Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zenicanin988
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zenicanin988 » 03 jun 2018, 15:45

Plus sto ce se uvijek neko zaliti sto igra dvije na strani, a jednu kuci.[/quote]
Ma nema se sta zalit, takav zrijeb i zdravo, po meni je ova podjela na lzp i lzo totalni promasaj
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 jun 2018, 15:48

tuzlak1987 je napisao/la:Isti vrag, u ovoj LZP i LZO je ocito da 5. i 6. ekipa uzimaju ponude, te 7. i 8.

Manje ce biti malverzacija kada ekipa koja se bori za opstanak ima manje utakmica sa ovim slabijim. LZO je slabo popracena skroz isto, a i par ekipa uvijek moze jednoj skuhati.
U svakom sistemu ti imas rupa ovi koji se ne bore nizasta mogu malverzacije pravit pustat tekme il igrat za nekog ..i trokruznom sistemu ce ti bit ekipa pri kraju nit mog u evropu nit ispast isto ko i ovako sad.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 03 jun 2018, 15:51

kako samo trazite dlaku u jajetu, nevjerovatno :lol:
seoski klub, liga, igraci, navijaci, stadioni vam rupe, posjeta, pa paše li vam išta...
Jesu li Sloga, Krupa, Mladost, krivi sto su u nizem rangu Velež, Borac, Jedinstvo, klubovi iz malo vecih sredina???
Šta je vama ljudi, pustite momke nek igraju, pogledaj samo posjecenost i ljubav prema klubu u Doboju kod Kaknja, pa ljudi tamo uzivaju u partijama svoje ekipe, stadion su renovirali, posjeta odlicna, s obzirom da je to relativno manja sredina naspram Sarajeva, Zenice, Banja Luke, itd...

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 jun 2018, 16:18

BosanacGorstak je napisao/la:Dodaj na to da smo nacionalisti,i PDA glasaci :D Od sportskih prijatelja imamo Zvijezdu 09,Gracanicu,Orasje,Zivinice...i haman Zrinjski :D Svi ostali nas mrze al ono iz dna duse.
Osim Sloge koja je usla ove sezone u PL,usla je i Buducnost Banovici u Federalnu ligu.
Mirsad Kukic i ti fazoni :D
Nego da se drzimo tema iz fudbala.
Stavite cvijet srebrenice na grb i sprijateljitr se sa zrinjskim :D Da vam zaori u mramoru Jadranko Prlic :) Moja balijo retardirana

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 jun 2018, 16:27

Sa ovim imenom cete se samo brukati Tuzla City :lol:
Zar nije bilo ljepse i normalnije dati ime Sloga Tuzla?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jun 2018, 16:31

ElCartel11 je napisao/la:Sa ovim imenom cete se samo brukati Tuzla City :lol:
Zar nije bilo ljepse i normalnije dati ime Sloga Tuzla?
Bravo
F.K.Sloga Tuzla :thumbup:
A hoce zvanicno
F.K. Tuzla City
A valjda zbog ovog City bi trebalo
F.C.Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 03 jun 2018, 17:28

Uhvatite se ljudi fudbala,manite corava posla.
Koga zapravo briga sta bi vama bilo po volji i kako bi vi voljeli,kako bi trebalo biti i sta je trebalo uraditi.
Svi ce imati priliku da na terenu natamburaju selence i dobro vam je doslo da popravljate gol razliku :D
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2018, 17:29

BosanacGorstak je napisao/la:Uhvatite se ljudi fudbala,manite corava posla.
Koga zapravo briga sta bi vama bilo po volji i kako bi vi voljeli,kako bi trebalo biti i sta je trebalo uraditi.
Svi ce imati priliku da na terenu natamburaju selence i dobro vam je doslo da popravljate gol razliku :D
A jesi ti iz SH ili?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 jun 2018, 17:35

Normalno da je ovaj tim plastika, neka bar ostanu Sloga Han od Sime.
S druge strane, ponavljam, da je dobro sto ambiciozni timovi ulaze u najjaci rang a ispadaju ovi truhli. Toliko.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jun 2018, 18:12

FK Sloga Tuzla, ako vec hoce na silu da ubaci ime grada Tuzla. Ali to je to kada se gorstak docepa para. Imas onda ovakve izljeve i provale, ala ovo.

I gdje ce definitivno igrati utakmice ovaj klub?
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2018, 18:19

Hajdeee je napisao/la:FK Sloga Tuzla, ako vec hoce na silu da ubaci ime grada Tuzla. Ali to je to kada se gorstak docepa para. Imas onda ovakve izljeve i provale, ala ovo.

Mislim da je Husić izjavio da ima ugovor da moze koristiti Tušanj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 jun 2018, 18:50

MortemHz je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:FK Sloga Tuzla, ako vec hoce na silu da ubaci ime grada Tuzla. Ali to je to kada se gorstak docepa para. Imas onda ovakve izljeve i provale, ala ovo.

Može ako bude slobodnih termina , ovi naši sad i juniore prebacili da igraju na glavnom terenu ( a prema osnivačkom ugovoru stadiona, Sloboda ima prednost i pravo u odnosu na sve da koristi stadion ) tako da je ovo sad sve igranje. Mi možemo prebaciti sve selekcije na glavni teren i nikad neće biti slobodnog termina !!! Sad je ovo sve taktika igrica između Sisoje i Faraona
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 jun 2018, 18:54

MortemHz je napisao/la:

Igrat će na Tusnju,u oktobru prošle godine potpisao ugovor o korištenju stadiona za 2018/19.Čovjek misli unaprijed zato u ostalom i jeste miloner...
DRŽAVA TUZLA!!

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 03 jun 2018, 18:54

Slobodas je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Može ako bude slobodnih termina , ovi naši sad i juniore prebacili da igraju na glavnom terenu ( a prema osnivačkom ugovoru stadiona, Sloboda ima prednost i pravo u odnosu na sve da koristi stadion ) tako da je ovo sad sve igranje. Mi možemo prebaciti sve selekcije na glavni teren i nikad neće biti slobodnog termina !!! Sad je ovo sve taktika igrica između Sisoje i Faraona
Pa ko tebe pita za termin, da li mislis da je Azmir levat, vrti vas oko malog prsta, evo ja ti sad kazem FK Sloga igra na Tusnju i mozete pocrkat, potpisan ugovor o korištenju terena na dvije godine, do tad Ce mo imati svoje stadion..mozes samo da skaces od muke...
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 jun 2018, 19:06

Hahah mislim da vas slijepce vrti oko prsta , frajer je levatina teška !!! Zna samo obećavati vidjet ćeš čim prođu izbori ima da se ušuti ! Taj je bolji pripovjedač od Hans Christian Andersena trebaju mu glasovi pa obećava kule i gradove!!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 jun 2018, 19:11

Slobodas je napisao/la:Hahah mislim da vas slijepce vrti oko prsta , frajer je levatina teška !!! Zna samo obećavati vidjet ćeš čim prođu izbori ima da se ušuti ! Taj je bolji pripovjedač od Hans Christian Andersena trebaju mu glasovi pa obećava kule i gradove!!!
evo ti broj akt pa ako te ne mrzi sutra pravac u JU Stadion Tušanj pa provjeri sa dir.Šećerbegovićem.
akt br 02-59/17 od 17.10.2017.
Ja samo iznosim činjenice koje su provjerljive...bez obećanja,politike ,i dr vanago.
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2018, 19:16

NjonjoVam je napisao/la: evo ti broj akt pa ako te ne mrzi sutra pravac u JU Stadion Tušanj pa provjeri sa dir.Šećerbegovićem.
Ja samo iznosim činjenice koje su provjerljive...bez obećanja,politike ,i dr vanago.
Jel ti to njega sad kao navijac Slobode podupires da igra na Tusnju koji je inace Stadion Slobode pripisan gradu ili sta??
Sada kriv Secer sto je direktor i takvi sto im je upala kasika u med, bolje i to nego da je otisao u privatne ruke prije 10 godina.

To je opet stadion Slobode u nuzdi prebacen na grad i tu ne treba igrati drugi klub jer nas je nuzda natjerala na to.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jun 2018, 19:22

Nisam bas siguran da ce ekipa oko Slobode, i navijaci, dozvoliti da se ovaj sepuri i pravi veliki gazda. Barem koliko mogu da mu se odupru.

Pitao sam za stadion gdje ce ovi cirkusanti igrati, jer sam nacuo da je u opticaju i stadion u Banovicima?
- FKS -

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 jun 2018, 19:26

tuzlak1987 je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la: evo ti broj akt pa ako te ne mrzi sutra pravac u JU Stadion Tušanj pa provjeri sa dir.Šećerbegovićem.
Jel ti to njega sad kao navijac Slobode podupires da igra na Tusnju koji je inace Stadion Slobode pripisan gradu ili sta??
Sada kriv Secer sto je direktor i takvi sto im je upala kasika u med, bolje i to nego da je otisao u privatne ruke prije 10 godina.

To je opet stadion Slobode u nuzdi prebacen na grad i tu ne treba igrati drugi klub jer nas je nuzda natjerala na to.
NE!!
Ja samo kazem da ima ugovor da igra na Tusnju,koji nije Slobodin stadion nego javno dobro,stadion svih nas,svih stanovnika TZ!JAVNO DOBRO!!Ja nit sam ga pustio da igra na Tusnju nit me iko pitao!
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 jun 2018, 19:26

NjonjoVam je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Hahah mislim da vas slijepce vrti oko prsta , frajer je levatina teška !!! Zna samo obećavati vidjet ćeš čim prođu izbori ima da se ušuti ! Taj je bolji pripovjedač od Hans Christian Andersena trebaju mu glasovi pa obećava kule i gradove!!!
evo ti broj akt pa ako te ne mrzi sutra pravac u JU Stadion Tušanj pa provjeri sa dir.Šećerbegovićem.
Ne sporim ja da ima ugovor ali isto tako ima osnivački ugovor JU Stadion Tusanj gdje piše da Sloboda ima prvenstvo korištenja terena ,a on je važni od bilo kojeg drugog ugovora !!! Možete po ugovoru igrati ako stadion nije zauzet tj ako ima slobodan termin , a govorim ti da Sloboda može sve selekcije staviti da igraju na glvnom terenu i kako ćete igrati kad je zauzet teren ? Naravno ne podržavam ovu opciju jer je to šupački al ,we will see !!!

Ps: kad se voda zamuti g0vna isplivaju moj @tuzlak1987
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.