Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Umalo osip ne dobih kad sam vidio naziv teme ovdje.
FC Grizzlies
Znači i on je našao posao, samo je jedan "stručnjak" ostao na birou za zapošljavanje.Drape je napisao/la:Potvrdio da preuzima ekipu USM Alger(Alžir).
Ambicije FK Pariz su, kako to kaže naš stručnjak, samo da se spasi klub.
- Ovo je klub koji, maltene, postoji kako treba dvije-tri godine. Znači, sada je prioritet spasiti se, te u nekih narednih pet godina, kako računaju čelnici kluba, dobro se organizirati i potom napraviti pravu priču. To su neki dugoročni planovi, a kratkoročni su samo da se spasimo u predstojećoj sezoni. Jer, u rosteru mahom imam igrače iz 3. lige, uz nekolicinu njih koji su osjetili drugoligaški nivo. Zbog toga su i tražili i na kraju krajeva i izabrali mene, da im u svemu tome pomognem zbog tog mog iskustva. Vidjet ćemo šta će na kraju biti. Radit ću najbolje što znam, pa šta nam Bog da – objašnjava Baždarević.
Redovno igrati odsad 3 plus, bude dobra kvota, nešto kao i kad je Sušić Evian vodioDrape je napisao/la:Ipak pronašao klub po mjeri
Ambicije FK Pariz su, kako to kaže naš stručnjak, samo da se spasi klub.
- Ovo je klub koji, maltene, postoji kako treba dvije-tri godine. Znači, sada je prioritet spasiti se, te u nekih narednih pet godina, kako računaju čelnici kluba, dobro se organizirati i potom napraviti pravu priču. To su neki dugoročni planovi, a kratkoročni su samo da se spasimo u predstojećoj sezoni. Jer, u rosteru mahom imam igrače iz 3. lige, uz nekolicinu njih koji su osjetili drugoligaški nivo. Zbog toga su i tražili i na kraju krajeva i izabrali mene, da im u svemu tome pomognem zbog tog mog iskustva. Vidjet ćemo šta će na kraju biti. Radit ću najbolje što znam, pa šta nam Bog da – objašnjava Baždarević.
- Detaljno smo analizirali reprezentaciju Grčke. Znali smo njihove vrline i mane, znali smo da su u grupi bili iza Belgije, ali prije BiH. Svakako, puno nam je pomogao i Mehmed Baždarević, koji je prvo razgovarao s mojim pomoćnikom Ivicom Olićem. Nakon toga i ja sam s Mešom razgovarao oko pola sata. Dakako, njegove sugestije i ono što nam je rekao bilo je od velike koristi. Osim njega, i videoskaut FK Sarajevo Ermin Avdić dao mi je mnogo korisnih informacija. Posebno mi je skrenuo pažnju na duge lopte koje su Grci igrali u kvalifikacijama. Sve smo to s velikom pozornošću analizirali, kazao je Dalić.
Ul
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fudbalski revolucionar
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la:Fališ
- BoixosNois1899
- Kontakt:

FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, al87, Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, benko21, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, Brokula, Cautinho, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Daduli, DanijelTZ, dark44, darker10, DeeWa, denza, dime, donCorleone1892, EdinjoBos, enobarca, FerdinandF, Fudbalbr1, Fudo, Goalgetter, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, Hrasno15, IgmanskiVukovi, invincible1921, itatabisine, J1897, James1987, Jurica95, karajlo, Kaunas, koraj, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, LondonBlues, M1k3y, Marsiano, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Mostarska, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, Pitar6785, PointBlank, PSV, RaZuti, resko1, Romagnoli13, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Saurman, Shevko, SHZ82, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, TofiTofita, TripleThreat, ubipara, ugursuz, unavita, USB, Venom, VivaLaLiberta, zemuntrg, Zglavkar, Zrinjaaaa i 815 gostiju.