jel pijes ostalih 11 mjeseci u godiniBelminM23 je napisao/la:Je l' sramota popit?
Jašta je nego, nisam nikad za ove mubarek dana...
Večeras sam spremio sebi listu, lagano prileć, slušalice i romantika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da im je da se dokopaju pa da pocnu sa svojim prijateljima iz HDZ-a praviti konflikte koji bi rezultirali podjeli Tuzle na dvije opcine gdje bi oni vedrili i oblaciliPenaltiky je napisao/la:Jes lijepo vidjet da je Tuzla trn u oku zelenim
Ima li mi sarme medju ovim huliganima iz Jelaha na stadionu Luke
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
tuzlak1987 je napisao/la:Da im je da se dokopaju pa da pocnu sa svojim prijateljima iz HDZ-a praviti konflikte koji bi rezultirali podjeli Tuzle na dvije opcine gdje bi oni vedrili i oblaciliPenaltiky je napisao/la:Jes lijepo vidjet da je Tuzla trn u oku zelenim

Hendo i Bešić
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sinoć na trici frajer od 200 kila navro na milfaru od 250 kila, kontam ko će prije riknuti od njih dvojeSarmelino je napisao/la:Sta imas protiv zabarskih filmovaOsim13 je napisao/la:oni erotski pinkovi su za zatvora štae ba ono
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.Osim13 je napisao/la:Sinoć na trici frajer od 200 kila navro na milfaru od 250 kila, kontam ko će prije riknuti od njih dvojeSarmelino je napisao/la:Sta imas protiv zabarskih filmovaOsim13 je napisao/la:oni erotski pinkovi su za zatvora štae ba ono
Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Prebaciš tamo Apolonia Lapiedra. Sad prebaciš tamo ona što ti materi na poso sir i kajmak donosiOsim13 je napisao/la:Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Penaltiky je napisao/la:Prebaciš tamo Apolonia Lapiedra. Sad prebaciš tamo ona što ti materi na poso sir i kajmak donosiOsim13 je napisao/la:Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Obraduješ se jedino kad naletiš na passionHD, kad ne lezi vraže i tamo biraju najgore moguće glumice i scene
Nisu loše **** al se jebu ko da ih je Bill Cosby drogiroOsim13 je napisao/la: Obraduješ se jedino kad naletiš na passionHD, kad ne lezi vraže i tamo biraju najgore moguće glumice i scene
Više ne.miki_92 je napisao/la:jel pijes ostalih 11 mjeseci u godiniBelminM23 je napisao/la:Je l' sramota popit?
Jašta je nego, nisam nikad za ove mubarek dana...
Večeras sam spremio sebi listu, lagano prileć, slušalice i romantika.
2016 i 2017 sam po jednom uz ovog gospodina malo si dao oduška.
Sta mi staropramen uradi od stomaka neki dan, ko balonPenaltiky je napisao/la:KrmkaHigh je napisao/la:Imaju li Hrvati ijednog pacifistu?Barbarossa je napisao/la:Hrvati su nacionalna manjina u BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sinan će imati dženazu.
Neće ga moći lajati Bošnjaci kao Azru Kolaković.
Halališ li mu?BelminM23 je napisao/la:Sinan će imati dženazu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cuj Jelaha. Nema, jesi ti bio na utakmici? Jel preofirno?Vijadukt je napisao/la:Ima li mi sarme medju ovim huliganima iz Jelaha na stadionu Luke
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Zamisli kako je meni. Mogu kolko hoću. Džaba. I još mi 25.og daju 750 maraka.Rigoletto je napisao/la:Sta mi staropramen uradi od stomaka neki dan, ko balonPenaltiky je napisao/la: Krmka
Jesam. Nije, igrom ste pojeli Bosnu. Sad druga stvar sto igraci Bosne nisu ni bili na stadionu. Uglavnom mogao je biti jos koji gol u mrezi Bosne. Zao mi svijeta sto je dosao a znao kako ce zavrsiti.Sarmelino je napisao/la:Cuj Jelaha. Nema, jesi ti bio na utakmici? Jel preofirno?Vijadukt je napisao/la:Ima li mi sarme medju ovim huliganima iz Jelaha na stadionu Luke
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"