FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesu li javili ovima našim da za 10-ak dana počinju pripreme?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sta je tu je.Pantelija je napisao/la:Jesu li javili ovima našim da za 10-ak dana počinju pripreme?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Pavlovic
Sabanovic (Hodzic)
Mujakic
Šofranac
Bekic
Adukor ( Mustafic)
Crepulja (Stanojevic)
Kuzmanovic
Hebibovic ( Halilovic)
Velkoski (Rahmanovic)
Ahmetovic
Po meni nije losa ova ekipa uz 2-3 pojacanja na pozicijama koje skripe moze se puno napraviti . vjerovatno ce i iz akademije iskociti neki igrac . tako da ne treba stvarati negativnu atmosferu sto stojcev ide Azmiru ili sto nismo doveli Benka .
Sabanovic (Hodzic)
Mujakic
Šofranac
Bekic
Adukor ( Mustafic)
Crepulja (Stanojevic)
Kuzmanovic
Hebibovic ( Halilovic)
Velkoski (Rahmanovic)
Ahmetovic
Po meni nije losa ova ekipa uz 2-3 pojacanja na pozicijama koje skripe moze se puno napraviti . vjerovatno ce i iz akademije iskociti neki igrac . tako da ne treba stvarati negativnu atmosferu sto stojcev ide Azmiru ili sto nismo doveli Benka .
-
- Kontakt:
Kad vidim Pavlovica u prvih 11 dobijem osip.
Treba nam smajli koji slijeze ramenima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- StariGrad071
- Kontakt:
Treba nam jesic sa podignutim palcem, ili kodro sa zamisljenim pogledom, ili jqrni sa makqzamq i vrpcom, samo ih dizat u nebesa, nase pokaki i nabij na ****.
Nemoj Maksumića s ovim delegatima, nije tako grozan.DenchiNL je napisao/la:čeka se ovu ekipu da neko sastaviod naših bivših igrača, nagrada je JACKPOT!!!
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
a ne znam nešto mi je osto u lošem sjećanju ono njegovo gledanje kako lopta ode u gol i te scene a istina mogao je Dudo mjesto njega hladnoskoroalen je napisao/la: Nemoj Maksumića s ovim delegatima, nije tako grozan.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja bih radije Čalu koji gleda štopericu il Dženu koji rovi nos. Još mi je jedna stvar pala u oči. Čala je emotivno proživljavao svaki moment na utakmici, letio u zagrljaj igračima poslije svakog gola, ljutio se na svaku grešku koju naprave... Husref samo raširi ruke i ironično se nasmije. Gledam utakmicu u Lišitici, prvu nakon priprema. Ljudi nas u zubima nose po terenu, prikaza Husrefa gore na onom balkonu, sjedi i smije se. Šefe, to su tvoji produkti, nemoj se smijat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Po meni vise zasluzuju u postavi da se nadju . Kramar ,Ikande ,onaj Brazilac napadac pa i Stepanov koji su uzeli veliku lovu a nista nisu pokazali . čomor je odron al je i igrao za kikiriki .DenchiNL je napisao/la:a ne znam nešto mi je osto u lošem sjećanju ono njegovo gledanje kako lopta ode u gol i te scene a istina mogao je Dudo mjesto njega hladnoskoroalen je napisao/la: Nemoj Maksumića s ovim delegatima, nije tako grozan.
- StariGrad071
- Kontakt:
Kakav cala, on vise nikad nece voditi bilo koga ni na bajramskom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma moze i 6 stranaca ali povecaj broj U-21 igraca u zapisniku/prvih 11.
Znaci Crepulji novi deal a novi igrac je Velic. Osim ako je lud da ode u juznu afriku
Opet stoper fali, lijevi bek, krilo i napadac. Nesto Akademija, nesto privesti iz vana..
Znaci Crepulji novi deal a novi igrac je Velic. Osim ako je lud da ode u juznu afriku

Opet stoper fali, lijevi bek, krilo i napadac. Nesto Akademija, nesto privesti iz vana..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hus je tu previše nonšalantan, on je shvatio da ovi trebaju radit da prihvate to što im on ispriča i traži od njih - ako ne kontaju - glupi su i kao ne može se tu ništa, daj druge zdravo....Čala je provodio po sat vremena trubeći Crnkiću i drugima šta tačno treba da rade, šta je dobro , šta nije , trčao i pričao s njima na treningu, toliko je pričao s igračima da je to djelovalo vrlo neobično za ovo podneblje...sad je li to jer je znao da nema drugih igrača pa pokušao baš napraviti maximum ili tako radi generalno ne znam....ali je razlika velika u pristupu...skoroalen je napisao/la:Ja bih radije Čalu koji gleda štopericu il Dženu koji rovi nos. Još mi je jedna stvar pala u oči. Čala je emotivno proživljavao svaki moment na utakmici, letio u zagrljaj igračima poslije svakog gola, ljutio se na svaku grešku koju naprave... Husref samo raširi ruke i ironično se nasmije. Gledam utakmicu u Lišitici, prvu nakon priprema. Ljudi nas u zubima nose po terenu, prikaza Husrefa gore na onom balkonu, sjedi i smije se. Šefe, to su tvoji produkti, nemoj se smijat.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
To je trenutno nasa realnost . evo nasi hoce Muminovica Husref ga zeli Hadzic isto tako al treba platit neko obestecenje . to je sva prica treba ulagati u tim da bi mogao imati rezultate .belosevic28 je napisao/la:Kad vidim Pavlovica u prvih 11 dobijem osip.
nikakav kvalitet nema taj momak nad našim trenutnim prvim osim što ga možeš prodat dalje...a i dalje nam u timu Bekić, Hebib, Kuzmanović kojima je srednje ime "Kriza"bordobijeli je napisao/la:To je trenutno nasa realnost . evo nasi hoce Muminovica Husref ga zeli Hadzic isto tako al treba platit neko obestecenje . to je sva prica treba ulagati u tim da bi mogao imati rezultate .belosevic28 je napisao/la:Kad vidim Pavlovica u prvih 11 dobijem osip.

pod "šaljive anegdote":
po Borjana bando - hoću opet da čekam na AerodromuNavijači Crvene Zvezde pretukli su golmana ovog fudbalskog kluba Milana Borjana tokom proslave titule.
Upravo to je razlog što se proteklih dana sve glasnije govorilo o nastojanju Borjana da napusti ovaj fudbalski klub. Kako prenosi PressSerbia.com od nekoliko izvora iz uprave kluba, do batinanja je došlo tokom proslave titule, kada je Milan Borjan, nakon žučne rasprave usled pokušaja da zaštiti jednog od prijatelja, takođe navijača izvukao deblji kraj i dobio žestoke batine.
Kako navode sagovornici portala, vođa navijača Uroš A. sporečkao se sa jednim od prijatelja Milana Borjana, a kada je golman stao u zaštitu prijatelja, dobio je batine. Kako je proslava titule uveliko trajala i alkohol je uzeo danak kod svih učesnika incidenta, pa je vrlo vjerovatno usljed toga i došlo do fizičkog razračunavanja.
Milan Borjan dan kasnije je odlučio napustiti klub, ali ga je uprava, i to poslije maratonskih razgovora, ubijedila da odustane od odlaska. Upravo to je i razlog činjenice da su brojni fudbaleri, članovi uprave i navijači kluba, danima pokušavali “gurnuti pod tepih” sve ono što se događalo na proslavi šampionske titule, pišu srbijanski mediji.

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 jun 2018, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- sarajevo46
- Kontakt:
Veliki korak naprijed bi se napravio ako bi smanjili ligu na 10 klubova i igrali po četiri puta sa svima. Tada Savez treba malo više i rigoroznije da se okrene našoj ligi. Kad kažem to mislim da se postavi rok od 2-3 sezone do kada bi svi klubovi trebali imati koliko toliko normalan travnjak, reflektore, semafor i uređene tribine da to fino izgleda. Uz sve to okrenuti se i marketingu lige malo, emisijama nekim pa ako ništa na YT, a i prenosima. I kroz nekoliko sezona bi dobio puno, puno kvalitetniju ligu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mahač, poenta je što svi pljuvaše čovjeka prošle godine? Kao što sad Husrefu spotiču "šta je tu je" i slijeganje ramenima, ISTO IDENTIČNO ovako prošle godine za Čalu i štopericu. Igrači su nam mentalni patuljci, a 95% tribine i foruma je mentalni šljam kojem niko i ništa ne valja i koji mijenja mišljenje i kritiku na levelu obdaništa.DenchiNL je napisao/la:trener je dobar koliko mu je dobar materijal s kojim radi, s obzirom s čim je Čala radio a s čim Hus, s pravom su ljudi tako komentarisali, pod Čalom se do zadnjeg kola igralo za 2 trofeja, pod Husom smo davno znali da neće biti ništa od ove sezone i prerano izletili iz kupa....derbije nećemo ni spominjati....SarajevoJeBordo je napisao/la:Nije samo to, nego se nedavno i žestoko ismijavani Čala pominjao kao Murinjo u odnosu na Husrefa. Kad Husrefa otjeraju u septembru, pa novi trener opet bude otjeran u aprilu 2019, ja mislim da će ovdje za Ješića pisati kako je dobar trener.DBR1987 je napisao/la:Ova tema je dotakla dno kad se Rustemovic poceo spominjat u kontekstu "dobrog" igraca...
Postujem svacije misljenje fkt al ovo je bas apsurd...isto me iznenadilo koliko vas ima pozitivno misljenje o njemu kao "igracu" .... zabrinjavajuce fkt....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
bgm ja ga nisam krivio, baš mi je smetalo kad ga pođoše prozivat kao da "nema muda" itd. ali jbg nema strpljenja isad da su Husa skinuli usred krize niko ne bi A reko, samo bi išli komentari "sve isto svake godine" , meni je samo poprilično iznenađujuće da Hus nikoga nije baš poklopio taktički kako je kod nas a znao je nas sa Slobodom...i previše je eksperimentisao zarad nekog njegovog inata....imao je igrače koji su mu trebali na raspolaganju...ova sad sezona mu je "make or break"...SarajevoJeBordo je napisao/la: Mahač, poenta je što svi pljuvaše čovjeka prošle godine? Kao što sad Husrefu spotiču "šta je tu je" i slijeganje ramenima, ISTO IDENTIČNO ovako prošle godine za Čalu i štopericu. Igrači su nam mentalni patuljci, a 95% tribine i foruma je mentalni šljam kojem niko i ništa ne valja i koji mijenja mišljenje i kritiku na levelu obdaništa.
Husniju Arapovića hotjemo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- StariGrad071
- Kontakt:
Calin trening je trajao 70 minuta. Husrefov traje 90 minuta plus analiza poslije utakmice i prije.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, nokee, Tatamata1946 i 82 gosta.