FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 02 jun 2018, 23:56

Stanojević da igra još 10 godina u Sarajevu, ne bi skupio loših poteza kao Rustem u jednoj sezoni! Ne samo Rustem, nego Bekić i ove ostale tarabe i žene kojih nam je pun tim!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jun 2018, 00:01

dynamodresden1 je napisao/la::wtf:
fks74 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli,ali 4.-5. mjesto ce nam biti realnost naredne sezone.
:facepalm: :wtf: :facepalm:
Šta trepćeš klokane,nije to daleko od istine.
Realno kone i mađari ce biti opet ispred nas,sa listicanima cemo mozda biti tu negdje,a fc sisoje ce sigurno biti u borbi za sami vrh,tako da ako (opet) budemo na kraju treci to ce biti 'super'.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 03 jun 2018, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 jun 2018, 00:01

Jest, jest, Stanojevic legenda kluba, on Pape i Hase tu negdje.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2018, 00:02

Pa sam si rekao... stanojevic je imao sjajnu jesen i pokazao je kakav je igrac. Ko je to od nasih igraca imao dobro proljece? Mozda velkoski i mujakic da su bili iznad ostalih, i mico u zadnjih par utakmica.
A kad je to rustem uvezao par dobrih utakmica? Nikad. Za njeg je dobra utakmica ako par puta ne izbije loptu u aut iz cista mira.

Glupo je i poredit rustema i stanoju jer je stanojevic fudbalski intelektualac za ovog.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2018, 00:03

Osttribine je napisao/la:Jest, jest, Stanojevic legenda kluba, on Pape i Hase tu negdje.
Nema potrebe za šprdanjem, momak je jedan od boljih igrača koje imamo u klubu trenutno. Husref ga je izjebao sa rotacijama, igranjem po odbrani i slično, nije ni čudo da je imao pad u odnosu na onu formu od prije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 jun 2018, 00:09

joker90 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Jest, jest, Stanojevic legenda kluba, on Pape i Hase tu negdje.
Nema potrebe za šprdanjem, momak je jedan od boljih igrača koje imamo u klubu trenutno. Husref ga je izjebao sa rotacijama, igranjem po odbrani i slično, nije ni čudo da je imao pad u odnosu na onu formu od prije.
Koliko je to utakmica odigrao u odbrani zivota ti, jednu ili dvije koliko ja znam. I nemoj mi ti o sprdanju zivota ti, danima sprdas aktuelnog trenera naseg kluba sa "sta je tu je", "klimac ramenima" i slicno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2018, 00:10

Sad cemo zaliti i za Stojcevim kojeg niko nece osim budale Hazmira. E svasta...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2018, 00:21

Osttribine je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Koliko je to utakmica odigrao u odbrani zivota ti, jednu ili dvije koliko ja znam. I nemoj mi ti o sprdanju zivota ti, danima sprdas aktuelnog trenera naseg kluba sa "sta je tu je", "klimac ramenima" i slicno.
Stanojević - u top 3 igrača u FKS trenutno! Šta je, tu je..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 jun 2018, 00:40

Hrustemović se priziva, a Stanojević pljuje i tjera. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 jun 2018, 00:49

A ko to priziva Rustemovica ili tjera Stanojevica, nego diskutujemo kako u odredjenim igracima pojedini navijaci vide krivca za sve dok druge amnestiraju. Rustemovic je prosjek igrac ove lige u tome nema sumnje, ali takvih u nasem klubu je bilo (i ima ih jos) da popunis tribinu Zapad stadiona Kosevo, ali nikog navijaci Sarajeva ne popljuvase kao tog famoznog Rustemovica. Stanojevic jeste bolji igrac od njega, ali je imao lose proljece ali ni blizu nije dobio neke kritike, bar ne za sada, ali ima slijedeca sezona za koju nisam optimistican nikako pa ce biti prilike za pljuvacinu garant.

High

Post Postao/la High » 03 jun 2018, 00:54

Rustem-paša je imao prilike da se dokaže i, gle čuda, nije se dokazao (čak je i kapiten nekad bio - na osnovu čega?!), a Stanojević haman da je tek stigao i njegove tri-četiri utakmice bolje su od svih Hrustemovih utakmica zajedno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 jun 2018, 01:20

Svi mi koji smo glasali za prvo pretkolo :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jun 2018, 01:20

Ko to kaže, ko to laže da Stanojević ne valja? Čovjek je umjetnik, smiješno ga je porediti sa Rustemovićem.
Pojedinci ne znaju šta će od dosade, pa hajmo sad pljuvati i po onima rijetkim koji išta valjaju. :o
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

High

Post Postao/la High » 03 jun 2018, 01:21

Zagor je napisao/la:Svi mi koji smo glasali za prvo pretkolo :D
Drugo je najrealnije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2018, 01:56

MortemHz je napisao/la: Kakav bi po tebi bio ovaj sastav:

Velić/Muminović
Bilo koji lijevi bek u ligi osim Bekića
Mujakić
Šofranac
Dovest cemo jos jednog stopera svakako mada su mi ova dva iznad sasvim ok
Šabanović
Stanojević
Adukor
Crepulja
Ovdje bi doveo jednog finog veznog igraca mada bi tu imali Halilovića i jos par igraca koje Husref gotivi
Velkoski kao poluspic
Neki vrh napadac, Ahmetović i jos jedan iz nase lige za zamjenu
Na gol bih prije Muminovića, ne znam, ovaj Velić mi nikako ne miriše. Ja sam x puta rekao da bih najradije vidio tu Kovačevića, iskreno ne pratim aman omladinske kategorije al čisto statistički su veće šanse da će momak bit dobar golman, prije nego da će bit promašaj. Na kraju krajeva, barem nek pripreme prođe, po poluvrijeme da brani, da vidimo na čemu smo. Odbrana dobra ova što si naveo, vala ne vidim u ligi nekog dobrog beka da nije pod ugovorom, meni se najviše sviđa Marković iz Uskog al ima ugovor, kao i Jašarević. Ostalo... tanko. Nagledat ćemo se mi još tetovaže, siguran sam. :/
Sredinu ne treba dirat nikako, Adukor + Stanojević jedu sa DMFa, ispred njih Crepulja koji mi se čini mnogo "preciznijim" vezistom od Sarića, nema onu kakarakteristiku nadr.kavanja lopte nego odmah baca pasove i ubrzava igru. A naprijed bih volio vidjet kakvog ubitačnijeg špica od Ahmetovića, malo eksplozivnijeg, da može utrčat u prostor. S Velkoskim iza sebe bi to bila prava stvar. Naravno, neka Merse uvijek, al nam treba i nešta osim target mana, za utakmice kad protivnički stoperi udvoje Mersu, onda njegova snaga ne igra veliku ulogu, nego treba brz igrač. Za trećeg napadača bih ubacio nekog juniora, Klarića recimo, svi napadači iz akademije do sad su bili na glasu, čini se da pravimo dobre špiceve. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2018, 04:03

Treba dovest Arezinu iz Mladosti
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jun 2018, 07:19

Osttribine je napisao/la:A ko to priziva Rustemovica ili tjera Stanojevica, nego diskutujemo kako u odredjenim igracima pojedini navijaci vide krivca za sve dok druge amnestiraju. Rustemovic je prosjek igrac ove lige u tome nema sumnje, ali takvih u nasem klubu je bilo (i ima ih jos) da popunis tribinu Zapad stadiona Kosevo, ali nikog navijaci Sarajeva ne popljuvase kao tog famoznog Rustemovica. Stanojevic jeste bolji igrac od njega, ali je imao lose proljece ali ni blizu nije dobio neke kritike, bar ne za sada, ali ima slijedeca sezona za koju nisam optimistican nikako pa ce biti prilike za pljuvacinu garant.
potcjenjuješ ljude, navijače, koji su gledali i Jajala i Cimija i gledali tog momka kako se razvija i vidjelo se odmah da ima nešto u tom momku da zna lopte a došlo ih je 3-4 u isto vrijeme na tu poziciju, pa smo gledali i Radovca koji je isto igračina za dotičnog, isto tako od prvog momenta se vidjelo da "drina zvornik" nema ništa, pa su mu ljudi opet dali fore bruku jer se znalo da je imao poprilično žestoku ozljedu prije nego je došao nama, ulazio je s klupe i nikad ništa vrijedno spomena nije imao pucao je stalno ali uvijek neprecizno(navodno je prije znao pogoditi), nakon što su svi spomenuti rastjerani ostali smo na njemu kao jedinom igraču sredine i to je bilo vrlo osjetno KATASTROFALNO za našu igru, nakon što smo pomakli lijevog beka na to mjesto počeli smo i igrati bolje, kad smo doveli 2 zadnja vezna koja to igraju cio život ustali smo malo s poda i počeli opet sanjati, zbog imbecilnih i nelogičnih odluka zadnju polusezonu smo stavljali ta 2 vezna na stopera(a jednog i na desnog beka), jedan od glavnih razloga što ništa nismo uzeli niti nastavili kontinuitet dobrih tekmi, drugi je da smo svjesno uklonili uigranu i čvrstu odbranu na polusezoni i ostavili najnesigurnijeg člana iste Almira....normalni ljudi obično rade suprotno
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 jun 2018, 09:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 07:43

Kodro je insistiro na rustemo, radjen je skauting, zamjena za cimija. Raja mu se natovarila zbog radovca, kad su igrali u paru bukvalno je igrao za sebe i za projekat kluba.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jun 2018, 07:55

StariGrad071 je napisao/la:Kodro je insistiro na rustemo, radjen je skauting, zamjena za cimija. Raja mu se natovarila zbog radovca, kad su igrali u paru bukvalno je igrao za sebe i za projekat kluba.
interesantan igrač i doveden zbog širine - Kodrine riječi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 03 jun 2018, 07:55

Rusteeeme vrati seeee i Strah od Sisoje na šta je forum spao edem ti lebac krvavi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.