marconato je napisao/la:Lillard je napisao/la:
Nostalgija. Čuj Modrić klasa njihova. Modrić je klasa iznad Bobana ili Prosinečkog, a vjerojatno i više.
Rakitić 4 godine prvotimac Barcelone, ali vjerojatno ni oni nisu toliko dobri ko tadašnji klubovi. Kovačić zvijezda u usponu u Realu, već ima više nastupa za Real od Prosinečkog recimo. Nije bolji normalno, ali pokušavam ti dat doznanja koliko je sadašnja ekipa dobra.
Da ne idemo o mitologiji i da su Asanović ili Soldo bolji od Perišića i Brozovića. Ili Štimac od Lovrena itd.
Od one ekipe u ovu bi upali Šuker, Boban, Jarni i Šimić/Štimac ovisno ko bi bio uz Lovrena stoper.
Tako da, ova ekipa je daleko bolja, ali ona je imala karakter.
Napisao sam da je Modrić iznad. Rakitić je samo dio slagalice Barce. Isto kao svojevremeno Stanković u Interu ili Salihamidžić u Bayernu. To sto on igra u Barci moze masa drugih igraca, dok je Boban recimo bio jedan od kljucnih igraca tadasnjeg Milana, Robi po igrackom kvalitetu i umijecu takodje iznad Rakitića!
Mandžo Šukeru ne moze kopacke cistiti, a ostali napadaci isto tako Bokšiću.
Jarni je bio pojam modernog beka ili bocnog igraca.
Lovren je kiksara. Veliki dio Hr javnosti ga ne smatra ni za najboljeg Hr stopera, bez obzira sto igra za Liverpool.
Rakitić je dio slagalice kao i svaki igrač u prvih 11 Barcelone. Lik je pored Messija igrač sa najviše minuta kod 2 trenera već. Nemoj probat omalovažavat to, kao mogao bi svak igrat u Barceloni
Prosinečki i Rakitić nisu isti tipovi igrača, al ne bi se složio da je toliko kvalitetniji od Rakitića.
Mandžo ovakav sigurno ne, al evo lik od Bayerna preko Atletica do Juventusa, zabijao u 2 finala CL, osvajao sve živo. Opet kažem, Šuker je bolji golgeter, al nemoj mi tu nostalgičnu priču o Bokšiću. Bokšić je bio jako dobar napadač, ali po čemu je on bolji od Mandžukića?
Za Jarnija se slažem, i on bi sigurno bio u prvih 11.
Lovren je daleko najbolji stoper u Hrvatskoj. Nemoj mi priče o javnosti i gluposti. Standardan stoper u top 4 ekipi Engleske i igrao u finalu CL. All Štimac ajme Štimac bio vrhunski stoper. Ili Šimić rezerva vječno. Što ne mogu nostalgije i ove priče.