FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2018, 20:02

Sariel1987 je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Nama ako se ponovi ovako losa sezona mi ispadamo, ako je vama to svejedno i treba sutit onda ok ja sutim. Ako vam je ok da covjek da neopozivu ostavku prije 6 mjeseci i nastavi obnasat funkciju bez ikakvih problema, da skupstina se ne odrzi 2 godine onda super. Ja kazem trebamo postavljat pitanja kaze onaj samo im jos mi trebamo sa svojim pitanjima imaju oni posla oko licence.

Ocigledno je da je onda do mene, ja to nesto pogresno vidim.
Brate mili. Vidis ti isto sto i mi svi. Al nije ovde mjesto za poduzimanjem bilo cega.treba stisnut pa javno polrenut stvari.e toga nema.
Nema ni volje u gradu.ne interesuje nikog.ili izuzetno mali procenat judi interesuje.para nema.
Nema para nema ni promjena.plus nedostatak volje.dobijes to sto imamo.
Evo Uprava napolje!!ala su se sjebali :lol: :roll:
E,vidis upravo na tu kartu oni i igraju.....DA LJUDI IZGUBE VOLJU.....da kao prije Husica ljudima kad spomenes Slobodu ljudi momentalno mucninu dobiju...o Slobodi se realno skroz malo pricalo....kao,ma pisaj ih.... tambura ih svako selo,nikad nista ti nece napraviti....onda je dosao taj famozni Husic i zatalasao zabokrecinu.... ljudi su vidjeli da moze bolje.... uhljupima koji su se ukopitili na Kraju to naravno nije odgovaralo....tako su i KK ugasili....ne dok je Sloboda bila sampion....nego malo po malo...hinjski....kuckaj, kradi,dovodi smijurije od igraca,budi neki prosjek, ogadi ljudima i onda lagano gasi jer se ljudima vise smucilo gledati patnju...a oni klepili milione,ugasi to,nema suda,nema procesa i pojeo vuk magarca....sad cemo mi vama oformiti novu jaku Slobodu jer je onu pritiskao milionski dug "onih tamo sto pokradose",igrat cemo ABA,bit prvaci,grmit ce Mejdan ....al u r c i n a ,jaro....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 01 jun 2018, 20:28

Brte znamo se. Nikakav okk ofk ne dolazi u obzir.
Nedaj boze najcrnjeg scenarija ko u kosarci instant bi presto skroz pratit fudbal i okacio sal o klin. Ni na tv.u .
Samo Sloboda.
Naravno jasno ko dan i treba da odgovara ko god je kriv.mislim koliko nelogicnosti ima u postavljamju nekih likova i znas da su svojim djelima i neradom kostali kluba i opet ih postavis.nevjerovatno.
I treba da postoji odgovornost za ucinjeno ili neucinjeno.
Trubimo to ovde mjesecima evo godinama.
Al nema drustvene odgovornosti volje para i brojeva.nazalost.i muda.
I ove price podjele carsija/seljaci.pa koliko je to jadno i besmisleno. A komsije radne kolege drugovi familija.tuzno i zalosno .a kuhamo
Nazaloat takva sredina da nas nije trebalo bi nas izmislit.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 jun 2018, 20:30

Sariel1987 je napisao/la:Onoga trenutka kad potpisu za Sa klubove za mene je kraj price bilo koji igrac da je u pitanju.
I to nema veze za infantilnim pricama o mrznji izmedju gradova.Unutarnjim sukobima neslaganjem sa upravom gradom, nego cisto navijacki.
Znaci nema oprqvdanja nit me interesuje razlog za takvu odluku.Bio je Suljo kiler bogotac.Sad je ****.tacka
Pizda je Krpa posta kada je izradio dogovor i ugovore tražeći rupe u zakonu. I jos nas zavalio da platimo AIK-u a odigrao pola sezone. Takvim povratak na Tušanj nikada :salut:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 01 jun 2018, 20:33

Prije par dana ga vidim u omegi.normala.ccc
Izdrzi Tare i brz oporavak!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2018, 20:36

Sariel1987 je napisao/la:Prije par dana ga vidim u omegi.normala.ccc
Ma prepao se Krpa pravo... danas ga vidim na Stupinama...šeta, smije se,zezancija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 jun 2018, 20:40

Jao što morete srat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 01 jun 2018, 20:48

staragarda je napisao/la:
Ma prepao se Krpa pravo... danas ga vidim na Stupinama...šeta, smije se,zezancija
Nije krpa.ba.
Tareta

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 jun 2018, 20:51

Sariel1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Nije krpa.ba.
Tareta
Garda ko garda sporokontajuci :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 jun 2018, 20:52

Izdrzi Tare :(
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 jun 2018, 21:20

Covjece. . :shock:

Kakav bolan mozdani. Pa mlad si ti za toga

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 01 jun 2018, 21:24

Staragarda, ti da imas imalo obraza, promijenio bi nick i ispalio na SSH pdf. Ali nemas. Kao ni mozga, jbg.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2018, 21:28

znal neko kakva je situacija s Haretom, Senco je nagovjestio da ce razgovarat ako bude zdrav itd

mada se pisalo da je on potpisao dvogodisnji ugovor, al kod nas se uvijek kaze jedno, a ispostavi se nesto drugo

mozda je dogovorio na dvije godine, al se predaje jedan po jedan ugovor, cini mi se da sam citao da je to taj modus operandi :mrgreen:

PS i Husic je navodno potpisao na dvije godine, a sada se pise da ce razgovarat i s njim i da ga zele ostavit

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 jun 2018, 21:47

Ne znam cemu negativa....dobili smo licencu, sto rece Petrovic, velika stvar sta nam se sve namjestalo mogao bi se film snimiti....nravano najbolja varijanta da dodje neki Abramovic napravi stadion, kupi cijeli tim.....al iskreno yebes vise i to, dosta mi vise Kostica, Fatica, Zeceva, Krpica, Dzidica.....i ostalih hostaplera, zelim da gledam da mi klub polako napreduje, da ocistimo polako **** sto su nam ostavili i da gledam momke poput Todorovica, koji svojom borbom i zalaganjem donose bolje sutra Slobodi i tako jos momaka koji sanjaju da jednog dana obuku dres Slobode i kad budu ulazili prvi put u prvi tim da im pomognemo, iskreno umoran sam od ovih polovnjaka i gubitnika koje su nam dovodili....klub polako staje na noge, vec vidimo rezultate, yebes instant timove, imali smo priliku gledati takav jedan pa qrac osvojise na kraju,,,,,,svaka cast klubu na promjeni politike u vezi igraca,,,,,samo naprijed.
🔴⚫️

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 jun 2018, 21:53

MakabiTuzla je napisao/la:Cuo sam da se svi ugovori, sadasnji i buduci, usklađuju sa UEFA pravilnikom, kazu neki advokat iz inostranstva to uzeo da završava. Ako je tako, nece nam se desavati gluposti, osim ako opet sta ne zajebemo sami ;)
Ovo ako je istina, za svaku je pohvalu. Nema više zajebavanja kluba. Samo redovno isplaćivati sve i nema šanse da te neko za nešto tuži i traži nešto.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 jun 2018, 21:56

Aerials je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Cuo sam da se svi ugovori, sadasnji i buduci, usklađuju sa UEFA pravilnikom, kazu neki advokat iz inostranstva to uzeo da završava. Ako je tako, nece nam se desavati gluposti, osim ako opet sta ne zajebemo sami ;)
Ovo ako je istina, za svaku je pohvalu. Nema više zajebavanja kluba. Samo redovno isplaćivati sve i nema šanse da te neko za nešto tuži i traži nešto.
plot twist, husara zavrsio faks u Gunji preko vikenda
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 jun 2018, 22:02

Bice zanimljivo pratiti koga ce dovesti. Sto se tiče prodaje Todora, Muminovica i Smajica samo vani i traziti procente od narednog transfera. U PL prodaja igrača NE.
Treba pokusati dovesti mlađe igrače sa područja kantona ima tu potencijala puno. Ispustili smo Poturalica i Mulahusejnovica prošle godine posebno steta za ovog drugog.
Ekipa mora biti spoj iskusnih igrača provjerena imena i mladih iz OP i područje kantona. Treba raditi na tome da se poprave odnosi sa klubovima iz gradova koji gravitiraju Tuzli.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 01 jun 2018, 22:12

Tuzlak04 je napisao/la:Covjece. . :shock:

Kakav bolan mozdani. Pa mlad si ti za toga
Genetika nazalost :(
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 01 jun 2018, 22:20

Jedan je Tarik Okanovic!!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2018, 22:21

joksimovicu legendo, sta mislis o ideji UO da forsiramo tuzlansku djecu

u kakvoj formi je Borgi, sta kaze Basler, mozel kao rezerva Peri :hmmmmm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2018, 22:37

staragarda je napisao/la: E,vidis upravo na tu kartu oni i igraju.....DA LJUDI IZGUBE VOLJU.....da kao prije Husica ljudima kad spomenes Slobodu ljudi momentalno mucninu dobiju...o Slobodi se realno skroz malo pricalo....kao,ma pisaj ih.... tambura ih svako selo,nikad nista ti nece napraviti....onda je dosao taj famozni Husic i zatalasao zabokrecinu.... ljudi su vidjeli da moze bolje.... uhljupima koji su se ukopitili na Kraju to naravno nije odgovaralo....tako su i KK ugasili....ne dok je Sloboda bila sampion....nego malo po malo...hinjski....kuckaj, kradi,dovodi smijurije od igraca,budi neki prosjek, ogadi ljudima i onda lagano gasi jer se ljudima vise smucilo gledati patnju...a oni klepili milione,ugasi to,nema suda,nema procesa i pojeo vuk magarca....sad cemo mi vama oformiti novu jaku Slobodu jer je onu pritiskao milionski dug "onih tamo sto pokradose",igrat cemo ABA,bit prvaci,grmit ce Mejdan ....al u r c i n a ,jaro....
Sta je rezultat vladavine Husica? Odlicni rezultati, dobra igra, 0 trofeja i novi dugovi. Ne kazem da ovi idu ispravnim putem ali nije isao ni on putem ozdravljenja kluba jer nije zelio da preuzme u svoje ruke upravljacka prava, a pisao je pozajmice. Nezdrav nacin vodjenja kluba ako vec nije zelio biti sponzor, a mogao je. Uglavnom glup nacin vodjenja kluba kao sto je Sloboda i koja ima neko ime, svako ko dodje ostavi svoju pozajmicu koju ne smije aktivirati. To je najlakse, krkati pare dok vidis da nije dobro jer nigdje ne vodi.

U SH to tako moze, daje pare, ako se klub ugasi krenuti ce iz zadnje lige. Nikom nista, nece niko biti ljut. U Slobodi da je ostao jos dvije godine samo bi uduplao pozajmice. Tako odvratio sve investitore od Slobode, valjda je svakom sada jasno da mi i da promjenimo statut niko normalan u drzavi, a i van nje nece prici Slobodi bas zbog njegova 3 miliona koja ce aktivirati. Znaci u startu nam zatvorio vrata.
Sutra da mi kazemo ne ide ovako, mijenjamo statut i dovodimo investitora on se moze samo keslat iz Siminog Hana jer sigurno nikog nece zanimati dionice u klubu kojem su se natovarili na ledja Husic, Davud i drustvo.
Sta imamo? Imamo covjeka koji je upisao 3 miliona, a nece da vodi klub vec hoce da vodi drugi klub. Znaci jednom daje pare, pravi ekipu, a drugi (Sloboda) zbog njega vjerovatno vise nikada nece moci uraditi stvar kao Sarajevo, Rijeka, Osijek, Celik jer bi on aktivirao automatski pozajmice.
On nece, neda drugima.

Ako ova uprava ne mogne da dovede klub na zdrave noge normalno druga opcija je gasenje jer bi znacilo da sa ovim dugovima i repovima ne mozemo biti zdrav klub. Sta treba da ovaj krka pare u SH 10 godina, a da mi igramo Federalnu i kantonalnu jer dodjemo njemu i slicnima pare.

Na kraju ce svi da se ujedaju za dupe ako otjeramo Mujkanovica, to bi znacilo da smo potrosili i mozda zadnjeg covjeka koji bi vodio Slobodu i za to bi bili krivi samo navijaci i niko drugi jer nisu znali biti masa. Da je Mujkanovicu dolazilo na utakmice 5000 ljudi od starta pa do danas druga bi prica bila. Ovako ga ljudi pljuju u nadi da ce Azmir doci nazad, a on se samo pocese za jaja. Imamo opciju ko hoce da vodi ili restart.
Navijaci Slobode su izgubili volju cim nije bio Azmir. Mi jednostavno ne znamo podrzati klub niti smo bili spremni dati nekom drugom sansu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.