FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2018, 17:55

joker90 je napisao/la:Zato smo sad ostavili Husrefa kroz sve turbulencije, pa ćemo da vidimo iduće sezone dominaciju! I ove bi bili prvaci da je on od početka. Jest da je Husref uračunao hladno tu i ove bodove iz nebitnih tekmi kad smo već sve izgubili, kad je bio bojkot i nije bilo nikakvog pritiska. Uračunao one bodove protiv Zrinjskog nakon što su već ljudi proslavili titulu, ali dobro, vojnik je to naš, može mu se!
Da se opet zarati, koliko imamo vojnika mogli bi nam.svi komotno popu.....
7. Fkskorpus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 02 jun 2018, 18:26

joker90 je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad nasa uprava bude osvajala titulu za titulom, imat ce povjerenje kao i uprava Zrinjskog i mogli bi dovoditi igrace iz Famosa, ne bi se raja bunila. Ovako...
Lijepo je to tako misliti ali ni blizu realnoj situaciji. Titule bi samo proizvele veca ocekivanja na polju pojacanja a da ne spominjem zelje za grupnim fazama. Bosnjak je proklet uvijek bio i ostao i nista nas nece zadovoljiti
Nismo mi poletili da mislimo o grupnim zbog jedne titule, nego što je naš vrli noDi izašao i javno obećao grupnu fazu za 2 godine. Tad imali solidnu ekipu, gazdu milijardera, još uvijek mislili da je moguće.
Ne govorim o tom periodu vec o tome kad bi osvojili 3 titule zaredom, **** bi se majka i tjeralo sto ne udjemo u grupnu fazu. Evo zrinjski treca titula zaredom pa ne pomisljaju na to. Fokusiraju se samo na ligu a u evropi sta bude jer su svjesni da nemaju para da ozbiljno napadnu neki iskorak u evropi.

A sto se tice tih obecanja gdje i kad je to obecao. Isto i sa kusturicom gdje je i kad obecao stadion. Izjavili i jedan i drugi da im je to zelja pa je to kasnije naraslo kao da su garantovali to.
DBR1987 je napisao/la:Placu ljudi za Rustempasom manekenom :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E nemogu da vjerujem...jesmo nisko pali u pm u vecoj smo krizi nego sto sam mislio....
Pa jeste li zaboravili ono setnje terenom i vracanje lopte golmanu i odbrani ....??
Pa ja tog lika necu zaboravit za zivota koliko sam zivaca izgubio zbog njega ....

Et ispade Zrinjski nema fula i svi su im igraci top .... pa bio je i Radovac vrhunski kod nas kad je pored Jajala i Cimirota igrao ...
Za rustemovica se svasta moze reci ali da je setao terenom inda nije davao naksimum defunitvno ne moze. Inace igrac profila rustemovica nije za Sarajeva, istu situaciju cemo imati i sa stanojevicem.
MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad nasa uprava bude osvajala titulu za titulom, imat ce povjerenje kao i uprava Zrinjskog i mogli bi dovoditi igrace iz Famosa, ne bi se raja bunila. Ovako...
Lijepo je to tako misliti ali ni blizu realnoj situaciji. Titule bi samo proizvele veca ocekivanja na polju pojacanja a da ne spominjem zelje za grupnim fazama. Bosnjak je proklet uvijek bio i ostao i nista nas nece zadovoljiti
Zelje za grupnim fazama su normalne. Bosna je jedna od rijetkih drzava koja jos nije imala predstavnika. Mi, Kosovo koje je jucer pocelo igrati.. i ove male drzavice.

slika
Uredu je zelja za grupnom fazom i sasvim normalna stvar ali treba biti realan pa sagledati ipak koje su mogucnosti za to spram ulaganja.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jun 2018, 18:53

Mi kao fudbalska nacija ne smijemo sebi dozvoliti da u narednih 5 godina ne uđemo barem jednom u grupnu fazu nekog takmičenja. To se mora jednostavno jednom zaustaviti! Valjda ćemo do tada ući u EU i valjda će se početi ulagati više u sport. Ameeeeeeen
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 jun 2018, 19:24

Po cemu smo to mi kao drzava fudbalska nacija? Seniorska repka samo jednom u historiji izborila veliko takmicenje, od klubova niko nikad nije zaigrao u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 jun 2018, 19:25

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi kao fudbalska nacija ne smijemo sebi dozvoliti da u narednih 5 godina ne uđemo barem jednom u grupnu fazu nekog takmičenja. To se mora jednostavno jednom zaustaviti! Valjda ćemo do tada ući u EU i valjda će se početi ulagati više u sport. Ameeeeeeen
Da si rekao za 50 godina, opet bi bilo preoptimistično. Mi sami sebi dobro ne želimo, a da nam želi neko drugi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2018, 19:56

U grupne fazu cemo uci kad budemo kadri kupovati svake sezone najbolje igrace iz nase lige recimo ove godine (Filipovic,muminovic,todorovic,loncar,besirovic) pa ih zadrzati 3 sezone . tako kad bi se radilo garantujem za par sezona da bi usli u grupe a onda mozes prodati puno skuplje te igrace . Al treba ulozit

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jun 2018, 20:06

Od iduće sezone će nam Sloga otimati igrače ispred nosa. Biće opet rad ramenima i priča "mi smo dali konkretnu ponudu i u skladu sa našim mogućnostima, ali gospodin Husić je ponudio puno više i nerealno ako pitate mene". Itd. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2018, 20:11

Danas teski udarci za ovu temu Stojcev klasa od igraca u Simin Han a kloc Rustemovic u Zrinjski

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 jun 2018, 20:14

Rustem je kloc samo nepoznavaocima ove plemenite igre.
Bit ce **** sad kako namq tqko i drugimq dovoditi igrace, Husic ce se izuvati opasno. Placat ce 3 4 puta igrace vise nego drugi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jun 2018, 20:20

ElCartel11 je napisao/la:Po cemu smo to mi kao drzava fudbalska nacija? Seniorska repka samo jednom u historiji izborila veliko takmicenje, od klubova niko nikad nije zaigrao u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja :lol:
Pa sta hoces reci??Da nismo??Pa STA hoces od ove bijede covjek,u ratu STA je narodu izginulo,infrastruktura unistena,sve pokidano.Ne razumijem vas nikako,pa nas ima 3 milijona i opet imamo igrace u vrhu.Da si ti rekao Rusi,Kinezi,ili STA ti ja vise znam drzave sa ogromnom bazom i perfektnim uslovima u odnosu na nase.imas Dzeku,Viscu,Duljevica,Cimirota,Vranjesa,Zukanovica itd itd svi izasli iz ove male bare iz nikakvih uslova.Itekako smo fudbalska nacija.Eto Englezi su fudbalska nacija a koliko imaju titula?? U odnosu na sve uslove,broj igraca i klubove.Kojeg bi to igraca Francuzi imali da nije bilo robova i kolonizacije.Nigdje ih bez stranih igraca nebi bilo a sad su najjaci.a kakvu oni tek bazu imaju i uslove Pa imas i Nijemce.U prvih 11 evo sad protiv Austrije Kedira,Ozil i Gindogan.Njemci aha jasta,a opet se vracam na njihove uslove i bazu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 02 jun 2018, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 jun 2018, 20:20

Najžalosnije od svega je to što nekom Haminom Sinu neće biti skupo, dok će Sarajevu isto to biti skupo i nerealno. Zapitat se trebamo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2018, 20:37

mma_hz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Po cemu smo to mi kao drzava fudbalska nacija? Seniorska repka samo jednom u historiji izborila veliko takmicenje, od klubova niko nikad nije zaigrao u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja :lol:
Pa sta hoces reci??Da nismo??Pa STA hoces od ove bijede covjek,u ratu STA je narodu izginulo,infrastruktura unistena,sve pokidano.Ne razumijem vas nikako,pa nas ima 3 milijona i opet imamo igrace u vrhu.Da si ti rekao Rusi,Kinezi,ili STA ti ja vise znam drzave sa ogromnom bazom i perfektnim uslovima u odnosu na nase.imas Dzeku,Viscu,Duljevica,Cimirota,Vranjesa,Zukanovica itd itd svi izasli iz ove male bare iz nikakvih uslova.Itekako smo fudbalska nacija.Eto Englezi su fudbalska nacija a koliko imaju titula?? U odnosu na sve uslove,broj igraca i klubove.Kojeg bi to igraca Francuzi imali da nije bilo robova i kolonizacije.Nigdje ih bez stranih igraca nebi bilo a sad su najjaci.a kakvu oni tek bazu imaju i uslove Pa imas i Nijemce.U prvih 11 evo sad protiv Austrije Kedira,Ozil i Gindogan.Njemci aha jasta,a opet se vracam na njihove uslove i bazu.
U pravu si kada ovako pogledamo stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2018, 20:37

Kod naa ce vazda pritiska biti,u Zvezdi i Partizanu igrat nor nije isto ko i u Vozdovcu gdje imas 5 navijaca takozvanih Invalida il kako vec i pred 10 hiljada il 20 Delija,zato svi takvi nek idu u Zrinjsko sretan im put

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2018, 20:38

Tek ce sada igraci da budu skupi i nerealni sa svojim zahtjevima,ovaj se sprda dole ciframa i napravit ce totalnu pometnju po tom pitanju.Lupam mi mu damo 5 on kaze kako 5 onaj mi daje 10 hladno sto i jeste tako na kraju krajeva odnosno bit ce.Isto je bilo kad smo mi lupali sa ciframa kad je Tan tek dosao,pa i dan danas se eventualna pojacanja vade na te parei pravi se frka,nerealno im da je toliko razlika.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jun 2018, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 jun 2018, 20:38

Haminom sinu nece bit skupo jer se zna kako njihov gazda placa te igrace.
Koliko god nekom to smijesno bilo, lakse je uzeti klub bez dugova i historije i vodit ga, odnosno bit alfa i omega i dovodit neke sege mega gige, imali smo mi takvih i u Sarajevu pa se nakon odredjenog vremena podvukla crta i dosla u pitanje sama egzistencija kluba.
Tuzla city nema nikakvu perspektivu, nema navijaca i da se za 5god ugasi ne bi se nikakva prasina digla.
Prepisan recept brotnja, laktasa, modrice...

Sto se tice glasanja, ja se nadam kao i svake godine da mozemo uci u grupnu fazu (znam da nije realno al ko mi moze oduzet nadu), mozda nam se nakon godina baksuzluka napokon sreca okrene i zrijeb bude povoljan, kad mogu pojedine gabale i siptari mozemo vala i mi.
Neka nam je dragi Allah na pomoci sa dusebriznicima, povremeno imam osjecaj da na ovom podforumu pise nekoliko strumfova (usta vas yebem).

Braco sRetno nam u evropskoj avanturi, dabogda sto duze potrajala.
Prvo pretkolo povratak hordi i na sjeveru Argentina !!!

NISU SVI KAO STO SMO MI
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 jun 2018, 20:41

mma_hz je napisao/la:
Ma jašta, rat nas unazadio, valja se oporavit nema ni 30 godina kako je završen. Fudbalska nacija smo po tome što u svakoj mahali se šuta lopta, što je to sport broj 1 po popularnosti, ali i za 300 godina ostaćemo isti bošnjačko/balijski lopovi kojima je privatni interes ipak najpopularniji i zbog kojeg će iz svake druge mahale gdje se šuta lopta, istruhnuti po 1 Pjanić i Džeko. Živ ti meni bio, osvijesti se.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jun 2018, 20:54

Kakve veze imaju lopovi sa fudbalskom nacijom.Nigdje ja nisam napisao da smo velesila al da za BIH igraju svi koji su tu rodjeni bili bi mozda i redovniji na velikim takmicenjima.Gdje bi bili Francuzi npr koji su trenutno najjači na svijetu da im nema "stranaca". Osvijesti se ti ,lopovi sve pokrase nakon rata a pgt u ratu unistise dusmani ,pobise i protjeraše pa opet smo tu.Kaku tako,za nas bas vazi "malo nas je al smo ****".I pored svega sto si napisao lopovluka opet nas niko al bas niko na svijetu ne moze glat dobiti.
FK SARAJEVO.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jun 2018, 21:03

mma_hz je napisao/la:
:tokralju:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jun 2018, 21:07

BordoSarajevo je napisao/la:Najžalosnije od svega je to što nekom Haminom Sinu neće biti skupo, dok će Sarajevu isto to biti skupo i nerealno. Zapitat se trebamo.
Eeee sta ces kad nisu bili pametni k'o mi, da se prodaju kineskom hostapleru sto bi Evander rekao.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jun 2018, 21:07

U Real Madridu u prvih 11 igraju dva spanca,jel to znaci da nisu fudbalska nacija?
U Barceloni igra 3,4 spanca u prvih 11 jel to znaci da nisu fudbalska nacija?
U Juventusu igraju 3,4 italijana,jel to znaci da nisu fudbalska nacija?
O Englezima da ne pricam.
Zakljucak je da su pare glavne logicno,gdje bi Real bio da mora da se oslanja na podmladak,ili Barsa sada od Busketsa i Inieste nisu izbacili igraca za prvih 11 a satro LA MASIJA.
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.