Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Jadosao
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Jadosao » 03 jun 2018, 00:22

BatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od grada :wave:
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 jun 2018, 00:24

Jadosao je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od grada :wave:
Zašto ti administracija izbrisa temu? :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 03 jun 2018, 00:25

sviunapad1010 je napisao/la:Cuj klub se zove Tuzla city odkad?
Zvanicno u PL krece pod tim imenom... ukratko objasnjenj zasto ....Zbog investitora iz USA..
Zadnja izmjena: Jadosao, dana/u 03 jun 2018, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 jun 2018, 00:25

dok kazes sad ce carsijaneri, dakle oni dakle mi, sam se izdvajas...
i to radite stalno. sami vi

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 03 jun 2018, 00:29

Sariel1987 je napisao/la:dok kazes sad ce carsijaneri, dakle oni dakle mi, sam se izdvajas...
Donosis zaključke , hoces da kazes ono sto ti mislis, ali nemoj brate u moje ime. Ja kad budem htio nesto napisati i reci, to cu i uraditi...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 jun 2018, 00:34

Jadosao je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:dok kazes sad ce carsijaneri, dakle oni dakle mi, sam se izdvajas...
Donosis zaključke , hoces da kazes ono sto ti mislis, ali nemoj brate u moje ime. Ja kad budem htio nesto napisati i reci, to cu i uraditi...
Znamo da si dosao :lol: Oklen si? :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 jun 2018, 00:34

pa naravno da donosim zakljucke, nisam ribica jebte.
kazes kazete sace carsijaneri, vi carsijaneri, mrtva carsija, bambuca bojsi s podsmijehom, komunjare,crveni kmeri, sve se to pisalo druze.
u kontekstu te price nije bilo tesko zakljucit.mi i vi se provlaci citavo vrijeme.
elem vasih 5 minuta posteno.

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 03 jun 2018, 00:38

Isto tako sa druge strane milion pogrdnih naziva, ne bih da ih nabrajamo...Odakle to sad ,,Vasih,, ???

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 jun 2018, 00:45

sviunapad1010 je napisao/la:
Jadosao je napisao/la:
Zašto ti administracija izbrisa temu? :lol:
Poznajem dobro Tuzlu al et ne znam gdje taj Simin Han .od Lukavca nje,prema Zivinicama mislim nije a nije ni prema Dubravama. ..Sretno vam objema ekipama .bice tuzlanski derbi na svim poljima

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 03 jun 2018, 00:48

Cestitke Slozi na ulasku u PL, sve najbolje. :bih:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 jun 2018, 00:53

Jadosao je napisao/la:Hahaha, dobili ste po ustima....cestitam na osvajanju drugog mjesta, jeste da vas je kostalo, al hajde.... :tralala:
Kako ide ono vase "Nudili ste 400 000 € Slavenu da nas pobjedi u zadnjem kolu i poslali ste Tuzlansku sudijsku trojku da nas povali, ovo licno mogu potvrditi" :urnebes: Eto vi ste jeftino prosli, Husic potvrdio.
Trebat ce vam kuponi u Premijer Ligi. Kupite dvije sudije, dobijete jednog djabe.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 03 jun 2018, 02:10

Dobrodoslica od mene za Slogu, iskreno mislim da ce Azmir uložit pare i napraviti jak tim za napad na titulu, čovjek jednostavno ima pare, voli fudbal i nije mu zao ulagat
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 jun 2018, 04:21

Koliko god nemali simpatije prema plasticnosti Sloge i Husicu, mislim da je njihov ulazak u PL dobra stvar.
Nisu ekipa koja ce samo gledati kako da prezivi, nego ce odmah imati visoke ciljeve.
Samim tim liga ce se dodatno zakuhati.

Koliko god se pricalo o tradiciji ili ne znam cemu vec ispdaju dvije trenuntno trule ekipe a ulaze 2 poprilicno ambiciozne.

Dobro bi bilo da i Celik (a eto ima nekih naznaka) i Sloboda zivnu.

Bit ce zanimljiva sezona.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 03 jun 2018, 08:15

Hoce li Sloga igrati na tusnju?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 03 jun 2018, 08:46

Joj što ne mogu supe na viljusku... Sad prica koliko je Sloga plastican klub ili koliko nije, šta je vama ljudi... pa klub je osnovan 1955, samo devet godina mladji od FK Sarajevo. Jest da tavori u nižim ligama, a sta da se radi, pa ista prica se vrtila kad je Tan došao u FK Sarajevo, Sheik Mansour u MCFC, heh, pa danas taj City razvaljuje u engleskom premiershipu. Sloga nije klub koji je osnovan 2015 i dospio u premijer ligu odma, nego eto, ovaj forum je pun kvazistrucnjaka i kriticara, ustvari neisrcpan izvor bisera. Jel to znaci da je i Mladost Doboj-Kakanj plastican klub, zato sto ih sponzorira jedan ugledan biznismen. Ma dajte, ba, pa tim ljudima svaka čast, ti ljudi prave historijski uspjeh. Pogledajte malo okolinu, regiju, imena klubova, koji nose ime firme koja ih sponzorira. Realnost je da se ne zivi od tradicije, historije. Pogledaj jedan Istanbul Basaksehir, klub se zove Medipol zvanicno, zbog sponzorstva, klub trenutno parira i Feneru i Galatasarayu i Bešiktašu. Hajde dobro da ne pricam puno ni ja, navodim neke primjere iz drugih zemalja, samo bi da cestitam jos jedanput rukovodstvu Sloge, Husiću, kojeg su mnogi ismijavali, poslije psovali, dok je bio u Slobodi, covjek je uspio, dogurao je do PLBiH, sad, nek se pokaže.

Čestitke FK Sloga Simin Han! :bih:

DzoniInglis
Kontakt:

Post Postao/la DzoniInglis » 03 jun 2018, 08:52

BatistutA19 je napisao/la: Poznajem dobro Tuzlu al et ne znam gdje taj Simin Han .od Lukavca nje,prema Zivinicama mislim nije a nije ni prema Dubravama. ..Sretno vam objema ekipama .bice tuzlanski derbi na svim poljima
Ma prema Bijeljini, prva mjesna zajednica poslije Slavinovića, od centra grada udaljena nekih 2-3 km. Dio je i opštine Tuzle, a ako ćemo o granicama grada unutar njih su 15 kilometara. Elem nije to ni bitno, generalni problem naših ljudi su ti torovi, umišljamo neke historije i veličine, a ja biciklom cijelu Tuzlu pređem za 25 minuta :damn:
Sretno Slogi u PL, nadam se da nećete biti samo prolaznik.

slogash

Post Postao/la slogash » 03 jun 2018, 08:53

crozla je napisao/la:Hoce li Sloga igrati na tusnju?
Hoce jer nas Vembli nema dovoljan broj mjesta.Stane samo oko 1200 ljudi.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 jun 2018, 09:03

Cuj vembli :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jun 2018, 09:04

semcho je napisao/la:Joj što ne mogu supe na viljusku... Sad prica koliko je Sloga plastican klub ili koliko nije, šta je vama ljudi... pa klub je osnovan 1955, samo devet godina mladji od FK Sarajevo. Jest da tavori u nižim ligama, a sta da se radi, pa ista prica se vrtila kad je Tan došao u FK Sarajevo, Sheik Mansour u MCFC, heh, pa danas taj City razvaljuje u engleskom premiershipu. Sloga nije klub koji je osnovan 2015 i dospio u premijer ligu odma, nego eto, ovaj forum je pun kvazistrucnjaka i kriticara, ustvari neisrcpan izvor bisera. Jel to znaci da je i Mladost Doboj-Kakanj plastican klub, zato sto ih sponzorira jedan ugledan biznismen. Ma dajte, ba, pa tim ljudima svaka čast, ti ljudi prave historijski uspjeh. Pogledajte malo okolinu, regiju, imena klubova, koji nose ime firme koja ih sponzorira. Realnost je da se ne zivi od tradicije, historije. Pogledaj jedan Istanbul Basaksehir, klub se zove Medipol zvanicno, zbog sponzorstva, klub trenutno parira i Feneru i Galatasarayu i Bešiktašu. Hajde dobro da ne pricam puno ni ja, navodim neke primjere iz drugih zemalja, samo bi da cestitam jos jedanput rukovodstvu Sloge, Husiću, kojeg su mnogi ismijavali, poslije psovali, dok je bio u Slobodi, covjek je uspio, dogurao je do PLBiH, sad, nek se pokaže.

Čestitke FK Sloga Simin Han! :bih:
Bravo
Ako ni zasto drugo onda pare iz Amerike ulaze u nase drustvo
Zato hvala gosp.Husicu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2018, 09:04

BosanacGorstak je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Tuzla City :thumbup:
Samo jako,samo Podrinjski :bih: :bih:

Stvarno cudna situacija da smo ured po nekim klub nacionalista,sovinista i slicno a jedino nam se Hrvati haman obradovase.
Nasi sportski prijatelji iz Zrinjskog :urnebes:
Napisi slobodno i Tuzlanski, pola Tuzle je porijeklom iz Istocne Bosne, sada kada se neko doselio prije 200,100,30 godina druga stvar. Mrznja prema gradu gdje ce vam rasti djeca nece da donese nista dobro. Treba se uciti da se voli ovaj grad, a i Sloboda je jedan od njegovih simbola. Jel Husic gradi sada ovih dana po Tuzli, jel djeca koja su rodjena ovdje studiraju i rade tu. Za 20-30-100 godina cemo svi biti Tuzlaci kako okrenes, nekom se nece svidjati vlast, nekom hoce tako da ne zaboravite Slobodu, biti ce nje i tada. Nije dobro stvarati takvu klimu, ucite djecu da vole ovaj grad.
Husica nece biti uvijek, vremena se mijenjaju, Tuzlak Tuzlaku treba biti najveci prijatelj.
Tuzlanski naravno prije svega.Ovo je vise za ove pljuvace koji klub karakterisu cisto izbjeglickim i slicno.
Simin Han je u Tz,klub se zove Tz city..al ne mozes ti to ljudima objasniti.. :thumbup:
Tehnički, Simin Han nije u Tuzli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.