Šta očekujete?
Bod u Belfastu i pobjeda u Zenici protiv Austrije, moja prognoza.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Obrnuto, Austrija je jaka i uigrana.Miske01 je napisao/la:Nema prijateljskih više, jedva čekamo prve takmičarske utakmice pod Robijem, kao i novo takmičenje
Šta očekujete?
Bod u Belfastu i pobjeda u Zenici protiv Austrije, moja prognoza.
Ne razumijem zašto se stalno Pjanića stavlja na desetku?! Čovjek to nije i nikad neće biti, on je taj koji iz dubine pokreće napade i treba stojati u paru sa Bešićem, a da neko drugi tipa Krunića igra naprijed. Višća ako bude ovako korišten definitivno treba biti ispred Hajrovića. S ostatkom se slažem, s tim da bih Vranješa stavio lijevo, da može krpiti rupe koje ostanu kad Kolašinac ode na izlet u napad.edinjo-bih je napisao/la:--------------------begovic------------------
todorovic--vranjes--bicakcic--kolasinac
----------------prcic------besic-------------
hajrovic-----------pjanic---------duljevic
---------------------dzeko--------------------
volio bih ovo jednom da vidim...
Ni Prcic nije klasicna desetka... u Rennesu igra istu poziciju kao i Pjanic u Juventusu.edinjo-bih je napisao/la:onda zamjeniti pozicije pjanica i prcica. za poziciju na krilima nek se bore visca, hajrovic, krunic i duljevic. za vranjesa se slazem.
Krunic je igrao krilo i ofanzivnog veznog.Bazinga12345 je napisao/la:Ni Prcic nije klasicna desetka... u Rennesu igra istu poziciju kao i Pjanic u Juventusu.edinjo-bih je napisao/la:onda zamjeniti pozicije pjanica i prcica. za poziciju na krilima nek se bore visca, hajrovic, krunic i duljevic. za vranjesa se slazem.
Krunic je veznjak, ne krilo.
NeSheyi je napisao/la:Možemo li mi s našim pasošem u Sjevernu Irsku, bez vize?
Odvadi malo, bogami si pravo optimistican.Miske01 je napisao/la:Kuci mislim da cemo obje dobiti, a i Austriju u Becu jer smo kvalitetniji, a i igrat cemo kao kod kuce, a S. Irska je teska ekipa u gostima. Dakle 10 bodova i prvo mjesto ocekujem
Ne moze. Ja sam bas bio zagrijan da idem, ali mi se ne ganja njihova viza, prevelika procedura.Sheyi je napisao/la:Možemo li mi s našim pasošem u Sjevernu Irsku, bez vize?