Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od gradaBatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od gradaBatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi![]()
![]()
Zašto ti administracija izbrisa temu?Jadosao je napisao/la:Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od gradaBatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi![]()
![]()
Zvanicno u PL krece pod tim imenom... ukratko objasnjenj zasto ....Zbog investitora iz USA..sviunapad1010 je napisao/la:Cuj klub se zove Tuzla city odkad?
Donosis zaključke , hoces da kazes ono sto ti mislis, ali nemoj brate u moje ime. Ja kad budem htio nesto napisati i reci, to cu i uraditi...Sariel1987 je napisao/la:dok kazes sad ce carsijaneri, dakle oni dakle mi, sam se izdvajas...
i to radite stalno. sami vi
Znamo da si dosaoJadosao je napisao/la:Donosis zaključke , hoces da kazes ono sto ti mislis, ali nemoj brate u moje ime. Ja kad budem htio nesto napisati i reci, to cu i uraditi...Sariel1987 je napisao/la:dok kazes sad ce carsijaneri, dakle oni dakle mi, sam se izdvajas...
i to radite stalno. sami vi
Poznajem dobro Tuzlu al et ne znam gdje taj Simin Han .od Lukavca nje,prema Zivinicama mislim nije a nije ni prema Dubravama. ..Sretno vam objema ekipama .bice tuzlanski derbi na svim poljimasviunapad1010 je napisao/la:Zašto ti administracija izbrisa temu?Jadosao je napisao/la:Sad Ce carsijaneri da pisu, ma nisu oni Tuzlaci, oni su tri kilometra od gradaBatistutA19 je napisao/la:Ovo sad na forumu poceo tuzlanski derbi![]()
![]()
Kako ide ono vase "Nudili ste 400 000 € Slavenu da nas pobjedi u zadnjem kolu i poslali ste Tuzlansku sudijsku trojku da nas povali, ovo licno mogu potvrditi"Jadosao je napisao/la:Hahaha, dobili ste po ustima....cestitam na osvajanju drugog mjesta, jeste da vas je kostalo, al hajde....
Ma prema Bijeljini, prva mjesna zajednica poslije Slavinovića, od centra grada udaljena nekih 2-3 km. Dio je i opštine Tuzle, a ako ćemo o granicama grada unutar njih su 15 kilometara. Elem nije to ni bitno, generalni problem naših ljudi su ti torovi, umišljamo neke historije i veličine, a ja biciklom cijelu Tuzlu pređem za 25 minutaBatistutA19 je napisao/la: Poznajem dobro Tuzlu al et ne znam gdje taj Simin Han .od Lukavca nje,prema Zivinicama mislim nije a nije ni prema Dubravama. ..Sretno vam objema ekipama .bice tuzlanski derbi na svim poljima
Hoce jer nas Vembli nema dovoljan broj mjesta.Stane samo oko 1200 ljudi.crozla je napisao/la:Hoce li Sloga igrati na tusnju?
Bravosemcho je napisao/la:Joj što ne mogu supe na viljusku... Sad prica koliko je Sloga plastican klub ili koliko nije, šta je vama ljudi... pa klub je osnovan 1955, samo devet godina mladji od FK Sarajevo. Jest da tavori u nižim ligama, a sta da se radi, pa ista prica se vrtila kad je Tan došao u FK Sarajevo, Sheik Mansour u MCFC, heh, pa danas taj City razvaljuje u engleskom premiershipu. Sloga nije klub koji je osnovan 2015 i dospio u premijer ligu odma, nego eto, ovaj forum je pun kvazistrucnjaka i kriticara, ustvari neisrcpan izvor bisera. Jel to znaci da je i Mladost Doboj-Kakanj plastican klub, zato sto ih sponzorira jedan ugledan biznismen. Ma dajte, ba, pa tim ljudima svaka čast, ti ljudi prave historijski uspjeh. Pogledajte malo okolinu, regiju, imena klubova, koji nose ime firme koja ih sponzorira. Realnost je da se ne zivi od tradicije, historije. Pogledaj jedan Istanbul Basaksehir, klub se zove Medipol zvanicno, zbog sponzorstva, klub trenutno parira i Feneru i Galatasarayu i Bešiktašu. Hajde dobro da ne pricam puno ni ja, navodim neke primjere iz drugih zemalja, samo bi da cestitam jos jedanput rukovodstvu Sloge, Husiću, kojeg su mnogi ismijavali, poslije psovali, dok je bio u Slobodi, covjek je uspio, dogurao je do PLBiH, sad, nek se pokaže.
Čestitke FK Sloga Simin Han!
Tehnički, Simin Han nije u Tuzli.BosanacGorstak je napisao/la:Tuzlanski naravno prije svega.Ovo je vise za ove pljuvace koji klub karakterisu cisto izbjeglickim i slicno.tuzlak1987 je napisao/la:Napisi slobodno i Tuzlanski, pola Tuzle je porijeklom iz Istocne Bosne, sada kada se neko doselio prije 200,100,30 godina druga stvar. Mrznja prema gradu gdje ce vam rasti djeca nece da donese nista dobro. Treba se uciti da se voli ovaj grad, a i Sloboda je jedan od njegovih simbola. Jel Husic gradi sada ovih dana po Tuzli, jel djeca koja su rodjena ovdje studiraju i rade tu. Za 20-30-100 godina cemo svi biti Tuzlaci kako okrenes, nekom se nece svidjati vlast, nekom hoce tako da ne zaboravite Slobodu, biti ce nje i tada. Nije dobro stvarati takvu klimu, ucite djecu da vole ovaj grad.BosanacGorstak je napisao/la:Tuzla City
Samo jako,samo Podrinjski![]()
![]()
Stvarno cudna situacija da smo ured po nekim klub nacionalista,sovinista i slicno a jedino nam se Hrvati haman obradovase.
Nasi sportski prijatelji iz Zrinjskog
Husica nece biti uvijek, vremena se mijenjaju, Tuzlak Tuzlaku treba biti najveci prijatelj.
Simin Han je u Tz,klub se zove Tz city..al ne mozes ti to ljudima objasniti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.