Uvjek je lakse izgubiti nego pobjediti,zato spavaj mirno,100.000 zavrsava posaotarantula27 je napisao/la:Slabo se spavalo, nervoza nekakva u pm. Da nam dragi Allah pomogne. Danas bi mogao biti najsretniji dan za Podrinjce ljubitelje sporta. Babuka nas da ga Allah nagradi donio nam je mnogo radosti i molim Allaha da nam danas srca ispuni srecom. Dosli smo do kraja, sami protiv svih, bez prijatalja jer bezmozgovicima je draze da Zeljo i Sarajevo imaju sigurne bodove nego da mi u Tuzli uzivamo u derbiju. Nije nista zavrseno jos, ratnoprofitetska prcija Muje Selimovica potpomognuta grobarom bh fudbala Dinom Begicem citavu sezonu je radila protiv nas i danas je zavrsni cin njihove komedije. Kupili su sudije, povecali premiju na 400.000 u kesu i nece biti lako. Ipak uz veliku borbenost i Allahovu pomoc mozemo do pobjede. Iskljucujem se do ponedeljka kako hod bude. Zdravi bili ljudi i samo nek fudbal pobijedi. Idemooooo Sloga.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nemojte tako pogledajte slogu simin han od igraca pa do uprave sve je kako treba,zasluzuju da udju u premijer ligu,momci igraju dobro i sretno im.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve znate u pm....a sve vas ne zanima Sloga... cccccc
Sretno danas Slogi i da napravi istorijski uspjeh
Sretno danas Slogi i da napravi istorijski uspjeh

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce im sreca kad je kupljeno.
Uskoro i vi zeleni koji od gasenja Zmaja ste bili prinudjeni da navijate za Slobodu imate svoj klub u PL, samo ne znam kako cete gutati pricu novih kompanjona sa tribina iz SH i praviti se da vam je ugodno. Niste njihovi, okrenuli se protiv svojih, neugodna situacija. Vidimo se u PL, kada se ugasi Sloga opet cete se vratiti da navijate za Slobodu, a oni za Zeljeznicar.
Uskoro i vi zeleni koji od gasenja Zmaja ste bili prinudjeni da navijate za Slobodu imate svoj klub u PL, samo ne znam kako cete gutati pricu novih kompanjona sa tribina iz SH i praviti se da vam je ugodno. Niste njihovi, okrenuli se protiv svojih, neugodna situacija. Vidimo se u PL, kada se ugasi Sloga opet cete se vratiti da navijate za Slobodu, a oni za Zeljeznicar.
Pa sve mi se čini da je Sloboda na boljem putu od Sloge da se ugasi. I za tvoju informaciju na tribinama kad igra Sloboda, imas pasa moj veliki broj ljudi iz S Hana, Podrinja... Za razliku od vas mi ne prizeljkujemo propast Slobode koliko vi prizeljkujete propast i neuspjeh Sloge.tuzlak1987 je napisao/la:Sta ce im sreca kad je kupljeno.
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Momcino,salu na stranu al tebi stvarno treba stručna pomoć... zeleni,nasi,zeljo,vasi,zmaj,sloboda,urote....u opasnom si tripu jarugotuzlak1987 je napisao/la:Sta ce im sreca kad je kupljeno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jarugo do prije godinu i pol si najvise kukao na forumu da Bato pobjedi. Kada se zakotrljalo u SH prvi si odustao kada je najteze. Jasmin ti nabio komplekse opasne, pa navijas za ove iako sam znas da je to pogresno i supacki bez obzira ko nas vodio klub je klub.staragarda je napisao/la:Momcino,salu na stranu al tebi stvarno treba stručna pomoć... zeleni,nasi,zeljo,vasi,zmaj,sloboda,urote....u opasnom si tripu jarugotuzlak1987 je napisao/la:Sta ce im sreca kad je kupljeno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda ti ne ali drugi da, ovo nije nikakvo zdravo rivalstvo. Na kraju ce opet ostati jedan. A to ce biti Sloboda, idu nam teski dani ali Sloboda je Sloboda.Jadosao je napisao/la:Pa sve mi se čini da je Sloboda na boljem putu od Sloge da se ugasi. I za tvoju informaciju na tribinama kad igra Sloboda, imas pasa moj veliki broj ljudi iz S Hana, Podrinja... Za razliku od vas mi ne prizeljkujemo propast Slobode koliko vi prizeljkujete propast i neuspjeh Sloge.tuzlak1987 je napisao/la:Sta ce im sreca kad je kupljeno.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sine,ja sam bio tu kad je bilo najteže Slobodi samo ti ne znas kad je njoj bilo najteže..dao za nju i pare i zivce i slobodno vrijeme....na ove ostale gluposti ti ne bih odgovaraotuzlak1987 je napisao/la:Jarugo do prije godinu i pol si najvise kukao na forumu da Bato pobjedi. Kada se zakotrljalo u SH prvi si odustao kada je najteze. Jasmin ti nabio komplekse opasne, pa navijas za ove iako sam znas da je to pogresno i supacki bez obzira ko nas vodio klub je klub.staragarda je napisao/la:Momcino,salu na stranu al tebi stvarno treba stručna pomoć... zeleni,nasi,zeljo,vasi,zmaj,sloboda,urote....u opasnom si tripu jarugotuzlak1987 je napisao/la:Sta ce im sreca kad je kupljeno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ego eto sta je. Treba da se ugasimo kako bi ti rekao da si bio upravu.
Al hajd svako ima svoje.
Tebi ce biti kriv Faraon, drugima Husic. Tek kada propadnemo onda ce biti svima zao.
Isto sam zapnjen kako su ljudi materijalisti postali
Sutra da dodje bogatiji od Husica otislo bi njemu na noge i ismijavali ovog ko ima manje. Sloboda ne potpise Rustemovica odmah se pojavis ti da ismijavas i popljujes.
dabogda se najeo para.
Al hajd svako ima svoje.
Tebi ce biti kriv Faraon, drugima Husic. Tek kada propadnemo onda ce biti svima zao.
Isto sam zapnjen kako su ljudi materijalisti postali

Pita mali navijač Sloge mater 96 hoćemo sad kući? Kaže stara nećemo ti si sad Tuzlooooooktuzlak1987 je napisao/la:Trol obicni i provokator zvani tarantula27. Ne bi cudilo i da su mnogi sa podforuma FK Sloboda ovdje pod "tarantulastim" imenima.
Onaj drugi govori daj za trenera Amara Osima, kakvi su to Tuzlaci Boze me sacuvaj.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Hajde ne serite dzaba ja cijeli svoj život sam na tusnju odrastao pored stadiona uvijek ću ostati i navijati za slobodu al nikad mi neće biti draže da udje Olimpic nego sloga i drago mi je da tuzla ima dva kluba u pl čestitke slovo i mi se vidimo na tusnju pa ko bude bolji neka pobjedi u sportskom duhu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E jesi pametan u pm....jako smiješno....ti si helere nekad normalan momak bio.....ccccc.....de sad jedan o izbjeglicama iz Sirije....da te nije faraon kod vladike kacavende vodioPenaltiky je napisao/la:Pita mali navijač Sloge mater 96 hoćemo sad kući? Kaže stara nećemo ti si sad Tuzlooooooktuzlak1987 je napisao/la:Trol obicni i provokator zvani tarantula27. Ne bi cudilo i da su mnogi sa podforuma FK Sloboda ovdje pod "tarantulastim" imenima.
Onaj drugi govori daj za trenera Amara Osima, kakvi su to Tuzlaci Boze me sacuvaj.
odlicna kombinacija stara garda i babuka jos da babuka raspise natjecaj za licnog vozaca
fukare
Svaki čovjek u Tuzli je nas nema nas njihov nije ni čudo šta nam je bilo u ratu kad smo nakaradan narod puno sreće Slovi i da uvijek budete ispod Slobode naravno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto vidis da ima nas/njihov cim se drugi klub pravi.adnan27 je napisao/la:Svaki čovjek u Tuzli je nas nema nas njihov nije ni čudo šta nam je bilo u ratu kad smo nakaradan narod puno sreće Slovi i da uvijek budete ispod Slobode naravno
-
- Kontakt:
prodana dusoadnan27 je napisao/la:Hajde ne serite dzaba ja cijeli svoj život sam na tusnju odrastao pored stadiona uvijek ću ostati i navijati za slobodu al nikad mi neće biti draže da udje Olimpic nego sloga i drago mi je da tuzla ima dva kluba u pl čestitke slovo i mi se vidimo na tusnju pa ko bude bolji neka pobjedi u sportskom duhu

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne prodajem se ja za dvije bambuce ko vifukaroni je napisao/la:odlicna kombinacija stara garda i babuka jos da babuka raspise natjecaj za licnog vozaca
znam da se ti prodajes skuplje babuka voli skupe navijacestaragarda je napisao/la:Ne prodajem se ja za dvije bambuce ko vifukaroni je napisao/la:odlicna kombinacija stara garda i babuka jos da babuka raspise natjecaj za licnog vozaca

fukare
Pa šta ako ima drugi klub ja ću ostati uvijek uz Slobodu na tekme sloge nikad nisam niti ću ići al im zelim sreću pa ako smo mi sposobni kao kolektiv bit ćemo uvijek iznad njih oni neće nikad imati navijača ko sloboda puno gradova ima dva kluba što mi nebi
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 4 gosta.