Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kad vidis da je Thomas Muller u mogucnosti postati najbolji strijelac u historiji Svjetskih prvenstava

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Barbarossa
- Kontakt:
To je zbog timske kvalitete, ne zbog njegaWandelanoite je napisao/la:Kad vidis da je Thomas Muller u mogucnosti postati najbolji strijelac u historiji Svjetskih prvenstava![]()
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Zbog svojih kvaliteta ne vjerujem ni da bi bio najbolji strijelac PLBiH.Barbarossa je napisao/la:To je zbog timske kvalitete, ne zbog njegaWandelanoite je napisao/la:Kad vidis da je Thomas Muller u mogucnosti postati najbolji strijelac u historiji Svjetskih prvenstava![]()
MES QUE UN CLUB!
Odolit ću samo iz razloga da mi se Riuška ne naljutiSiamoNoi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Ni meni se ne svidja, previse je ovoKaunas je napisao/la:Zasto tema za svaku repezentaciju a ne za grupe?Užasno odrađeno.Još tjedan dana se moglo pustit bez ikakvih tema dok se ne srede konačni popisi barem.Ovako je raštrkano sve.Vidi se drastičan pad u kvaliteti otkako je Rio prepustio palicu drugima.
PS: I od mene glas za ovo 'spajanje' tema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igračina. Uvijek na pravom mjestu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Barbarossa
- Kontakt:
lako mu je obzirom s kim igra evo već 8 godinaTonySosa je napisao/la:Igračina. Uvijek na pravom mjestu.
Kicoš i lupež.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zamisli vezni red Casemiro - De Bruyne - Kroos.Barbarossa je napisao/la:lako mu je obzirom s kim igra evo već 8 godinaTonySosa je napisao/la:Igračina. Uvijek na pravom mjestu.
Remember, remember the 5th of November.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ja sam za oca svi veznih redova ikad ikad išta , dok je bio u Bayernu govorio da je panj i spora mrljinaTonySosa je napisao/la: Zamisli vezni red Casemiro - De Bruyne - Kroos.
kako sam bio tup u pm
E tako.Još ovo fali.SlevinKelevra je napisao/la:Vratite staro. Jedna tema po grupi, nazivi ekipa u naslovu teme i cao. Ostaviti ovu temu za opcenito i odmah otvoriti temu o picama sa tribina, da se mozda prisjetimo nekih klasika od ranije
I da se Nailu zabrani ulazak na temu
EDIT:I napisati reprezentacije u nazivu tema za pojedine grupe
Super je sad ovako, samo imena repki u zagradi pored grupe treba staviti, pošto vjerujem da raja još uvijek ne znam koja reprezentacija igra u kojij grupi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uspjeli smoSiamoNoi je napisao/la:E tako.Još ovo fali.SlevinKelevra je napisao/la:Vratite staro. Jedna tema po grupi, nazivi ekipa u naslovu teme i cao. Ostaviti ovu temu za opcenito i odmah otvoriti temu o picama sa tribina, da se mozda prisjetimo nekih klasika od ranije
I da se Nailu zabrani ulazak na temu
EDIT:I napisati reprezentacije u nazivu tema za pojedine grupe
Imal ko vaki?This guy has covered his car in 15,000 Panini stickers for the World Cup
Eh sad je podforum tip top 
- Barbarossa
- Kontakt:
I ja se nadam da se Nailu na neki nacin moze onemoguciti prilaz toj nadolazecoj temi.SiamoNoi je napisao/la:E tako.Još ovo fali.SlevinKelevra je napisao/la:Vratite staro. Jedna tema po grupi, nazivi ekipa u naslovu teme i cao. Ostaviti ovu temu za opcenito i odmah otvoriti temu o picama sa tribina, da se mozda prisjetimo nekih klasika od ranije
I da se Nailu zabrani ulazak na temu![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovako puno ljepse izgleda. Nije ni ono bilo toliko lose ali se razvuklo bez potrebe.Raonffa je napisao/la:Eh sad je podforum tip top
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja, ova standardna varijanta je najbolja, ne znam što je @IlCapitano uopšte otvarao one pojedinačne teme, samo se džaba čovjek napatioMortemHz je napisao/la:Ovako puno ljepse izgleda. Nije ni ono bilo toliko lose ali se razvuklo bez potrebe.Raonffa je napisao/la:Eh sad je podforum tip top
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.