U Evropi ćemo izdominirati, kontam da je moguće treće pretkolo.joker90 je napisao/la:Ako ništa, sa nama nikad nije dosadno. Mogu mislit kakav nas show očekuje od naših ljubimaca u evropskim tekmama. Nemamo 3 igrača da su stabilni u glavi, a ni trener nam nije bolji. Ili ćemo nekog isprangijati i napravit iznenadjenje ili će nas opet kakva Zaria obrukati. Znajući kakvi su naši sa mudima i inatom, prije da će biti nova Zaria i novi rad ramenima našeg vojnika.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
samo da kukesija ne bude.joker90 je napisao/la:Ako ništa, sa nama nikad nije dosadno. Mogu mislit kakav nas show očekuje od naših ljubimaca u evropskim tekmama. Nemamo 3 igrača da su stabilni u glavi, a ni trener nam nije bolji. Ili ćemo nekog isprangijati i napravit iznenadjenje ili će nas opet kakva Zaria obrukati. Znajući kakvi su naši sa mudima i inatom, prije da će biti nova Zaria i novi rad ramenima našeg vojnika.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Po Hisrefu je sve ok,eto normalno je da nam se uvijek desi pad,da jednu bitnu tekmu koja je za nesto bitna ne mozemo dobit,jer boze moj padovi se moraju desit,nedaj boze da sam trener nakon onih bravura bukvalno 3 igraca bi samo izveo sljedecu tekmu i 8 novih
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad nas Husref iznenadi i osvoji ligu sljedeće sezone.zagor1987 je napisao/la:Po Hisrefu je sve ok,eto normalno je da nam se uvijek desi pad,da jednu bitnu tekmu koja je za nesto bitna ne mozemo dobit,jer boze moj padovi se moraju desit,nedaj boze da sam trener nakon onih bravura bukvalno 3 igraca bi samo izveo sljedecu tekmu i 8 novih
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
mozda ligu za opstanakKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kad nas Husref iznenadi i osvoji ligu sljedeće sezone.zagor1987 je napisao/la:Po Hisrefu je sve ok,eto normalno je da nam se uvijek desi pad,da jednu bitnu tekmu koja je za nesto bitna ne mozemo dobit,jer boze moj padovi se moraju desit,nedaj boze da sam trener nakon onih bravura bukvalno 3 igraca bi samo izveo sljedecu tekmu i 8 novih
Iz ovog intervju da se zakljuciti da je po Husrefovom shvatanju on ligu osvojio i ove god, samo ga **** Propuh u prvih 5 kolaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kad nas Husref iznenadi i osvoji ligu sljedeće sezone.zagor1987 je napisao/la:Po Hisrefu je sve ok,eto normalno je da nam se uvijek desi pad,da jednu bitnu tekmu koja je za nesto bitna ne mozemo dobit,jer boze moj padovi se moraju desit,nedaj boze da sam trener nakon onih bravura bukvalno 3 igraca bi samo izveo sljedecu tekmu i 8 novih
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opet spominje Sabana i promjenjivu formu. Dok npr. Hodzic/Bekic nemaju formu nikakvu. Ali to nece spomenuti ili kritikovati ili dovesti na lb igraca. 
Evo vidite ko dovodi igrace (cija su zelja), trenerova. Ti ce i igrati. Drugi koji dodju ce zavrsiti kao Lelic i sl. - na tribini.
Da bi mladi mogli napredovati moraju imati dobrog ucitelja, pocinjem da sumnjam da Hus to moze iznijeti. Nema sistema tu, nego sve na individualizam pojedinaca. Nema akcije, nema uigranih dodavanja, otvaranja itd. Mora se nauciti Mujakica, Mustafica, Sabanovica i dr. kako da budu jos bolji, da napreduju...
Evo vidite ko dovodi igrace (cija su zelja), trenerova. Ti ce i igrati. Drugi koji dodju ce zavrsiti kao Lelic i sl. - na tribini.
Da bi mladi mogli napredovati moraju imati dobrog ucitelja, pocinjem da sumnjam da Hus to moze iznijeti. Nema sistema tu, nego sve na individualizam pojedinaca. Nema akcije, nema uigranih dodavanja, otvaranja itd. Mora se nauciti Mujakica, Mustafica, Sabanovica i dr. kako da budu jos bolji, da napreduju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa ne donosi trener viziju kluba, to nas J**+ godinama jer ocekujemo od trenera da donese viziju, trener treba samo da sprovede viziju. Ni mi navijaci nemamo viziju.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo mi viziju ali je niko ne sprovodi 3 god 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvi ljudi, takva vizija 
"Vizije ko televizije,kome loptu sada dodat ce" 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nista od sms-a
Pape je znao, al' ne znaju ovimiky_hz je napisao/la:"Vizije ko televizije,kome loptu sada dodat ce"
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mi smo divovi. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mozemo li ove godine osvojiti barem neki turnir...Hasetov..bajramski??? 
Bar do finala!ado-hz je napisao/la:Mozemo li ove godine osvojiti barem neki turnir...Hasetov..bajramski???
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kaj delaju glavutani iz kluba?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Kaj delaju glavutani iz kluba?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Belosevicu de nam baci koju suplju sa poslovnih sastanaka hahaha