.6.
It's better when it's live
-
miky_hz
-
Kontakt:
Naime, za 19. juni zakazana je sednica Izvršnog odbora “krovnog” Saveza koji je iznad svih komisija, a ukoliko Fudbalski klub Borac na ''fudbalsku vladu'' pošalje zahtjev za zaštitu zakonitosti realni su izgledi da se odluka drugostepenog organa preinači, naravno da Borac uspije da pravno dokaže sve otežavajuće okolnosti koje su nastale u procesu licenciranja.
Prema izvorima iz Fudbalskog saveza BiH jasno je da za Borac postoje minimalni izgledi da se sve okrene, što je na konferenciji za novinare prije dva dana potvrdio i potpredsjednik kluba Vico Zeljković. U cijeloj ovoj priči trebalo bi da se pitaju i petorica članova Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske: Mile Kovačević (Gradiška), Dragan Kulina (Istočno Sarajevo), Ranko Vučković (Prijedor), Zlatko Spasojević (Doboj) i Milorad Sofrenić (Bijeljina) koji imaju “zaštitni mehanizam” da stave veto na odluku Drugostepene komisije za licenciranje, kao što je to bilo nedavno pri izboru selektora, kada je FSRS blokirao izbor Mehe Kodre za nasljednika Mehmeda Baždarevića na klupi “Zmajeva”.
Takođe, Borcu ide u prilog i činjenica što je na posljednjoj sednici “fudbalske vlade” BiH u Zenici u prošli ponedeljak izveštaj Takmičarske komisije vraćen na doradu što znači da konačne tabele i verifikacija prvenstva nisu obavljeni niti su proslijeđeni u UEFA-u. To automatski ostavlja mogućnost da se komisijske odluke preinače i da se poštuje takmičarski učinak po kojem Borac ostaje premijerligaš.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2018, 14:09
miky_hz je napisao/la: Naime, za 19. juni zakazana je sednica Izvršnog odbora “krovnog” Saveza koji je iznad svih komisija, a ukoliko Fudbalski klub Borac na ''fudbalsku vladu'' pošalje zahtjev za zaštitu zakonitosti realni su izgledi da se odluka drugostepenog organa preinači, naravno da Borac uspije da pravno dokaže sve otežavajuće okolnosti koje su nastale u procesu licenciranja.
Prema izvorima iz Fudbalskog saveza BiH jasno je da za Borac postoje minimalni izgledi da se sve okrene, što je na konferenciji za novinare prije dva dana potvrdio i potpredsjednik kluba Vico Zeljković. U cijeloj ovoj priči trebalo bi da se pitaju i petorica članova Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske: Mile Kovačević (Gradiška), Dragan Kulina (Istočno Sarajevo), Ranko Vučković (Prijedor), Zlatko Spasojević (Doboj) i Milorad Sofrenić (Bijeljina) koji imaju “zaštitni mehanizam” da stave veto na odluku Drugostepene komisije za licenciranje, kao što je to bilo nedavno pri izboru selektora, kada je FSRS blokirao izbor Mehe Kodre za nasljednika Mehmeda Baždarevića na klupi “Zmajeva”.
Takođe, Borcu ide u prilog i činjenica što je na posljednjoj sednici “fudbalske vlade” BiH u Zenici u prošli ponedeljak izveštaj Takmičarske komisije vraćen na doradu što znači da konačne tabele i verifikacija prvenstva nisu obavljeni niti su proslijeđeni u UEFA-u. To automatski ostavlja mogućnost da se komisijske odluke preinače i da se poštuje takmičarski učinak po kojem Borac ostaje premijerligaš.

Bosna i Hercegovina. Zemlja gdje se moras odluciti jesil jedna od 3 strane, ako jesi biti ce trofeja i poguranaca.
-
FoSte95
-
Kontakt:
ništa se još ne zna, ugovor sa BH Telecomom je bio jednogodišnji ja mislim tako da je i on istekao, pa vidjećemo šta će biti sa prenosa. Ja se nadam da će dati Areni Sport našu ligu ali vidjećemo.......
-
nickiZe88
-
Kontakt:
Kakve sve gluposti covjek nece procitati u medijima samo da bi bilo klikova. Odluka je konacna i nema se sta vise pricati.
-
Penaltiky
-
Kontakt:
nickiZe88 je napisao/la:Kakve sve gluposti covjek nece procitati u medijima samo da bi bilo klikova. Odluka je konacna i nema se sta vise pricati.
Bookmark ću stavit na ovaj post za svaki slučaj.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Zenzo
-
Kontakt:
FoSte95 je napisao/la:ništa se još ne zna, ugovor sa BH Telecomom je bio jednogodišnji ja mislim tako da je i on istekao, pa vidjećemo šta će biti sa prenosa. Ja se nadam da će dati Areni Sport našu ligu ali vidjećemo.......
Ja mislim da je do 2019. ugovor sa BHT.
- Zeljeznicar -
-
nickiZe88
-
Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:nickiZe88 je napisao/la:Kakve sve gluposti covjek nece procitati u medijima samo da bi bilo klikova. Odluka je konacna i nema se sta vise pricati.
Bookmark ću stavit na ovaj post za svaki slučaj.
Slobodno, cuj sportdc
Uozbiljite se ljudi...
-
FoSte95
-
Kontakt:
Zvijezda 09 lovi Rustemovića o.O
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.