combe je napisao/la:Kakve veze ima drug u koliko je. Bas mislis da ce gov nari nesto napravit. To il ce bit odgodeno il eventualno onako pocet pa bit nastavljeno neki drugi put. Mi jedino sto mozemo ocekivat to je da nas napuste jedan po jedan igrac. Ako uspijemo zadrzat 2-3 puna kapa.
A i nacelnika i opstinsku vlast treba da bude sramota ubili su sport u Gradačcu. Skoro pa jedina opstina na kantonu bez muskog sport.kolektiva u najvecem rangu u nekom sportu.
Šta si ti očekivao? Da neko ubacuje pare u vreću bez dna. Nema više ni Šakića nikoga, tu su bili samo kada se trebalo pokazati da NKZ može sa opštinskim parama, kada se izvuklo svoje ? Nema ni piske, ne pise mi ni on već dugo, vjerovatno je mladi biznismen u poslu ili skuplja sponzore za iduću sezonu. Sada je već evidentno da je Damijanović planski otjeran pa.za njim i Zdravko.
Nikoga ovdje ne bole porazi i neki neuspjeh, ovdje navijace najvise boli narušen ugled kluba, pa sada smo u lvl sa orasjem, gračanocom i u rangu sa tim kupi/prodaj ekipama. Kroz sport se manifestuje i nesposobnost i koristoljublje opstinske vlasti. Nije to sve tako bajno kao sto se prestavlja. Ništa ova bagra nije bolja od bagre u zelenom, sve je to isto, maljutkini bi se mozda i vise potrudili da nađu neku jaku glavu, ovi evidentno nemaju neke jake ljude iza sebe. Na kraju krajeva da su toliko sposobni kao sto se prestavljaju uveli bi naknade kladionicama po uzoru na Zenicu i te pare usmjerile ka klubu. Neka svaka kladionica plati naknadu opstini sto pljacka građane i pare usmjetri ka klubu, stadionu, vraćanju duga. Zenica je uvela godiànju naknadu od 50 hiljada po poslovnici. Samo sto ovi evidentno nemaju među nogama da se usprotive kladioničarskom lobiju i da postavljaju uslove. Njima je interesantnije da se prica o nekom azilu za pse koji je nemoguće otvorit nego o bitnijim stvarima.
I da.naglasim da me lično zaboli ona stvar i za zelenim i crvenim.