Balotelli-Bonucci iskusno i kvarno.
Na ovim mladjim se vidi da im fali ozbiljnijih i evropskih utakmica u nogama...
Bekovi uzasni.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sve se slažem, dobro bi za romu bilo da neki Englezi pljunu pare za pelegrinija, mislim totalno nedefinisan igrač za veću scenurope11 je napisao/la:ne fali njima ništa nego qurcu ne valjaju.mbapeu još ni dlake na bradi ne rastu, a prolazi ih ko čunjeve kako mu se ćefne, a mlađi je od svih njih na terenu.
pellegrini je izraziti antitalenat od igrača.
jedino je ovaj caldara pristojan igrač i sa romagnolijem će biti dobar stoperski par uz contija i spinazolu, eto makar neka svijetla tačka ove reprezentacije.
vise ga on povezuje s Juveom jer je njegova zelja, nego sto se Pellegrini zaista povezuje s Juveom :mrgreen:milanist je napisao/la:Gledaj al ga brani posto se povezuje sa Juvetom. A zna popljuvati Gigija nakon losi par utakmica. Koja dvolicnost i ciganluk.
Nemam nikakvog razloga, stovise taj momak se cesto povezuje sa prelaskom u Milan.Gledao sam dosta utakmica u kojima je on nastupa, i nisam primjetio nesto specijalno kod njega.Pa veci je talenat Cutrone od njega.Chinaglia je napisao/la:Chiesa se ne dize u nebesa il bar ja to nisam primijetio, momak je veliki talenat i moze postati sjajan fudbaler
ocigledno je od oca naslijedio gene, meni vise djeluje da ti iz samo tebi znanog razloga hejtujes Chiesu...
milanist je napisao/la:Gledaj al ga brani posto se povezuje sa Juvetom. A zna popljuvati Gigija nakon losi par utakmica. Koja dvolicnost i ciganluk.
Osim što smo @Pogba i ja njega ovdje komentarisali i hvalili na Euru za mlade kad nisam pojma imao ko je, šta je, gdje igra itd. i zbog toga sam ga htio u Juveu, ne obrnuto. Al' klasika, probajte ponovorope11 je napisao/la:moglo se pretpostaviti
a mali ustvari qita od igrača koji nema ništa senzacionalno u svojoj igri što bi nagovještavalo da će biti veliki igrač u budućnosti, a i sasrao se čim je došao u iole veći klub.
uostalom ima 22 godine, nije to malo za nekoga ko već godinama igra u prvoj ligi, ako se dosad nisi iskazao talentom nećeš nikad.
nešto a la locateli kao kod nas, solidni igrači koji mogu biti ok za rotaciju i to je sve, godine su tu apsolutno nebitne kad ti nemaš potrebni kvalitet da budeš top igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.