FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 01 jun 2018, 17:30

Neki fakat nece da citaju kako treba. Fino kaže da igrači traže ogromne pare, a ako nisu za te pare zašto bi im se davale? Joj pojedinim da se da da upravljaju klubom za mjesec bi uspjeli što nikad niko nije. I kako se samo tumace izjave kako svakom odgovara..

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2018, 17:33

@ Morte
Jesam hvala Bogu

ja tvrdim da se ima para. ali nece pic..... sto ga ne pita koliko on ima platu. ne radi on za 500 KM sto voli Sarajevo.

Hadzic se dobro bori i hoce dobre igraca. Musemic hoce svoje igrace, treci hoce svoje i tako dalje.i na kraju ne moze dobro za nas biti.

normalno ako igrac "dobar" da trazi i pare. jest bolje dati jednom dobrom 12.000 KM ili 2 koji ne igraju po 6000? ili kupiti 10 igraca i moliti Boga da bude 2 dobro ko svaki godine?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jun 2018, 17:34

Sabinho je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Izvinjavam se sto je van teme, ali ja moram!

Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje
jer isti su dani, godine i sati
u toj frci ti si ona koja gubi
ako ne znas tajnu, ako ne znas stati

Pre nego sto ostarimo
nek poteknu krv i suze
nek sibaju tela nasa i vetrovi i oluje
kada budem ostario
da znam sta je zivot bio....

RIP Ubico..
O cemu je rijec? :eh:
Sinan Sakić jbg ga ti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2018, 17:35

sarajevo46 je napisao/la:Neki fakat nece da citaju kako treba. Fino kaže da igrači traže ogromne pare, a ako nisu za te pare zašto bi im se davale? Joj pojedinim da se da da upravljaju klubom za mjesec bi uspjeli što nikad niko nije. I kako se samo tumace izjave kako svakom odgovara..
Bravo !!! judi okrenu pricu kako njima odgovara. Fino je relao i za mlade da trebaju ovdje ostati i dokazati se pa onda ici za lovom . dobar primjer i za Tudora kad ga Hajduk nije htio prodati na prvu pa poslije juve dao koliko je hajduk i trazio. Ljudima smeta sto je iskren , covjek kaze nema para ,jel Husref kriv sto vecinski vlasnik ne ulaze u tim ??

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 17:36

bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam koliko vremana i situacija treba proci da navijaci FK Sarajeva skontaju da Tan ulaze na kapaljku a i to jako dobro kontrolise sta i kako se trosi.
Medjutim kod nas i danas ptevladava da Tan ulaze ogromnu lovu a nasi kradu . to je isto sto ljudi vjeruju da je istinita prica zlatne kasike , e tako je i ovo supljak da Tan ulaze milione .
Joj ne izmisljaj vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 17:38

Srbijanski veznjak Miloš Stojčev, prije nekoliko dana najavljen je kao prvo pojačanje Sloge ukoliko klub uđe u Premijer ligu BiH.

Iako je i sam Azmir Husić potvrdio da Stojčev dolazi uđe li Sloga u Premijer ligu, ipak, saznajemo kako se Stojčev predomislio te je sve dalje od redova ovog potencijalnog premijerligaša.

Stojčev je završio svoju avanturu u Grčkoj te je prijevremeno raskinuo ugovor sa Atromitosom. Ranije je izjavljivao da bi se rado vratio u Sarajevo te da se tu osjeća kao kod kuće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2018, 17:40

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam koliko vremana i situacija treba proci da navijaci FK Sarajeva skontaju da Tan ulaze na kapaljku a i to jako dobro kontrolise sta i kako se trosi.
Medjutim kod nas i danas ptevladava da Tan ulaze ogromnu lovu a nasi kradu . to je isto sto ljudi vjeruju da je istinita prica zlatne kasike , e tako je i ovo supljak da Tan ulaze milione .
Joj ne izmisljaj vise
Ako ulaze i zeli nesto onda ode u Tuzlu izvalis 400 000 za Todorovica i Muminovca i takvi par igraca kupis uzmes titulu pa prodas za milion. Mamic kupi Mandzukica za milion pa ga talne za 10 . mi ne mozemo platit 50 000 obestecenje

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jun 2018, 17:47

sarajevo46 je napisao/la:Neki fakat nece da citaju kako treba. Fino kaže da igrači traže ogromne pare, a ako nisu za te pare zašto bi im se davale? Joj pojedinim da se da da upravljaju klubom za mjesec bi uspjeli što nikad niko nije. I kako se samo tumace izjave kako svakom odgovara..
Kralju, evo već godinama govore "skupi igrači", "nema kvalitetnog igrača", "neće niko u ovu ligu" i tako dalje, i tako pravdaju dovođenje menadžerskih igrača i igrača gdje se svi utale.
Eno, u zimskom prelaznom roku se spominjao Stojčev i bio nam je skup. Sada Stojčev sve dogovorio sa Simin Hanom.

Igračima se nudi kikiriki, par milja im je skupo dat za igrača dok oni primaju sigurno slične pare a skupo im je dat te pare za igrača.
Opet ću se vratiti unazad, kad smo se raspitivali za Ordagića, nudila mu se manja plata nego što je imo u Slobodi. Samo primjer.

Shvatam ja da igrači tipa Hodžić i njemu slični ne zaslužuju ni dvije stoje obzirom na igru i motivaciju al yebem ga ja, moraš pratiti vrijeme i promjene u istom i raditi na način da SVE IZGOVORE KONAČNO VEĆ JEDNOM OSTAVIŠ SA STRANE, i da se krene ozbiljno radit da se ovom klubu vrate ambicije kakve je imao i kakve treba imati - TROFEJI! Bez izgovora, bez kukanja i opravdanja, dosta je tog bilo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jun 2018, 17:52

Skupi nam igraci a nije nam skup Husref 10 milja mjesecno sa taktikom sta je tu je , i Boze moj jel
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jun 2018, 17:59

Što se ide na Muminovića koji ima ugovor još 4 godine pored živog i slobodnog Vele??? sa i eu i našim pasošem :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jun 2018, 18:04

DenchiNL je napisao/la:Što se ide na Muminovića koji ima ugovor još 4 godine pored živog i slobodnog Vele??? sa i eu i našim pasošem :think:
Zato sto mu je menadjer Denim rahmanovic inace dobar guzni haver sa Sabrinom i Husrefom
A meni iskreno i jest bolji ovaj Muminovic od Velica

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jun 2018, 18:11

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Što se ide na Muminovića koji ima ugovor još 4 godine pored živog i slobodnog Vele??? sa i eu i našim pasošem :think:
Zato sto mu je menadjer Denim rahmanovic inace dobar guzni haver sa Sabrinom i Husrefom
A meni iskreno i jest bolji ovaj Muminovic od Velica
pogledaj ovaj video i reci mi da treba Velu ostavit u istoj ligi s nama, da ga pokupi il Zrinjski il kone pa se sretnemo vako nekad :facepalm: :damn:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jun 2018, 18:21

pogledaj ovaj video i reci mi da treba Velu ostavit u istoj ligi s nama, da ga pokupi il Zrinjski il kone pa se sretnemo vako nekad :facepalm: :damn:
[/quote]

Ma brate davno sam presto gledat ove igrace sto nam preko youtub nude, sve i jedan na videu mogo bi u Barci igrat

High

Post Postao/la High » 01 jun 2018, 18:21

Inijesta je napisao/la: Ma brate davno sam presto gledat ove igrace sto nam preko youtub nude, sve i jedan na videu mogo bi u Barci igrat
:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 jun 2018, 18:56

Jel samo se meni cini ili je Husref puko bas?
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2018, 19:32

High je napisao/la:
Inijesta je napisao/la: Ma brate davno sam presto gledat ove igrace sto nam preko youtub nude, sve i jedan na videu mogo bi u Barci igrat
:lol:
Fakat :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2018, 19:34

ThrillerHz je napisao/la:Jel samo se meni cini ili je Husref puko bas?
Ja sam u utorak hodao iza njega jedno 150m (poklopio nam se pravac), i ovako naidjemo na Dupovca i Dzenu, jedu cevape malo prije Sebilja. Hus im samo mahnuo i prodje. :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 jun 2018, 20:05

Ma Seki je imao skoro zavrsen transfer i prije Radnika u neku Arapsku zemlju (zaboravio sam gdje) al sHebo nesto :D Sad se nada da ce se ispaliti i uzeti kesa sta :D
Ma Usref lagano gubi konce, Bgm citam ovaj intervju, nepovezano do Boga prica lik. Kad smo kod Dupovca, cudi me da se ne dovodi u kontekst povratka :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 jun 2018, 20:20

Sabinho je napisao/la:
Ja sam u utorak hodao iza njega jedno 150m (poklopio nam se pravac), i ovako naidjemo na Dupovca i Dzenu, jedu cevape malo prije Sebilja. Hus im samo mahnuo i prodje. :rol:
Mozda je postio pa nije htio da gleda cevape :lol:

Sabrina prica ima para, husref kaze nema para... neko od njih dvoje laze
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2018, 20:21

FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mozda je postio pa nije htio da gleda cevape :lol:

Sabrina prica ima para, husref kaze nema para... neko od njih dvoje laze
Imao je neke fascikle, marljivo se priprema materijal za narednu sezonu. :beba: :rol:
Dzeno u Cimijevom dresu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, broj6, Fudo, Google Adsense [Bot], Grk1234, James1987, Jet2Holiday, Laganini1986, NazorUso, Proximic, sakahuligana, sassari, sekac, trunks1946, umrobihzbogtebe1946, Zigazaga i 155 gostiju.