A opet, Čala kao vatrogasac sa slabijim rosterom bio u igri za oba takmičenja do samog finiša. Husref kao vatrogasac sa boljim rosterom ispao u prvoj rundi kupa i u martu se oprostio od lige. Gledajući njihovu prošlost i ukupnu statistiku Husref je bolji trener al ove sezone se pogubio, on je sušta suprotnost onog što smo očekivali od njega.StariGrad071 je napisao/la:Calin trening je trajao 70 minuta. Husrefov traje 90 minuta plus analiza poslije utakmice i prije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Slozit cemo se da smo na kraju sovojili jednak br trofeja, ja ispo u finalu ili u prvoj rundi isto je na kraju. Bar ja to tako gledam.skoroalen je napisao/la:A opet, Čala kao vatrogasac sa slabijim rosterom bio u igri za oba takmičenja do samog finiša. Husref kao vatrogasac sa boljim rosterom ispao u prvoj rundi kupa i u martu se oprostio od lige. Gledajući njihovu prošlost i ukupnu statistiku Husref je bolji trener al ove sezone se pogubio, on je sušta suprotnost onog što smo očekivali od njega.StariGrad071 je napisao/la:Calin trening je trajao 70 minuta. Husrefov traje 90 minuta plus analiza poslije utakmice i prije.
Istina, al ako se ne ravnamo prema trofejima, treba prema ostalim kvalitetima. Husref izgubio dva derbija i jedan igrao neriješeno, Čala dobio jedan derbi a dva igrao neriješeno. Husref u zadnjem kolu osigurao evropu, Čala osigurao evropu puno ranije. Husref imao zavidan roster na raspolaganju, Čala imao 13 igrača na raspolaganju. Husrefove izmišljene pozicije nisu urodile plodom, Čala novim pozicijama unaprijedio igru (Dulja sa krila na AMF, Ivetić sa beka na zadnjeg veznog). Normalno da trofeji jesu mjerilo svega al ako pravimo paralelu ove sezone sa prošlom, prošla je bila puno bolja.StariGrad071 je napisao/la:Slozit cemo se da smo na kraju sovojili jednak br trofeja, ja ispo u finalu ili u prvoj rundi isto je na kraju. Bar ja to tako gledam.skoroalen je napisao/la:A opet, Čala kao vatrogasac sa slabijim rosterom bio u igri za oba takmičenja do samog finiša. Husref kao vatrogasac sa boljim rosterom ispao u prvoj rundi kupa i u martu se oprostio od lige. Gledajući njihovu prošlost i ukupnu statistiku Husref je bolji trener al ove sezone se pogubio, on je sušta suprotnost onog što smo očekivali od njega.StariGrad071 je napisao/la:Calin trening je trajao 70 minuta. Husrefov traje 90 minuta plus analiza poslije utakmice i prije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sada Cala dobar, fa da nije otisao motkama bi ga otjerali. Nemojte mijenjati misljenje. 

- sarajevo46
- Kontakt:
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa dobro, ove godine si dobio, adukora, sabanovica, mujakica, mustafica igrace na duge staze. Ove sexone smo odigrali maestralno neke utakmice, dominantne doduse u prvom dijelu, izgledali smo ekstra. U 2 dijelu nam se sastavilo dostq toga, odlazak mihojevica, povrede hebiba, ahmeta, sarica, halilovica, sofranca, bekica, hodzica, **** previse igraca da bi se nadoknadilo. Imao je i cala dobrih perioda i utakmica, ali je to djelovalo sve nekako na silu 1:0. Zavisili smo od dulje, pa kasnije od hebiba i crnkica, kad su oni stali stali su i rezultati. Ali nebitno bilo proslo, okrecemo se novoj nadam se uspjesnoj sezoni, duplim trofejom.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Extra su nam rezultati kakav je naš mentalni sklop. Ibretim se...

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da ali je Čala imao Duljevića i Sarića. Novakovića i Mihojevića u strašnoj formi.
Sve dok imamo dvije 2. lige nikakvo smanjenje Premijer lige ne donosi kvalitet.sarajevo46 je napisao/la:Veliki korak naprijed bi se napravio ako bi smanjili ligu na 10 klubova i igrali po četiri puta sa svima. Tada Savez treba malo više i rigoroznije da se okrene našoj ligi. Kad kažem to mislim da se postavi rok od 2-3 sezone do kada bi svi klubovi trebali imati koliko toliko normalan travnjak, reflektore, semafor i uređene tribine da to fino izgleda. Uz sve to okrenuti se i marketingu lige malo, emisijama nekim pa ako ništa na YT, a i prenosima. I kroz nekoliko sezona bi dobio puno, puno kvalitetniju ligu.
Onda kada budemo imali jedinstvenu drugu ligu, tada ce i Premier liga dobijati na kvaliteti.
Austrijska Bundesliga prelazi na nas sistem i povecava ligu na 12 klubova od naredne sezone, upravo jer im je 2. Liga dobila na kvaliteti TV gledanost+posjecenost.
1. lige entiteta spustiti na 3. nivo, ujediniti 2. ligu i ostaviti 12. klubova u PL.
Nas klub treba napraviti B ekipu koja bi mogla dosegnuti do 2. nivoa i gdje bi akademce mogli da saljemo na kaljenje.
Milion stvari se moze uraditi i bez puno sredstava, samo treba pameti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sener Bajramovic za sefa strucnog staba!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E yebiga, ako neces reci ime, nemoj ni pisati, ha ja.Zukanovic je napisao/la:Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje. i uskoro intervju za jednim iz klubom. ako smije na moja pitanja odgovor dati.
Kakva su tvoja pitanja? Valjda to nije tajna?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U novoj sezoni popularne serije "saraj'vo" šampion pogledajte:
Sabrina i 7 patuljaka razmatraju gradnju stadiona.
Stižu velika pojačanja u borbi za evropu
Husref se nada.da nećemo izvuci zariju
Broj omladinaca zavisi od.broja ozljeda polovnjaka
Doktor sarajeva tvrdi da je Catakovic i dalje invalid
Husref ne.moze davati intervjue jer ga boli rame pa ne.moze objasniti sto želi reći
Valentin obećao da će duljevic produžiti (al u Drezdenu)
U najzanimljivijoj sapunici gledaoci mogu uživati svake.godine iako je radnja već poznata
Sabrina i 7 patuljaka razmatraju gradnju stadiona.
Stižu velika pojačanja u borbi za evropu
Husref se nada.da nećemo izvuci zariju
Broj omladinaca zavisi od.broja ozljeda polovnjaka
Doktor sarajeva tvrdi da je Catakovic i dalje invalid
Husref ne.moze davati intervjue jer ga boli rame pa ne.moze objasniti sto želi reći
Valentin obećao da će duljevic produžiti (al u Drezdenu)
U najzanimljivijoj sapunici gledaoci mogu uživati svake.godine iako je radnja već poznata
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovde svako ima svoje oci
mogu reciti da su Seid Behram i Adnan Osmanovic na listi. hoce biti vise to ne znam sa sad.

Nagradno pitanje.
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
- muhamedhulk
- Kontakt:
jel to nema niko da igra krilo u Akademiji pa se ide na Behrama? Ili ono kapiten Resic igra krilo slucajno? Kao nagrada mu je izgleda otkaz...a nek' ovaj poluigrac dodje.
Osmanovic je i zasluzio da se vrati, nije bio los ni prvi put.
Osmanovic je i zasluzio da se vrati, nije bio los ni prvi put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sunce ti ljubim kakva dva nogometna asaZukanovic je napisao/la:Ovde svako ima svoje ocimogu reciti da su Seid Behram i Adnan Osmanovic na listi. hoce biti vise to ne znam sa sad.
Jednog otjerali prije dvije.godine a drugi.sa 18 nije.igrao, pa u Luksemburg Pq u velez.... Mogu zamisliti tu listu, **** ti dan kad sam počeo navijati za sarajevo, mogao ko gospodin biti debil i navijati za barsu i real
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- FrancescoTotti
- Kontakt:
In husref we trustPantelija je napisao/la:Sunce ti ljubim kakva dva nogometna asaZukanovic je napisao/la:Ovde svako ima svoje ocimogu reciti da su Seid Behram i Adnan Osmanovic na listi. hoce biti vise to ne znam sa sad.
Jednog otjerali prije dvije.godine a drugi.sa 18 nije.igrao, pa u Luksemburg Pq u velez.... Mogu zamisliti tu listu, **** ti dan kad sam počeo navijati za sarajevo, mogao ko gospodin biti debil i navijati za barsu i real
Onitiga puse husrefee
Povedi nas husrefe
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Navijam ja buraz i za Barcu i Rajvosa, i mogu ti reci da su im trenutne uprave bara baraPantelija je napisao/la:Sunce ti ljubim kakva dva nogometna asaZukanovic je napisao/la:Ovde svako ima svoje ocimogu reciti da su Seid Behram i Adnan Osmanovic na listi. hoce biti vise to ne znam sa sad.

P.S. Ovi ako se dovedu treba nekog prebit,ovog Osmanovica stari gura i placa dze stigne da bi igro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poceli su ovi iz druge lige, bravo!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Svaka cast, bolje dovesti napadaca iz druge lige koji je dao 7 golova, nego slobodnog igraca iz Borca, koji je u Premijer Ligi dao duplo vise. Najbolje bi bilo da obojicu dovedu, pa nekad igrati sa dva napadaca i jedan zamjena.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, Vanja8 i 50 gostiju.