FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

oldtown1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la oldtown1990 » 01 jun 2018, 20:24

Joj sto ne mogu vise ove Husrefove price i izvlakusa, ne zanimaju nas ni losi tereni ni povrede ni pripreme ni igraci koji traze previse para... samo zelimo titule sta tu nije jasno???????

A i ovi kvazi novinari kao ispricali se s njim o svemu bla bla, zasto mu nisu postavili konkretno pitanje ''U slucaju da Sarajevo u narednoj sezoni ne uspije osvojiti titulu ili kup jeste li spremni preuzeti odgovornost i napustiti klub?''
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 01 jun 2018, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 jun 2018, 20:25

Ako iko odvede ovaj klub u tabut, to ce biti vojnici nasi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 01 jun 2018, 20:29

Usref zvani deset milja, a brat bratu ne vrijedi ni dvije, braco bi bolju taktiku pripremio ali jbg sta je tu je.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 jun 2018, 20:31

Sredit će to Hus za slijedeću sezonu, da budemo konkurentni za to treće mjesto :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2018, 20:31

Kup je naš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2018, 20:35

Ako ne bude penala

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 jun 2018, 20:42

oldtown1990 je napisao/la:Joj sto ne mogu vise ove Husrefove price i izvlakusa, ne zanimaju nas ni losi tereni ni povrede ni pripreme ni igraci koji traze previse para... samo zelimo titule sta tu nije jasno???????

A i ovi kvazi novinari kao ispricali se s njim o svemu bla bla, zasto mu nisu postavili konkretno pitanje ''U slucaju da Sarajevo u narednoj sezoni ne uspije osvojiti titulu ili kup jeste li spremni preuzeti odgovornost i napustiti klub?''
E ovo. Svi klubovi u ligi imaju iste uslove, svi smo u ovoj crnoj rupi od lige. Dosta je vise izvlakusa za njihovu nesposobnost, mentalni kapacitet pojedinih igraca...

Ako husref moze imat 10 milja platu jel problem dat dobrom igracu 10 milja eura. Ne moraju dovest tri cetri takva al bolje dovest jednog takvog nego tri koja su rang bekica mrtvog.

Imam osjecaj da hadzic i musemic vec imaju probleme. Husref je ocito taj koji dovodi i pregovara sa igracima. A hadzic, on ce ubrzo shvatit da se zayebo i da je doveden samo da se moze svalit na njega krivica ukoliko ne bi bilo titule naredne sezone.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2018, 20:45

Statistika govori da bi Sarajevo bilo prvak da se gleda učinak otkako sam ja preuzeo ekipu, dakle bez tih prvih pet kola.
:kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 jun 2018, 20:51

Uredit ce nas roki, nece njemu niko govorit koliko ce Sarica forsirati i pripremati drugom klubu :D
Brate, novinari koji postavljaju ''skakljiva pitanja'' nazalost izgube svaki pristup klubu, treneru igracu... Kod nas se pitanja unaprijed znaju i unaprijed ti se ''zaprijeti'' sta ne smijes pitati. Ja sam imao dobru saradnju s klubom, sve dok jednom glavutanu nisam postavio pitanje ''Ko je odgovoran zbog neproduzenja ugovora sa Duljevicem'', tu sam dobio mandal :D Sva sreca izvuko sam se iz ralji tog posla, koji je sve osim castan... Moras biti ili ''poslusan'' ili si nezaposlen, trecega nema.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2018, 21:03

Zato ja vise ne idem preko kluba. :lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jun 2018, 21:23

"Treba nam tu dakle igrač (zamjena za Sarića), trebao bi nam jedan stoper jer Adukora namjeravam koristiti u veznom redu i jedan možda fudbaler prema gore da pojačamo konkurenciju. Otprilike tri ili četiri igrača."
Tražit će se znači zamjena za Sarića. Sa Crepuljom je zadovoljan i s njim će se vjerovatno saradnja nastaviti, planira Adukora vratiti u vezni red, tu je još Stanojević i Mustafić. Bit će gužva u sredini dok će nam Bekić idalje biti bez konkurencije, dok će na drugom beku ostati neraspoloženi i ne motivisani Hodžić uz Šabanovića kojem ta desna strana i nije prirodna pozicija.

Šofranac ostaje, ako ne prodaju Mujakića, njih dvojica ostaju na stoperskim pozicijama i ovaj stoper kojeg će dovest bit će neka alternativa što znači sumnjivog kvaliteta. Tražit će zamjenu za Sarića, a tu smo vala kvalitetno popunjeni i bez njega, ima drugih prečih pozicija. I kaže Husref "možda fudbaler prema gore da pojača konkurenciju" znači, neka alternativa, klupa igrač.

Suma sumarum, ostaje ovih kijamet krila a koje nijedno nije kako treba. Ostade nam Bekić bez konkurencije i sljedeću sezonu, Hebibović će vjerojatno više biti na beku dok će Mersudin imati drugog parmaka kao alternativu. Ekipa će se minimalno promjeniti, što znači, mentalni patuljci i curice za još jednu katastrofalnu sezonu.

Zar se ne može dovest jedan-dva baš kvalitetna igrača nakon što si se riješio smeća i otpada koji su imali velika primanja (Said, Novaković, Parmak, ima tu još igrača koji mogu rasteretiti budžer kao što je Lelić, Herić je otišao kao Adilović....)

E moj Husrefe, nije isto voditi Mladost Doboj-Kakanj i FK Sarajevo, a radiš i pričaš tako kao da su kvalitete i ambicije klubova identične.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 jun 2018, 21:27

BordoSarajevo je napisao/la:
"Treba nam tu dakle igrač (zamjena za Sarića), trebao bi nam jedan stoper jer Adukora namjeravam koristiti u veznom redu i jedan možda fudbaler prema gore da pojačamo konkurenciju. Otprilike tri ili četiri igrača."
Tražit će se znači zamjena za Sarića. Sa Crepuljom je zadovoljan i s njim će se vjerovatno saradnja nastaviti, planira Adukora vratiti u vezni red, tu je još Stanojević i Mustafić. Bit će gužva u sredini dok će nam Bekić idalje biti bez konkurencije, dok će na drugom beku ostati neraspoloženi i ne motivisani Hodžić uz Šabanovića kojem ta desna strana i nije prirodna pozicija.

Šofranac ostaje, ako ne prodaju Mujakića, njih dvojica ostaju na stoperskim pozicijama i ovaj stoper kojeg će dovest bit će neka alternativa što znači sumnjivog kvaliteta. Tražit će zamjenu za Sarića, a tu smo vala kvalitetno popunjeni i bez njega, ima drugih prečih pozicija. I kaže Husref "možda fudbaler prema gore da pojača konkurenciju" znači, neka alternativa, klupa igrač.

Suma sumarum, ostaje ovih kijamet krila a koje nijedno nije kako treba. Ostade nam Bekić bez konkurencije i sljedeću sezonu, Hebibović će vjerojatno više biti na beku dok će Mersudin imati drugog parmaka kao alternativu. Ekipa će se minimalno promjeniti, što znači, mentalni patuljci i curice za još jednu katastrofalnu sezonu.

Zar se ne može dovest jedan-dva baš kvalitetna igrača nakon što si se riješio smeća i otpada koji su imali velika primanja (Said, Novaković, Parmak, ima tu još igrača koji mogu rasteretiti budžer kao što je Lelić, Herić je otišao kao Adilović....)

E moj Husrefe, nije isto voditi Mladost Doboj-Kakanj i FK Sarajevo, a radiš i pričaš tako kao da su kvalitete i ambicije klubova identične.
*slijeganje ramenima*
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2018, 21:36

Nabijem ja i ovog Husrefa više, i njegove priče. Mi smo vanzemaljci u ovoj ligi, zalutali ovdje, ne znamo igrat po kiši, po snijegu, ne možemo dovest nikog... ma yebi se ti jaro, ost'o si ti u 2007. godini, zadnji trofej si tad i uzeo. Još si postao klimač, uhljeb, braniš ove štetočine. Fuj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 jun 2018, 21:40

Hebo te, pa vi ljudi sve znate. Popustite malo, ne nabijajte nervozu i sebi i drugima unaprijed. :nene:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jun 2018, 21:47

Niko jos nije,a vjerovatno i nece jasno i glasno kazati koje su ambicije kluba u narednoj sezoni.
Istina puno toga se moze zakljuciti i izmedu redova iz ovog Husrefovog intervjua,a to je otprilike borba za Evropu maximalno. Jer i on je svjestan kako stvari stoje u klubu,ali naravno boli ga tuki jer je plata dobra i redovna.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 01 jun 2018, 21:52

Svi hoće da riješe egzistenciju što prije, a onda dođe nana, mama, tata, sestra, rodica, sjati se tristopedeset menadžera. Svi savjetuju, pune glavu, nude angažmane...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2018, 21:54

isto ste pisali i za Čalu pljuvali tjerali. Husfera ste docekali kao heroja spasioca sad njeg pljujete i tako ce te novog trenera gotivit 3 mjeseca pa onda udri po njemu i tako stalno MUSEMIC,USCUPLIC,KODRO,JARNI,HURTIC,JESIC,JANJOS,JOVIC. nikad mi pameti necemo doci kod nas Baka Sliskovic nebi izdrzao mjesec na klupi djaba sto je uzeo tri titule s zrinjskim mi bi ga razvalili za 30 dana.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 01 jun 2018, 22:01

Dobar interviju, posteni odgovori. Steta sto su kod nas novinari neuki i prate ligu i klubove povrsno pa da priupitaju nekea takticka pitanja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jun 2018, 22:04

bordobijeli je napisao/la:isto ste pisali i za Čalu pljuvali tjerali. Husfera ste docekali kao heroja spasioca sad njeg pljujete i tako ce te novog trenera gotivit 3 mjeseca pa onda udri po njemu i tako stalno MUSEMIC,USCUPLIC,KODRO,JARNI,HURTIC,JESIC,JANJOS,JOVIC. nikad mi pameti necemo doci kod nas Baka Sliskovic nebi izdrzao mjesec na klupi djaba sto je uzeo tri titule s zrinjskim mi bi ga razvalili za 30 dana.
Iz ovoga je ocito da nas problem nije trener nego uprava i vlasnik kluba.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jun 2018, 22:11

BordoSarajevo je napisao/la:
.
a bek husrefe jbg ga dan i aga-almir :facepalm: :damn: :facepalm:
10-tka, stoper, špic...
herića,radovca,anđušića,lelića treba neđe poslat...i ostavit priliku da ih vratimo i produžimo ali nek igraju samo nek pokažu šta mogu

od ekipe bi nam tad ostalo:
Boki, Šabanović, Šofranac, Mujakić, Bekić, Adukor, Stanojević, Halilović, Krste, Hebibović, Ahmetović
za klupe još:Hodžić,Mustafić, Rahmanović

imamo Salčinovića i Kovačevića koji se vraćaju u tim sa posudbe(kao i Anđušić), ali vjerujem da će opet na posudbu...
Mehuljić i Klarić se priključuju ekipi najvjerovatnije uz par golmana(gdje smo samo na Bokiju)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, Lecler, soe, Tarapi, teamnorth1989 i 86 gostiju.